Şimdi Ara

uludağ vs sakarya (bilgisayar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dhkaan01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sakarya üniversitesinde öğretim görevlisi tanıdığım var profesörler ve lablar güzel diyor uludağı bilmediği için eğitimi kıyaslayamıyor ve orada yurtta kalacağım.

uludağ üniversitesinde ise evim yurdum her şey hazır olacak akrabalarım var.

Daha çok eğitimi önemsiyorum ama aralarında çok uçuk bir fark yoksa uludağ üniversitesini tercih edeceğim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

• up
  • up
  • Aynı durumdayız dostum. Ben de Uludağ ve Sakarya arasında kaldım. Yalnız ikisi de Türkçe. O kötü oldu. Uludağ Bilgisayar yeni açılan bölüm olduğu için akademisyen sayısı Sakarya'ya göre az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 11 Ağustos 2018; 11:0:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya bilgisayarın iyi olduğunu duymuştum Uludağ yeni açıldığı için bir şey diyemeyeceğim. Şehir olarak kıyaslarsak Bursa alır her türlü ama eğitimlerini pek bilmiyorum.
  • Dostum buralardan mezun olursan iş bulman çok zor olacak o kendini geliştirme klişesi pek işe yaramiyor hayatin boyunca sakarya mezunu diye lanse edileceksin şansin varsa mezuna kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    5-10 yıl sonra okuduğun üniversitenin önemi kalmıyor yaptığın işlere bakıyorlar diye duydum ben hep. Ömür boyu şuranın mezunu demiyorlar.
  • up
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Evet haklisin mezun olduktan sonra iş bulur sürekli çalişabilirsen 10 yil sonra falan artik projelerine bildiklerine bakilir ünine pek dikkat edilmez, ama zaten asıl mevzu mezun olduktan sonra oluyor buralarin mezunlari genelde okul boyunca da iş bulma ve gelecek kaygisiyla çok stresli oluyorlar rahat edemiyorsun sürekli kendini güncellemen bir şeyler katman gerekiyor, bu dediklerim kolay gibi görünse de çok az kişi başarabiliyor bunu, hayirlisi olsun.

• xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    Izmir ve bursada iş bulma sıkıntım yok ben eğitim açısından soruyorum

• Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam üniversite ilk senelerde fark eder sonrası bize kalmış

• Up

• Ups

• Takip up
  • updullah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.