Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Merhabalar,

Hocam konuştuğumuz gibi kargo bugün elime ulaştı. herhangi bir sıkıntı yoktu üründe. Hatta öyle bir sarmışsınki açarken yoruldum :) İlgin için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.

Kargo olayını ciddiye alıp çözdüm en aza indiridim kırılma riskini , beyendiğinize sevimdim ..özel günler bitmez yine beklerim :)
    Bu arada ürünleri alan bana referans olursa memnun olurum...Link ;

http://resim.donanimhaber.com/m_71045913/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71045913

• quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

20 cm x 20 cm +KARGO +MASA STAND +MÜHÜRLÜ PAKET = 49,90 TL - YENİ !

Bu kampanyadan bi tanede ben almak istiyorum hocam. Gittigidiyor ya da sanalpazar ilan linki atarsanız bian evvel siparişi geçmek istiyorum. Fotoyuda buradan pm atabilirim veya mail adresinize siz nasıl istiyorsanız?

@mavisakalll hocam emin olmadan birşey demek istememiştim. Bi hata var düzeltmek adına irtibata geçebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylenmez ama ;Forumdan bazı arkadaslar yaptığım çalışmaların fiyatlarını az bulup fazla ücret göndermişler , kendilerine çok teşekkür ederiyorum , nice güzel günlere sağlık mutluluk olsun dileklerimle ...
  • Güzel şeyler yapmış arkadaş. Yalnız şovalye nedir? Şovale mi yoksa başka bir şey mi?
  • Beklediğime sonuna kadar değdi. Harika paketleme yapmış ve çalışma enfes. Hayatımda çok güzel bir noktada yer alacak bu çalışma.

Teşekkürlerimi buradan da ileteyim @mavisakalll
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Güzel şeyler yapmış arkadaş. Yalnız şovalye nedir? Şovale mi yoksa başka bir şey mi?

Bildiğimiz Şövale aslında. Konuyu ilk okuduğumdan beri gözüme takılıyor. Halk arasında genellikle yanlış kullanılıyor bu kelime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

quote:

Güzel şeyler yapmış arkadaş. Yalnız şovalye nedir? Şovale mi yoksa başka bir şey mi?

Bildiğimiz Şövale aslında. Konuyu ilk okuduğumdan beri gözüme takılıyor. Halk arasında genellikle yanlış kullanılıyor bu kelime.

Ressamların tuallerini koyduğu ahşapdan yapılan eşyadır...Şovalyenin üzerinde tablo yapparlar ...TRT2 de eskiden bi ressam vardı program onun kullandığı
    Bendeki onun minyatür yapımı dır , taşı ona koyduğunuzda ayrı bir atmosferi var...

• quote:

quote:

quote:

Ressamların tuallerini koyduğu ahşapdan yapılan eşyadır...Şovalyenin üzerinde tablo yapparlar ...TRT2 de eskiden bi ressam vardı program onun kullandığı
    Bendeki onun minyatür yapımı dır , taşı ona koyduğunuzda ayrı bir atmosferi var...

Aslında demek istediğimiz onun adının Şövalye olmadığı. Gerçek adı Şövale. Ama insanların büyük kısmı Şövalye der. Önemli değil zaten. Önemli olan bu ürünü insanlara ücretsiz göndermeniz ve bir çok kişinin işine yaraması. Ayrıca gönderdiğiniz ürünlerin hediye ettiğimizi kişiler tarafından beğenilmesi :) Tekrar elinize sağlık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında demek istediğimiz onun adının Şövalye olmadığı. Gerçek adı Şövale. Ama insanların büyük kısmı Şövalye der. Önemli değil zaten. Önemli olan bu ürünü insanlara ücretsiz göndermeniz ve bir çok kişinin işine yaraması. Ayrıca gönderdiğiniz ürünlerin hediye ettiğimizi kişiler tarafından beğenilmesi :) Tekrar elinize sağlık.

Öle dersem herkeze ayrı ayrı resim göndermem gerek :) Dertsiz başa dert almamak için onun adı burda şovalye Öle geldi böle gider misali

• Haklısınız hocam. Bir çok insan böyle biliyor adını. Zamanında büyük çaplı bir kırtasiyeden almaya kalktığımda adam yüzüme bakmıştı. Şövalye olmasın diye de beni uyardı üstüne :)
  • Maalesef benim resim de kirik geldi kutuda bir sorun da gorunmuyordu halbuki, 30x30 larda sıkıntı oluyor anlasilan. Ama cok begenildi hediye, tekrar tesekkurler. Yapistirmaya calisicaz artik taşımızı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinize sağlık, ben çok beğendim. Benimkide köşeden kırılmış ama ziyan yok yapıştırılır problem değil. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Hocam elinize sağlık, ben çok beğendim. Benimkide köşeden kırılmış ama ziyan yok yapıştırılır problem değil. :)

Nedense ben geometrik olmayan asimetrik taşları daha cok seviyorum :) Sanki kazıdan çıkartılmış gibi otantik havası var...Geçmiş olsun ama öylede güzel durur o
  • Arkadaşa fotoğrafı mail attım,ardından hemen hazırlayıp bana hazır halinin fotoğrafını göndermiş.Nereye ödeme yapmam gerektiğini sordum,hesap numarasını aldım.Hesabına eft'yi gönderdim,ertesi gün ürünü teslim aldım.Kız arkadaşıma güzel bir sevgililer günü hediyesi oldu.Annesi ve ablası çok kıskanmışlar.

Bu arada annem paketin içinde ne olduğunu çok merak etti."Gizli ajan olarak işe başladığımı,bundan sonra bu şekilde paketlerin eve çok geleceğini" söyledim.
  • 1) Parayı 13 şubatta attım bir tanesi 17 diğerleri 19 şubat olacak diye konuştuk toplam 3 tane. 16sında mesaj attım yarına hazır dedi 19unda mesaj attı daha hazır değil kuruması lazım diye 20 sinde telefonla aradım elimde taşım yok dedi anlamadım nasıl çelişki böyle 25 şubatta lazım yinede bugün elime kargo geldi buna da şükür

2) Kargoyu ödemesi gerekirken kargoyu bize ödetti. Sebep acele ettirmemiş mi ben sana 2 hafta süre tanıdım 3 taş için için. Sürat kargo gelmedi tek sizin taşlar var diye benim bildiğim 1 kargo olsa bile kargocu alır bende elemanı gönderdim yurtiçi ile göndermiş dedi yanlışlıkla alıcı ödemeli göndermiş dedi ee iyi o zaman parayı istediğimizde gülü seven dikenine katlanır dedi diğer arkadaşıma da kargo ödemem isterseniz geri yollayın 3 paket sigara parası dedi 18 tl ödedik. 3 adam kişi başı 6 tl tuttu parası değil yukarıda başka arkadaşa para ilgili ahkam kesmişti ona hitaben

3)Telefonda sürekli tamaam tamam lakayıt konuşmalar

4)Bütün mesajlar duruyor hepside kanıtlı

5) İnşallah resimlerde sorun yoktur onlar düzgün olsun bunlar önemsiz

Şu ana kadar ilk defa bi alışverişim bu kadar sorunlu geçti çok güzel hediye, emeğine saygı, güzel paketleme yapmış ama iş ahlakı yok

• Geç gördüm ama yine de lazım olur, zorda kalınca güzel hediye olabilir. Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

1) Parayı 13 şubatta attım bir tanesi 17 diğerleri 19 şubat olacak diye konuştuk toplam 3 tane. 16sında mesaj attım yarına hazır dedi 19unda mesaj attı daha hazır değil kuruması lazım diye 20 sinde telefonla aradım elimde taşım yok dedi anlamadım nasıl çelişki böyle 25 şubatta lazım yinede bugün elime kargo geldi buna da şükür

2) Kargoyu ödemesi gerekirken kargoyu bize ödetti. Sebep acele ettirmemiş mi ben sana 2 hafta süre tanıdım 3 taş için için. Sürat kargo gelmedi tek sizin taşlar var diye benim bildiğim 1 kargo olsa bile kargocu alır bende elemanı gönderdim yurtiçi ile göndermiş dedi yanlışlıkla alıcı ödemeli göndermiş dedi ee iyi o zaman parayı istediğimizde gülü seven dikenine katlanır dedi diğer arkadaşıma da kargo ödemem isterseniz geri yollayın 3 paket sigara parası dedi 18 tl ödedik. 3 adam kişi başı 6 tl tuttu parası değil yukarıda başka arkadaşa para ilgili ahkam kesmişti ona hitaben

Şu ana kadar ilk defa bi alışverişim bu kadar sorunlu geçti çok güzel hediye, emeğine saygı, güzel paketleme yapmış ama iş ahlakı yok

Telefon çalar ;

-Abbi yandım bittim cumaya ver ?
    sen kimsin ( ben )

-Abbi benim arkadas sipariş vermiş ...

eee..

-Abbi tarih yanlış vermiş kendi adına konusmus ?

eee

-Benimkini acil cumaya ver ?

Ok tamam.

( Sen kimsin ? Parayı kim verdi ? Siz kaç kişiisniz ? Adınız ne ? :)

Sanırım bunlara yazan konustuğum bu ardakadaş değil ...

Diğeride arayıp abi kargo sorun değil ,iş oldu teşekkür ederim dedi kapattı ...

Bide 3 .kişi vardı o nerde ?

Anlıcanız garip bi iş , garip bi alış veriş ...

Mutlumuyum ?: Evet ,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

1) Parayı 13 şubatta attım bir tanesi 17 diğerleri 19 şubat olacak diye konuştuk toplam 3 tane. 16sında mesaj attım yarına hazır dedi 19unda mesaj attı daha hazır değil kuruması lazım diye 20 sinde telefonla aradım elimde taşım yok dedi anlamadım nasıl çelişki böyle 25 şubatta lazım yinede bugün elime kargo geldi buna da şükür

Telefon çalar ;

-Abbi yandım bittim cumaya ver ?
    sen kimsin ( ben )

-Abbi benim arkadas sipariş vermiş ...

eee..

-Abbi tarih yanlış vermiş kendi adına konusmus ?

eee

-Benimkini acil cumaya ver ?

Ok tamam.

( Sen kimsin ? Parayı kim verdi ? Siz kaç kişiisniz ? Adınız ne ? :)

Sanırım bunlara yazan konustuğum bu ardakadaş değil ...

Diğeride arayıp abi kargo sorun değil ,iş oldu teşekkür ederim dedi kapattı ...

Bide 3 .kişi vardı o nerde ?

Anlıcanız garip bi iş , garip bi alış veriş ...

Mutlumuyum ?: Evet ,

Sen taahhüt sürelere uymadığın için doğal olarak diğer arkadaşlarda arama gereği duyuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sleipnirr

Benimde hediyem bugün tek parça halinde elime ulaştı :) Eşimle birlikte çok beğendik :)) Ayrıca bu kadar paketlemeye nasıl kırılır onada kafa yorduk ama aklımız ermedi :)
    Çok teşekkür ederim mavisakal, ellerine sağlık ;))

Bende sipariş vermiştim 30 * 30 sagolsun mavisakall 14 şubattan önce göndermiş siparisi ama kargucu akşamın 18:00 inde tam yemek zamanı gelmesiyle ve tasin kirilabilecegi aklıma gelmedigi icin kontrol etmeden imzayı attım yemekten sonra açınca şok oldum mavisakall çok güzel paketlemis ama kargocu nasıl becermisse 3 parçaya ayırmayi başarmış :-) sagolsun yine mavisakall Anlayışlı çıktı yenisini yapalım dedi konuyu kapattık ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excavator07

quote:

Orijinalden alıntı: Sleipnirr

Benimde hediyem bugün tek parça halinde elime ulaştı :) Eşimle birlikte çok beğendik :)) Ayrıca bu kadar paketlemeye nasıl kırılır onada kafa yorduk ama aklımız ermedi :)
    Çok teşekkür ederim mavisakal, ellerine sağlık ;))

Bende sipariş vermiştim 30 * 30 sagolsun mavisakall 14 şubattan önce göndermiş siparisi ama kargucu akşamın 18:00 inde tam yemek zamanı gelmesiyle ve tasin kirilabilecegi aklıma gelmedigi icin kontrol etmeden imzayı attım yemekten sonra açınca şok oldum mavisakall çok güzel paketlemis ama kargocu nasıl becermisse 3 parçaya ayırmayi başarmış :-) sagolsun yine mavisakall Anlayışlı çıktı yenisini yapalım dedi konuyu kapattık ;-)

Kargo faciası yaşayan , yapılan çalışma 3 -4 parçaya ayrılmıssa yardımcı oluruyorum , i,lk sevkiyat oyle oldu ama son sevkiyatta kırılan olmadı , 3 kat koli yaptım oldukca malzemeli yaptım ...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.