Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi Tıp hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Dönem II oldum bu sene. Okuldan gayet memnunum. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba dışardan geleceğim yurtlar hakkında bilgi verir misiniz
    Yakında erkek kyk var mı tıpçılar en çok hangi yurdu tercih ediyor askeri özel yurt varmış galiba vakıf gibi, nereyi tavsiye edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben maalesef yurtlar hakkında pek bir şey bilmiyorum. Okulun etrafında özel birçok alternatif var, ben geçen sene 700 lira veriyordum kaldığım yere. Şimdi eve çıktım ve okulun etrafındaki evler cidden çok ucuz. Kyk, bahsettiğin askeri yurt hakkında bi bilgim yok maalesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morethanharvard101 -- 1 Eylül 2018; 11:28:26 >
  • ben sehir disindan gelicem 3 unde kyk yurt kayitlari basliyo ama 10 unda da okul aciliyo.ayin 10 una kadar yurt sonuclari belli olur mu? olmazsa nasil halledebilirim konaklamayi?
  • İnternetten baktım 10 Eylül’e kadar sürecek başvurular diyor, yani belli olmaz çok büyük ihtimalle :( Bizim okul erken başlayıp erken bitiyor, belki açıklanana kadar kalacak bi yer bulabilirsin ilk ay yurtlarda öğrenci olmayacağı için pek. Eskişehir’e gittiğinde yurtlara sor derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morethanharvard101 -- 1 Eylül 2018; 11:41:22 >
  • up

• merhabalar hocam beni hatırladınız mı iyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • upssss
  • Hocam merhaba yaz stajı yaptınız mı? Bunun hakkında bilgi verir misiniz? 1de saglik ocağında 2de hastanede yaz stajı varmis sanirim. Hastanelerin cogu kabul etmiyor osmangazide yapmak zorunda kalıyormus bircok kisi. Birinden böyle duydum ben bu konu hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim.

Bir de ilk 2 girene burs var diye bi sey duydum bu dogru mu acaba? Tavan puandan 1.7 puan az benimki belki 2. olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 1 Eylül 2018; 15:30:42 >
  • FiveSeveN kullanıcısına yanıt
    Yaz stajı yaptım evet. 1. sınıfın sonunda 10 iş günü TSM, sağlık ocaklarında staj yapma yükümlülüğün var. Eğer yapmazsan 2. sınıfta 20 iş günü olarak karşına çıkıyor ve tarihini sen ayarlayamıyorsun maalesef, o yüzden 1. sınıfta mutlaka yapmanı öneriyorum. 2. sınıfta da 20 iş günü yapmazsan otomatik olarak sınıf tekrarı yapıyorsun, dönem III'e geçemiyorsun. Karşı taraftan kabul edilmeme sorununu genellikle çoğu tıp öğrencisi yaşıyor, çünkü karşı taraf bilgisiz oluyor bu konu hakkında fakat benim eskişehir'de yaşamayan her arkadaşım (ben dahil) kendi şehrinde yaptı. Stajı yapıp Dönem II'ye geçtikten sonra sene sonunda 10 iş günü de hastenede yapıyorsun. Evet burs veriyorlardı sanırım. Eğer ikincilikle yerleşmişsen öğrenci işleri sana ulaşır diye düşünüyorum, okula gittiğinde kendin de sorabilirsin tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morethanharvard101 -- 1 Eylül 2018; 15:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morethanharvard101

Yaz stajı yaptım evet. 1. sınıfın sonunda 10 iş günü TSM, sağlık ocaklarında staj yapma yükümlülüğün var. Eğer yapmazsan 2. sınıfta 20 iş günü olarak karşına çıkıyor ve tarihini sen ayarlayamıyorsun maalesef, o yüzden 1. sınıfta mutlaka yapmanı öneriyorum. 2. sınıfta da 20 iş günü yapmazsan otomatik olarak sınıf tekrarı yapıyorsun, dönem III'e geçemiyorsun. Karşı taraftan kabul edilmeme sorununu genellikle çoğu tıp öğrencisi yaşıyor, çünkü karşı taraf bilgisiz oluyor bu konu hakkında fakat benim eskişehir'de yaşamayan her arkadaşım (ben dahil) kendi şehrinde yaptı. Stajı yapıp Dönem II'ye geçtikten sonra sene sonunda 10 iş günü de hastenede yapıyorsun. Evet burs veriyorlardı sanırım. Eğer ikincilikle yerleşmişsen öğrenci işleri sana ulaşır diye düşünüyorum, okula gittiğinde kendin de sorabilirsin tabi ki.
    Tamamdır hocam çok sağ olun bilgiler için. Öğrenci işlerini arayıp soracağım virgüllerle kaçırdım sanırım bursu :/ Ama zaten geçen yillar hep 1k küsürden yerleşen olmuş o yüzden beklemiyordum fazla.

Öyle oluyor. Geçen sene ilk iki kişinin arasında 1 puan bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam, şans işi biraz. Sen yine de ara öğren mutlaka. Rica ederim, başka bir sorun varsa sorabilirsin tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morethanharvard101

Öyle oluyor. Geçen sene ilk iki kişinin arasında 1 puan bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam, şans işi biraz. Sen yine de ara öğren mutlaka. Rica ederim, başka bir sorun varsa sorabilirsin tekrar.
    Hocam bu ilk 2ye verilen burs gecen sene tercihlerde madde olarak var mıydı? Bu sene ben göremedim de acaba kalktı mı ki? Pazartesi ogrenci islerine soracağım da çok basit yanlışlarım var ya virgüllerle gittiyse üzülürüm az da değil yardımcı olurdu baya. Ama sanırım eskişehir ucuzmuş dogru mu acaba evler yemekler falan? Yarin ailemle evlere yurtlara bakmaya gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 1 Eylül 2018; 16:35:29 >
    İlk 3'e de olabilir burs arkadaşlarım öyle dedi tam emin olmamakla birlikte. Mutlaka öğren yani kaçıncılıkla girdiğini burs için. Hayır madde olarak görünmüyordu burs. Evet Eskişehir görebileceğin en öğrenci friendly şehir olacak büyük ihtimalle.
  • Hocam ilk sene yurt mu önerirsiniz ev mi ?

• batuhan789 kullanıcısına yanıt
    Bu soru çok kişisel fakat ilk sene şehiri tanıma adına yurt daha mantıklı olabilir belki. Sonra ona göre eve yerleşirsin.
  • Eğitim nasıl,akdeniz 1.5-2 puanla kaçmış akdeniz iyi diye duymuştum

• Server Bedi01 S kullanıcısına yanıt
    Akdeniz, Eskişehir, Uludağ bunlar eğitim olarak genelde kendi eksisi artısı olan ama arada uçurum yaratmayacak fakülteler. Bu üçü arasında kalan biri olarak ben kendi senemde şehir tercihi yapmıştım. Antalya'nın havası yüzünden yazmadım. Bursa da muhafazakar geldi. Eskişehir hem çok rahat hem de sakin ve diğer şehirlere oranla daha çok "öğrenci hayatına" adapte olmuş bi şehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morethanharvard101 -- 1 Eylül 2018; 19:47:44 >
  • morethanharvard101 kullanıcısına yanıt
    Eskişehirin artıları nelerdir eğitim ve şehir olarak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.