Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi Tıp Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar sonucum bu. bu netlerle hiç beklemediğim yerlere geldim tabi orası öyle :) ama şimdi kontenjan artışıyla hesapladım falan, mesela geçen senelerde ilk 3.2k daki 1750 aday ,yaklaşık olarak tabi, tıp tercih etmiş. 7.5 bine kadar da750 civarı kontenjan artışı var tıplarda onu da hesapladım. yani 2 ile carpıp sonucumdan cıkardım. 5400 falan ediyor mf 3. sizce bu hesaplamanın gerçeklik payı var mıdır? sizce eskişehir olur mu?

• olmaz bence max 6.5k olur esogü, kocaeli olur ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schlaf Schön

olmaz bence max 6.5k olur esogü, kocaeli olur ama

hesaplamada yanlışlık var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan658

quote:

valla hocam hesaplama mantıklı ama bu sene tıpa rağbet var diyorlar benim sıram 6.4k inşallah beraber gideriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan658

quote:

valla hocam hesaplama mantıklı ama bu sene tıpa rağbet var diyorlar benim sıram 6.4k inşallah beraber gideriz

inşaallah ya, arkadaşlarımdan egeye falan gitcekler var nasıl üzülüyorum biraz daha iyi yapsaydım diye ama elden gelen bu bunlarla yetincez :

• up ne düşünüyorsunuz?
  • Zor gibi.
  • genel kanı olmayacağı görüşünde galiba :/ hesaplamalarımla mutlu olmuştum bir an
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim derecem 6102. Ben bile korkuyorum olmayacak diye, bence zor ama bir ihtimal var ama bence alternatif belirle. Bu arada o mf4 bende olsa hiç uğraşmazdım tıp falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vergiss Uns Nicht

Benim derecem 6102. Ben bile korkuyorum olmayacak diye, bence zor ama bir ihtimal var ama bence alternatif belirle. Bu arada o mf4 bende olsa hiç uğraşmazdım tıp falan.

sen korkma dostum. garanti gibi gozukuyor... neden ki, cok fazla dusunmedim mf4

• olmaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.