quote:Orijinalden alıntı: 0nur! Melih Gümüşbıçak'ın "Robinhoooooooooooooooooooooo" diye bağırışını duyar gibiyim Melih Şendil daha iyi yapar
quote:Orijinalden alıntı: 0nur! Melih Gümüşbıçak'ın "Robinhoooooooooooooooooooooo" diye bağırışını duyar gibiyim Usta imza süper yav iznin var mı kullanabilr miyim ?
quote:Orijinalden alıntı: Tractor quote:Orijinalden alıntı: 0nur! Melih Gümüşbıçak'ın "Robinhoooooooooooooooooooooo" diye bağırışını duyar gibiyim Usta imza süper yav iznin var mı kullanabilr miyim ? Tabii ki üstadım ne demek imza senindir İmza kampanyası için konu açsak yeridir aslında
quote:Orijinalden alıntı: 0nur! quote:Orijinalden alıntı: Tractor quote:Orijinalden alıntı: 0nur! Melih Gümüşbıçak'ın "Robinhoooooooooooooooooooooo" diye bağırışını duyar gibiyim Usta imza süper yav iznin var mı kullanabilr miyim ? Tabii ki üstadım ne demek imza senindir İmza kampanyası için konu açsak yeridir aslında Eyvallah usta kullanıyorum artık ben de
Esmerim biçim biçim Ölürüm esmer için Alem bana düşmandır Esmer sevdiğim için loy Hele loy loy loy loy
quote:Orijinalden alıntı: Physicist_ İnşallah gelir ama insan içinden ''napak kanka, inanak mı?'' demeden edemiyor
quote:Orijinalden alıntı: 0nur! quote:Orijinalden alıntı: Tractor quote:Orijinalden alıntı: 0nur! Melih Gümüşbıçak'ın "Robinhoooooooooooooooooooooo" diye bağırışını duyar gibiyim Usta imza süper yav iznin var mı kullanabilr miyim ? Tabii ki üstadım ne demek imza senindir İmza kampanyası için konu açsak yeridir aslında Unutma fikir babası benim Rob yararlı olmaz diyen arkadaşlar Rob Nihat'ın yerine oynayacak,Nihat'tan hem ofansta hem de defansta çok daha yararlı olacaktır.