Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben paketlemeyi tasin kendisinden daha cok begendim:) tasin ortasina yakin bir yerde iki koca delik vardi. elestirime saygi bekleyerek bu kadar paraya bu kadar olur diye kendimi avutuyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

Ben paketlemeyi tasin kendisinden daha cok begendim:) tasin ortasina yakin bir yerde iki koca delik vardi. elestirime saygi bekleyerek bu kadar paraya bu kadar olur diye kendimi avutuyorum:)

Sizin gibi güzel güzel eleştiri yapanlara herzaman dikkate alıp önem veriyorum , 14 Şubat yogunluğu olduğu için iletişimde aksamalar elbet oldu ve inkar etmiyorum ama genel profil oldukca iyi ...
    Yakında dünyada eşi benzeri olmayan modeller çıkartıyorum , mozik çalışması , duvar teması ... Mesela anneannelerin , babannelerin özel taşlar yapmak istiyorum ..Yaptırmak isteyenler varsa bana ulaşabilirler...
    Yapmanız gereken foto göndermek , 30 cm *30 cm , 50 cm*50 cm ,70 cm *70 cm e kadar yapabilirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Orijinalden alıntı: befo

Ben paketlemeyi tasin kendisinden daha cok begendim:) tasin ortasina yakin bir yerde iki koca delik vardi. elestirime saygi bekleyerek bu kadar paraya bu kadar olur diye kendimi avutuyorum:)

Sizin gibi güzel güzel eleştiri yapanlara herzaman dikkate alıp önem veriyorum , 14 Şubat yogunluğu olduğu için iletişimde aksamalar elbet oldu ve inkar etmiyorum ama genel profil oldukca iyi ...
    Yakında dünyada eşi benzeri olmayan modeller çıkartıyorum , mozik çalışması , duvar teması ... Mesela anneannelerin , babannelerin özel taşlar yapmak istiyorum ..Yaptırmak isteyenler varsa bana ulaşabilirler...
    Yapmanız gereken foto göndermek , 30 cm *30 cm , 50 cm*50 cm ,70 cm *70 cm e kadar yapabilirim....

Bununla ilgili fiyat belirtin lütfen...Ben Antakya mozaiklerinden bir tablo düşünebilirim...Harika olur...

• üstte ki mesajlarda sorunları yazdım onlar bana denk gelenlerdi. hediye konusuna gelince bugün açtık bildiğin taş atsan kafa kırar kesinlikle çok orjinal ve güzel hediye bu hediyeden memnun kalmayan insan yoktur. yamuk taşlar daha güzel duruyor haberiniz olsun. sorunlar olsa da kesinlikle tavsiye edeceğim hediye işinin hakkını veriyor

• 10 tl yi iade ediniz artık lütfen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

10 tl yi iade ediniz artık lütfen ...

Selamlar

Sizin hesaba eft yapınca banka benden 5 TL kesiyor ,Normal IBANLARA 2,5 tl Sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

üstte ki mesajlarda sorunları yazdım onlar bana denk gelenlerdi. hediye konusuna gelince bugün açtık bildiğin taş atsan kafa kırar kesinlikle çok orjinal ve güzel hediye bu hediyeden memnun kalmayan insan yoktur. yamuk taşlar daha güzel duruyor haberiniz olsun. sorunlar olsa da kesinlikle tavsiye edeceğim hediye işinin hakkını veriyor

Kesinlikle katılıyorum taş ne kadar eskitme durursa üzerindeki çalışmada o kadar kendini gösteriyor ..Kargo sorunları ve bir iki taş sorunu dışında 14 Şubatı atlattık .Şimdi rutin özel günlerinizde çalışma yapabilirim...
  • quote:

quote:

Selamlar

Sizin hesaba eft yapınca banka benden 5 TL kesiyor ,Normal IBANLARA 2,5 tl Sebebi nedir ?

Bilemeyeceğim o masraf rakamı sizin bankanızın kestiği rakam. Hangi bankadan göndereceksiniz? Verdiğim IBAN Yapı Kredi idi. Garanti de verebilirim. Masraf ödememek için bankanızın mobil şube uygulamasını cep telefonunuza yükleyip gönderebilirsiniz. Mobil şubelerde masraf alınmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar

Bilemeyeceğim o masraf rakamı sizin bankanızın kestiği rakam. Hangi bankadan göndereceksiniz? Verdiğim IBAN Yapı Kredi idi. Garanti de verebilirim. Masraf ödememek için bankanızın mobil şube uygulamasını cep telefonunuza yükleyip gönderebilirsiniz. Mobil şubelerde masraf alınmıyor.

Olay çözüldü 10 TL gönderildi

• Güzel bir konu ihtiyacım olabilir
  • En yakın zamanda bir fotoğraf göndereceğim.
  • Bilgisayardan vs. bir şekilde baskı değil el emeği anladığım kadarıyla. Müthiş bir yetenek yahu , takdir ettim Valla.
  • Mesaj Otlansin

• Yakın zamanda ben de bir sipariş vereceğim inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Bilgisayardan vs. bir şekilde baskı değil el emeği anladığım kadarıyla. Müthiş bir yetenek yahu , takdir ettim Valla.

Selamlar

Makina kullanmıyorum tamamen el işçiliktir...teşekkür ederim
  • Hocam hayırlı işler, İZMİR' in neresindesiniz ? Açık adres yazarmısınız ? Çalışma saatleriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam hayırlı işler, İZMİR' in neresindesiniz ? Açık adres yazarmısınız ? Çalışma saatleriniz nedir ?

selamlar

atölye karabağlarda ...ama bornovada teslim alabilirsiniz ...PMden iletişime geçin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakalll -- 28 Şubat 2013; 14:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Güzel bir konu ihtiyacım olabilir

Beklerim :)
  • Siparişimizi geçtik merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Siparişimizi geçtik merakla bekliyorum.

Tamamdır özenle yaparım :) Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.