Arkadaşlar Merhaba; Öncedende burada konu açıp scooter tercihinde sizlerin yardımlarına başvurmuştum. Yaklaşık 15-20 gün önce bir scooter almaya karar vermiştim ve çeşitli araştırmalar sonucu Motoran Vento 100 almaya karar vermiştim. Perşembe günü Eskişehir Özmert Motor a gittim,zaten bu scooter ıda ilk defa orada görmüş ve beğenmiştim. Onlarda tavsiye etmişti. Dediğim gibi Perşembe günü gittim ve motorsikleti almaya karar verdiğimi,ne gibi işlemler yapmam gerektiğini sordum ancak ellerinde sadece benimde gördüğüm kırmızı renginin kaldığını onuda birkaç gün önce sattıklarını ifade ettiler. Getirip getiremiceklerini sorduğumda ise yeni yıla kadar getiremiceklerini ve yeni yıldada Motoran markasını getireceklerinin kesin olmadığını söylediler. Şimdi benim aklıma takılan konu şu; Sizce Özmert Motor benim siparişim üzerine gerçekten bu motoru getirtemiyormu yoksa getirmekmi istemiyor. Birde bu motoru bana kendileri önerdiler ancak yeni yılda bu markayıda getirip getirmiceklerinin kesin olmadığını söylediler. Peki eğer gerçekten bu marka iyi bir markaysa neden yeni yılda getirecekleri kesin değil. Açıkçası kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Sizin bu konudaki yorumlarınızı öğrenebilirmiyim ve bu motor olmazsa hemen hemen bu bütçeyle önerebileceğiniz başka marka ve modeller varmı? Şimdiden teşekkür ediyorum...