Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

quote:

@mavisakall size mail atmıştım. Lütfen geri dönüş yaparmısınız.İyi çalışmalar

?

Yeni yaptığım çalışmanız bugun kargoya verilecektir ,

Ürünü bugün teslim aldım.Çok beğendim.Emeğinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 13 Şubat 2013; 14:38:59 >

• Arkadaşa resmi mail attım ve gelene kadar.hiç soru sormadım oldu mu bitti mi demedim. bugün elime ulaştı.çok güzel emeğine sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

Arkadaşa resmi mail attım ve gelene kadar.hiç soru sormadım oldu mu bitti mi demedim. bugün elime ulaştı.çok güzel emeğine sağlık.

İşte aradığım müşteri ,arkadaş ,dost
    +rep
  • Hocam benim kargodanda ses seda yok :S Doğanlar ve Isparta şubelerini arıyorum ama kargonuz yoktur diyorlar :S Bir kontrol edebilir misiniz?
  • Ben 30X30 sipariş vermiştim ama elime 10X15 olarak geçti.Kendisine durumu bildirdim ve yanlışlığı düzeltip 30X30 olarak yapıp tekrar göndereceğini söyledi.14 Şubat' a yetiştiremeyeceğini ve sonrasında elime ulaşacağını bildirdi.İlgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Bu arada elime geçen paketi henüz açmadım.14 Şubat'ı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Tövbe estafurullah...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

quote:

quote:

Umarım bugün kargom yola çıkmıştır daha ne çalışmanın fotosunu gördüm ne kargo bilgisi ne de attığım maile cevap...

selamlar

sizin kargo yarın 14 şubatta elinizde ...

Hocam bana kargo takip no gelmedi...

Kargonuz bugun yola cıkıyor ...

Hocam selamlar, benim kargo dün çıkacak demiştin geçen gün yetişmediği için. Hangi kargoyla gönderiyorsun? Takip numarasını alabilir miyim? Yarına yetişmezse hüsranlardayım. :(

• Ben de beklemedeyim yarın gelmezse patladık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algenist -- 13 Şubat 2013; 19:24:38 >
  • quote:

Tövbe estafurullah...

Sizin kargo gönderildi...takip noyu pm gönderdim ..saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: algenist

Ben de beklemedeyim yarın gelmezse patladık...

kargo takip numaranız: 5ea33162d4e1
    sürat kargo

cihan gozel diye biri teslim almış , nerde yaşıyorsunuz :)
  • quote:

quote:

sürat kargo

Hocam teşekkür ederim cevapladığınız ve zamanında kargoladığınız için. cihan kim bilmiyorum ama konu komsuya bırakmışlar anlaşılan sora sora bulucaz artık... :)
  • quote:

quote:

quote:

sürat kargo

Hocam teşekkür ederim cevapladığınız ve zamanında kargoladığınız için. cihan kim bilmiyorum ama konu komsuya bırakmışlar anlaşılan sora sora bulucaz artık... :)

Kargocular neden başkasına teslim eder kargoyu bende bunu anlamıyorum ,kargo size özel sonucda ..sizin isminiz var ...trajıkomik bence

• @mavisakalll

Murat kardeşim yaptığınız çalışmalar çok güzel. Ama eminim ki zahmetli ve emek sarfettiren bir iş.Bunun neticesinde ortaya çıkan bu güzel eserin içine maalesef ve maalesef kargo firması s..ç.yor. Sevgililer günü yoğunluğunuz da bitince kargo firmanızı değiştirip,paketlemede strafor kullanın bizde tanıdıklarımıza sizi tavsiye edelim.İyi çalışmalar bol kazançlar.
  • quote:

@mavisakalll

Murat kardeşim yaptığınız çalışmalar çok güzel. Ama eminim ki zahmetli ve emek sarfettiren bir iş.Bunun neticesinde ortaya çıkan bu güzel eserin içine maalesef ve maalesef kargo firması s..ç.yor. Sevgililer günü yoğunluğunuz da bitince kargo firmanızı değiştirip,paketlemede strafor kullanın bizde tanıdıklarımıza sizi tavsiye edelim.İyi çalışmalar bol kazançlar.

Genel olarak 10*15 ve 20*20 ölcülerde hiçbir sıkıntı yok ,30*30 olculerde 8-9 kırık oldu ..
    Buyuk ölcülere özel strafor kutu yaptırcam , yada 6 oluklu özel koli (3 adet) işi çözüyor...

beyendiğinize sevindim , 14 şubat yogunluğu bitti ..herkeze hayırlı olmasını dilerim , nice nice 14 şubatlara ...Kargoda yaşanan ve yaşattığı aksaklıklar içinde tüm arkadaslara geçmiş olsun diliyorum ...
    arkadaşlarınıza tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibolution

Benim için 28 Şubat özel bir gün olduğu için böyle bir hediye de almak istiyorum ve konuyu baştan sona okudum.

Kargo problemleri, iletişim problemleri hotmail'de ki sorun vs. derken insan çekinir oluyor sipariş vermeye.

İzmir'de oturmama ve elden teslim alma şansım olmasına rağmen satıcı arkadaş ısrar ile internet üzerinden satış yaptığını söylüyor. Anlayamadığım internet üzerinden yine irtibata geçip siparişimi versem ama kargo olayını şansa bırakmasam karşıyaka'ya gidip elden teslim alsam veya kargo şubesinde bekletsinler ben gidip alayım bu tarz bir şey olamaz mı? İlla ki kargo olayı olacak ise sipariş vermeyi düşünmüyorum kesinlikle.

Bu dediğinizi düşündüm ve izmir / Bornovada hediyelik esya satan dükkan ile görüşmelerim var , en azından izmirde yasayanlar ordan elden teslim alabilir .Ama oda 14 Şubattan sonra ,
    Merak etmeyin forumda talep oldukca elimden geleni yaparım ..İlginize teşekkür ederim

pm attım

• benim de kargom bugün geldi. henüz içeriğini görmedim ve heyecan ile bekliyorum.. çok güzel paketlenmiş ve kutulanmıştı..

arkadaşımız ilgisine, sanatına ve emeğine teşekkür ederim.
  • Hocam kargom geldi henüz içini açık bakma şansım olmadı, eminim güzel bir çalışma çıkmıştır. Emeğinize sağlık. Ama biliniz ki siparişim 20*20 idi. Anladığım kadarıyla gelen 10*15................
  • Benimde hediyem bugün tek parça halinde elime ulaştı :) Eşimle birlikte çok beğendik :)) Ayrıca bu kadar paketlemeye nasıl kırılır onada kafa yorduk ama aklımız ermedi :)
    Çok teşekkür ederim mavisakal, ellerine sağlık ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleipnirr

Benimde hediyem bugün tek parça halinde elime ulaştı :) Eşimle birlikte çok beğendik :)) Ayrıca bu kadar paketlemeye nasıl kırılır onada kafa yorduk ama aklımız ermedi :)
    Çok teşekkür ederim mavisakal, ellerine sağlık ;))

Beyendiğinize sevindim , nice mutlu sağlıklı günler gecirmeniz dileği ile ...saygılar
  • Merhabalar,

Hocam konuştuğumuz gibi kargo bugün elime ulaştı. herhangi bir sıkıntı yoktu üründe. Hatta öyle bir sarmışsınki açarken yoruldum :) İlgin için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.