Bildirim
Eskişehir Osmangazi Üni. vs Bursa Uludağ Üni.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up -
Istanbul, İzmir gibi bi yerden gelmiyorsan Bursa şehir olarak beklentilerini karşılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uludagi tercih ederdim ben ek harç parası yok sonuçta
Peki eğitim olarak ikisini kiyaslarsak ne söyleyebilirsiniz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Prestij olarak uludağ 1-2 adım önde gözüküyor dostum. -
Akademik kadro olarak Osmangazi daha dolgun gözüküyor o yüzden bu karşılaştırmayı yaptım.
Eğitim olarak ikisinde de okumadığımız için yaptığımız karşılaştırma çok doğru olmaz bence. Ve bakılırsa Bursa tam bir sanayi kenti bölümünle ilgili imkanların da çok fazla olur
Uup
İkiside hemen hemen aynı kalitede şehir olarak eskişehir daha iyidir.
Hâlâ kararsizim ovende var sovende
Bursa Uludağ yaz bence kardeşim, sanayi şehrinin içinde olacaksın. İkinci öğretime hele hele hiç değmez. -
Teşekkürler bro, öyle yapacağım. -
Ne demek, iki şehirde de çok kez bulundum Eskişehir çok daha aydın bir şehirdir ama Bursa'da da Nilüfer civarı çok güzel yerler var gezilecek :)
İkisi de birinci öğretim olsa Osmangazi derdim ama aradaki fark öğlen 3'te derse girip 9-10'da çıkmaya değecek kadar bir fark değil; hem de sektörün içinde olmak sana çok daha büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.
Ama ben sabahları çok geç saatte kalkıyorum diyorsan ikinci öğretim faydalı bile olabilir; ama yoksa asla hiç bulaşma çünkü ikinci öğretime giden arkadaşlarımın tümü çok pişman oldu üniversite hayatını yaşayamıyoruz, ders de çalışamıyoruz, günler geçip gidiyor diye.
Umarım en hayırlısı neyse o olur senin için, son saatler kaldı etrafında öğretim görevlileri; orada okuyan öğrenciler varsa onlara da sormanı tavsiye ederim.
Kolay gelsin :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: achillesveil
Ne demek, iki şehirde de çok kez bulundum Eskişehir çok daha aydın bir şehirdir ama Bursa'da da Nilüfer civarı çok güzel yerler var gezilecek :)
İkisi de birinci öğretim olsa Osmangazi derdim ama aradaki fark öğlen 3'te derse girip 9-10'da çıkmaya değecek kadar bir fark değil; hem de sektörün içinde olmak sana çok daha büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.
Ama ben sabahları çok geç saatte kalkıyorum diyorsan ikinci öğretim faydalı bile olabilir; ama yoksa asla hiç bulaşma çünkü ikinci öğretime giden arkadaşlarımın tümü çok pişman oldu üniversite hayatını yaşayamıyoruz, ders de çalışamıyoruz, günler geçip gidiyor diye.
Umarım en hayırlısı neyse o olur senin için, son saatler kaldı etrafında öğretim görevlileri; orada okuyan öğrenciler varsa onlara da sormanı tavsiye ederim.
Kardesim bende bursada yasıyorum uludağ makine iö ve esogü endüstri iö arasında cok kararsızım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayret, ben de en yaşanabilir şehir Eskişehir'dir diye biliyordum.
Aydınlık kimsenin kimsenin hayatına, ne yaptıklarına bakmadan sokakta özgürce yürüyebilmek demektir. Aydınlığı ben buna bağlıyorum. İtirazı olan kendi bilir.
Xquote:
Orijinalden alıntı: Kuzey3434quote:
Orijinalden alıntı: achillesveil
Kardesim bende bursada yasıyorum uludağ makine iö ve esogü endüstri iö arasında cok kararsızım
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interruptedexc -- 15 Temmuz 2018; 13:9:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X