Şimdi Ara

Eskişehir Superonline ADSL AŞIRI PING

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Eskişehir Bağlar'da oturuyorum. Superonline ADSL kullanıyorum.CSGO'da ping inanılmaz spikelar yapıyor. 200den 700'e durmadan oynama yapıyor haliyle oyun oynanmıyor 2haftadır arıyorum 10 kere olmuştur.Herhangi bir çözüm üretemediler bildiğiniz gibi.Bağlantım ETHERNET'tir.Tarifenin hangisi olduğundan emin değilim 8mbit download 75GB AKK upload sanırım 1megabit maksimum olarak.
    DNS:
    Speedtest:
    killer:

CSGO oyununda 800 ping ne demek arkadaş ya bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
    Ayrıyetten WTFAST programını kullanıyorum o bile etkisiz kalıyor.

Fiber kutusu apartmana koyuldu geri kalan işlemleri Nisan'ın 15'inde yapacağız dediler komedi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜmmetSEVDALISI -- 2 Mart 2017; 0:58:58 >

• @gamer5

Ben de Eskişehir merkezdeyim. Aynı sorun bende de var.
    Çözümü VPN.
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    usta hangi VPN'i öneriyorsun
  • Bende baska 1 online oyun oynuyorum oyunda 10 saniye donma oluyor resmen iskence fiber demeye 10sahit lazim Adanadayim
  • Bende de son zamanlarda aynı sorun var Eskişehir SOL ADSL kullanıyorum.

Hiç böyle sorun yaşamamıştım 1-2 gündür akşam saatleri ağlıyor net.
  • bir kaç gündür genel olarak herkeste var bu sorun. hızlar bile yükselmedi..
  • Fiber çalışmaları'da Nisan ayına kaldı diyorlar. Bağlar'da oturuyorum.
  • Hocam bende Vişnelikte oturuyorum,son 3 gündür download hızım 20kb/s gibi bir hıza düştü. Oyunlarda ping sorunu yaşamıyorum ama torrent ve googleplay'den birşey indirmeye kalkınca indirme süresine 2 3 hafta falan atıyor. Bir an evvel düzelse bari
  • Ayni sorun istanbulda da mevcut
  • Bende Superonline fiber var. 50Mpbs hızında. Hızım en üst olduğu noktada 25Mpbs ama daha da ilginci hangi hız testi sitesinden denersem deneyeyim hız testi sonlanmıyor. Bir süre sonra donup kalıyor. Ama bu sırada internet kesik değil, herhangi bir siteyi açabiliyorum. Nedeni konusunda fikri olan var mı acaba?
  • d3f3ct3d D kullanıcısına yanıt
    Benim download hızım 800kb maksimum minumumda 500 kb ama gel gör csgo gibi oyunlarda 300-700 ping gelip gidiyor
  • Merhaba.

Superonline ADSL hattinda turk telekom altyapisi mi kullaniyor?

Bende Eskişehir deyim.

Yeni bir ev aldim da daha telekom kutusu konulmamış.

Simdi eve ne sekilde nasil internet baglatabilirim?

4,5G mobil modem ler herhalde tek şansımız?
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Evet Türk Telekom altyapısını kullanıyor hepsi. Hasan bende yeni eve Türk Telekomdan hat bağlatamadım. Türk Telekom alt yapı olayı neredeyse durmuş durumda, yatırım yapamıyor. Bölgende Superonline fiber varsa Superonline bayine git (Orhan Oğuz caddesinde) başvur, yaklaşık 1 ayda binana hat çekerler.
  • Bulent Hocam. Sanmıyorum pek oyle bisey yapacaklarini ya. Bina 8 daire. Daha 1 kisi tasindi. Hepsi satildi fakat Temmuz ayinda tasinacak cogu. Bende yarin tasiniyorum bir kiside bu ay sonu tasinacak.

Bireysel olarak basvuru yaptigimizda dedigin gibi bağlıyorlar mi? Bi gideyim aksam is çıkışı konuşayım.

Bina sifir bina, muteahhitle konustum ben telekoma basvuru yaptim gelmediler dedi.

Bolgeye baktigimda mahallemde bile bir cok apartmanda gözüküyor. Hatta 3 yan binamda var bağlantı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 3 Mart 2017; 11:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Bulent Hocam. Sanmıyorum pek oyle bisey yapacaklarini ya. Bina 8 daire. Daha 1 kisi tasindi. Hepsi satildi fakat Temmuz ayinda tasinacak cogu. Bende yarin tasiniyorum bir kiside bu ay sonu tasinacak.

Bireysel olarak basvuru yaptigimizda dedigin gibi bağlıyorlar mi? Bi gideyim aksam is çıkışı konuşayım.

Bina sifir bina, muteahhitle konustum ben telekoma basvuru yaptim gelmediler dedi.

Bolgeye baktigimda mahallemde bile bir cok apartmanda gözüküyor. Hatta 3 yan binamda var bağlantı.

hocam gidip Superonline ile konuşun. adamlar her yere kablo döşediler, bir nevi gelecek için altyapı hazırladılar. her halükarda apartmana mecburen santral kuracaklar. Telekom'u boşverin beş para etmez.
  • Superonline Orhan Oguzun ordaki bayi ile gorustum.

Mahallede bir cok binada var ayni sokakta hatta.

Yeni bina oldugu icin protokol alinmamis dedi artik o ne demekse.

Arkadaslar ilgilenirler bi protokol alalim kurulum yaptiririz dediler.

İnsallah olur da su adsl den vdsl den turk telekomden kurtulurum ya.
    protokol dedikleri şey sözleşme oluyor. bizim apartman yöneticisiyle sözleşme yaptılar, apartmana kuracakları santral için.. bina yeniyse avantajlı durumdasınız bence👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

protokol dedikleri şey sözleşme oluyor. bizim apartman yöneticisiyle sözleşme yaptılar, apartmana kuracakları santral için.. bina yeniyse avantajlı durumdasınız bence👍

Evet yeni.

4 katli 8 daire toplam.

Bütün daireler satildi.

Fakat bircogu memur. Tayinleri yazin ciktiktan sonra tasinacaklar.

Su anda sadece 2 kisi oturuyor. Bende yarin tasiniyorum nasipse benle beraber 3 olacak.

Cogunluk saglanmiyor.

Hatta birisi yasli amca imza mimza atmaz :)

Avantajlisiniz demissiniz yeni binaysa.

Ne konuda? Yani direk baglarlar mi?
    Biz üç daireydik. Ben tek başvurdum. Apt. Yönetimi de yoktu doğal olarak. Ben apt. yön. olarak istek imzasını attım, zınk diye geldiler.
    bizim yan apartmana yeni bina yapıldı, pazartesi günü gelip santralini bizden önce kurdular. biz daha önce protokol yapmamıza rağmen 😂 kablo çekme vs yeni apartmanlarda daha pratik oluyormuş dediklerine göre.. zaten kurdukları santral doğalgaz saatleri büyüklüğünde birşey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.