Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi Üni. vs Bursa Uludağ Üni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrik elektronik mühendisliği programını seçmek istiyorum. Bursa Uludağ Üniversitesinde örgün öğretim iken Osmangazi'de ikinci öğretim olacak. Hangisini tercih etmeliyim?

• Up
  • Istanbul, İzmir gibi bi yerden gelmiyorsan Bursa şehir olarak beklentilerini karşılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludagi tercih ederdim ben ek harç parası yok sonuçta

• Peki eğitim olarak ikisini kiyaslarsak ne söyleyebilirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prestij olarak uludağ 1-2 adım önde gözüküyor dostum.
  • Akademik kadro olarak Osmangazi daha dolgun gözüküyor o yüzden bu karşılaştırmayı yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİ EKONOMETRİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğitim olarak ikisinde de okumadığımız için yaptığımız karşılaştırma çok doğru olmaz bence. Ve bakılırsa Bursa tam bir sanayi kenti bölümünle ilgili imkanların da çok fazla olur

• Uup

• İkiside hemen hemen aynı kalitede şehir olarak eskişehir daha iyidir.

• Hâlâ kararsizim ovende var sovende

• Bursa Uludağ yaz bence kardeşim, sanayi şehrinin içinde olacaksın. İkinci öğretime hele hele hiç değmez.
  • Teşekkürler bro, öyle yapacağım.
  • Ne demek, iki şehirde de çok kez bulundum Eskişehir çok daha aydın bir şehirdir ama Bursa'da da Nilüfer civarı çok güzel yerler var gezilecek :)

İkisi de birinci öğretim olsa Osmangazi derdim ama aradaki fark öğlen 3'te derse girip 9-10'da çıkmaya değecek kadar bir fark değil; hem de sektörün içinde olmak sana çok daha büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.
    Ama ben sabahları çok geç saatte kalkıyorum diyorsan ikinci öğretim faydalı bile olabilir; ama yoksa asla hiç bulaşma çünkü ikinci öğretime giden arkadaşlarımın tümü çok pişman oldu üniversite hayatını yaşayamıyoruz, ders de çalışamıyoruz, günler geçip gidiyor diye.

Umarım en hayırlısı neyse o olur senin için, son saatler kaldı etrafında öğretim görevlileri; orada okuyan öğrenciler varsa onlara da sormanı tavsiye ederim.

Kolay gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: achillesveil

Ne demek, iki şehirde de çok kez bulundum Eskişehir çok daha aydın bir şehirdir ama Bursa'da da Nilüfer civarı çok güzel yerler var gezilecek :)

İkisi de birinci öğretim olsa Osmangazi derdim ama aradaki fark öğlen 3'te derse girip 9-10'da çıkmaya değecek kadar bir fark değil; hem de sektörün içinde olmak sana çok daha büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.
    Ama ben sabahları çok geç saatte kalkıyorum diyorsan ikinci öğretim faydalı bile olabilir; ama yoksa asla hiç bulaşma çünkü ikinci öğretime giden arkadaşlarımın tümü çok pişman oldu üniversite hayatını yaşayamıyoruz, ders de çalışamıyoruz, günler geçip gidiyor diye.

Umarım en hayırlısı neyse o olur senin için, son saatler kaldı etrafında öğretim görevlileri; orada okuyan öğrenciler varsa onlara da sormanı tavsiye ederim.

Kardesim bende bursada yasıyorum uludağ makine iö ve esogü endüstri iö arasında cok kararsızım

• Hayret, ben de en yaşanabilir şehir Eskişehir'dir diye biliyordum.

Aydınlık kimsenin kimsenin hayatına, ne yaptıklarına bakmadan sokakta özgürce yürüyebilmek demektir. Aydınlığı ben buna bağlıyorum. İtirazı olan kendi bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey3434

quote:

Orijinalden alıntı: achillesveil

Ne demek, iki şehirde de çok kez bulundum Eskişehir çok daha aydın bir şehirdir ama Bursa'da da Nilüfer civarı çok güzel yerler var gezilecek :)

Kardesim bende bursada yasıyorum uludağ makine iö ve esogü endüstri iö arasında cok kararsızım

Alıntıları Göster
    X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interruptedexc -- 15 Temmuz 2018; 13:9:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.