Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
98
Favori
237.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beko yetkili satıcıdan BKK 2170 alındı.

İlk deneme başarısız.
    ikinci deneme tamam ama kahve köpüksüz oldu. Süt köpüğü yapmak kolaymış.
    Üçüncü deneme de az biraz kahve aktı sonra devam etmedi
    Bu ürünü kullanan arkadaşlardan kullanım tecrübeleri öğrenmek isterim.

Ayrıca, bu ürünü almak almak isteyen başka arkadaşlar var ise aldığım satıcını adresi aşağıda. Elinde 4 adet daha var.
    Uzak mesafeye de gönderebilirmiş.

ALTINDAL DAY.TUK.MAL.ELK.ELS. EV AL.SAN.TIC.LTD.STI.
    KALETEPE M.OZGUR SK.46 . . SENTEPE
    ANKARA/ YENİMAHALLE
    (312)-3451486

fiyat : 300 TL /50x6 taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mibis70 -- 7 Aralık 2014; 12:03:00 >

• tum kahve severlere selamlar,

forumda okuyucu olarak cok eski olsam da bu ilk mesajim olacak.
    Uzun net arastirmalari sonucunda ve kendi durumumu da goz onune alarak su asamada delonghi esam2600 veya delonghi esam3000 tam otomatik espresso makinesi almaya karar verdim ancak hala daha kafami kurcalayan birkac soru var:

Bu iki makinenin birbirlerinden dizayn disinda farklari var midir?

Makineler hakkinda bilgisi olan arkadaslar var ise; detaylari (avantajlari-dezavantajlari) ilgili bilgi verebilmeleri mumkun mudur?

Bunlarla ayni ozelliklere sahip yada yakin baska markalarin yakin fiyatlarda olan urunlerinden tavsiye edilebilecek olanlar var midir?

Yanit verebilecek arkadaslara simdiden cok tesekkurler.
  • capsin C kullanıcısına yanıt
    Hocam
    aynı cümleleri elimden ,ağzımdan aldın bende ikisi arasında kaldım.
    burdan ne önerilirse akşamında onu alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907CUCU

Hocam
    aynı cümleleri elimden ,ağzımdan aldın bende ikisi arasında kaldım.
    burdan ne önerilirse akşamında onu alacağım.

selamlar,

bana cevap gelmedigi icin ben de tez canlilikla delonghi 2600 aldim, digeriyle arasinda 200 tl fark vardi ve delonghi`nin yabanci sitesine gore tum teknik ozellikleri birbiriyle ayni.

Henuz 2 gun olmus olsa da ilk asamada beklentilerimi tamamen karsilayabildigini soyleyebilirim. Benim icin degirmenle ve manuel espresso yapmak ile ugrasmadan sadece cekirdekleri makineye koyup bardagi almak onemli bir unsurdu, ki bu tam anlamiyla makinenin yaptigi sey.

Temizligi, zahmeti oldukca kolay ve az.

Kahveyi istediginiz yerden, istediginiz fiyata almak ozgurlugu elinizde. Kapsule muhtac degilsiniz, ki bu da cok onemli hem taze cekim hem de fiyat acisindan. (Nespresso`nun kapsul adeti 1,5-2 lira arasinda)

Su sicaklik ayari, su sertlik ayari, kahve cekim miktari ayari, fincandaki kahve miktari ayari, kahve cekme kalinligi ayari gibi ayarlar yapmak mumkun makineyle.

Su anda en damak tadima uygun kahveyi bu ayarlarla yakalama asamasindayim, mukkemmele henuz ulasamadim acikcasi.

Sut kopurtme aparati gayet ise yariyor, cok fazla icmesem de capuccino yapmayi da denedim, sonuc pozitif.

Eminim ki iyi bir degirmen manuel olan iyi bir makineyle daha mukemmel bir lezzet yakalanabilir, ancak bu hem daha pahaliya gelecektir hem de temizligi ve hazirlamasiyla surekli bir ugras icinde olmak gerekecektir diye dusunuyorum.

Eger ki aradiginiz az zahmetle,kolaya,hizli cok iyi bir kahve icmekse ve 900 lira civari butceniz varsa delonghi 2600`u tavsiye ederim.

• capsin C kullanıcısına yanıt
    Bende zaten buna odaklanmıştım bunun için tek negatif oluşum galiba
    oldukça eski model oluşu idi ama bu denli memnunsanız bande alabilirirm.
  • Dostum hayırlı olsun , cok iyi bir seçim yapmışsın. Sene başından beri kullanıyorum delonghi 2600'ı ve çok memnunum. Beko 2170 de kullandım ve memnun kalmadım.delonghi 2600 fiyat/performans olarak alınabilecek en iyi makine. İçindeki Öğütücü de üst düzey , merak etme. Buhar çubuğu latte art yapmaya yetecek tipte değil çünkü panarello tipte.temizligj çok kolay, Espresso'su mükemmel.
  • Başlangıç için ideal ürün. Denemelerden vazgeçmeyin. İlk başlarda herkesin yaşadığı problemler ancak portafiltresi gerçekten kaliteli bir makine Beko. Hayırlısı olsun.
  • İyi bir kahve yapmak için yüksek basınç oluşturabilen makine gerekir. Yüksek basıncı oluşturmak ise Delonghi'nin en iyi yaptığı şeydir. Hem buhar kazanlı ütülerde hem de kahve makinelerinde bu teknolojiyi en mükemmel şekilde kullanırlar.

Uygun fiyatlı ve kaliteli bir espresso makinesi almak istiyorsanız aşağıdaki 2 delonghi modelini öneririm:

www.aynigunkargo.com
    En Ucuz Delonghi BCO420 Espresso Cappuccino Makinesi
    http://www.aynigunkargo.com/delonghi-bco420-espresso-cappuccino-makinesi

www.aynigunkargo.com
    Aynigunkargo.Com - Binlerce Ürün Aynı Gün Kargoda!
    http://www.aynigunkargo.com/delonghi-cafetiere-espresso-bc0264

Cafe tipi profesyonel bir makine için ise aşağıdaki modeller uygundur:

www.aynigunkargo.com
    En Ucuz DELONGHI ESAM 04.350 Espresso Cappuccino Makinesi
    http://www.aynigunkargo.com/delonghi-esam-04350-espresso-cappuccino-makinesi

www.aynigunkargo.com
    En Ucuz Delonghi ESAM-6650 Espresso Kahve Makinesi
    http://www.aynigunkargo.com/delonghi-esam-6650-espresso-kahve-makinesi

• hakanasrav H kullanıcısına yanıt
    BİDE 3300 MODELİ VAR BUNUN HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: mibis70

Beko yetkili satıcıdan BKK 2170 alındı.

İlk deneme başarısız.
    ikinci deneme tamam ama kahve köpüksüz oldu. Süt köpüğü yapmak kolaymış.
    Üçüncü deneme de az biraz kahve aktı sonra devam etmedi
    Bu ürünü kullanan arkadaşlardan kullanım tecrübeleri öğrenmek isterim.

Ayrıca, bu ürünü almak almak isteyen başka arkadaşlar var ise aldığım satıcını adresi aşağıda. Elinde 4 adet daha var.
    Uzak mesafeye de gönderebilirmiş.

ALTINDAL DAY.TUK.MAL.ELK.ELS. EV AL.SAN.TIC.LTD.STI.
    KALETEPE M.OZGUR SK.46 . . SENTEPE
    ANKARA/ YENİMAHALLE
    (312)-3451486

fiyat : 300 TL /50x6 taksit

hocam son durum nedir? olumlu yorum kadar olumsuz yorum da çok fazla? olumlu yaklaşırsanız verdiğiniz mağazayı arayıp almayı düşünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907CUCU

BİDE 3300 MODELİ VAR BUNUN HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI

bunlar neredeyse aynı makina .tipi ve tuş şekilleri değişik. örneğin 2600 da bypass dozer ile kahve ayarı aynı tuştayken 3300da bypass dozer ayrı bir tuş olarak atanmış.

• mattiadestro kullanıcısına yanıt
    Bende diğer kullanıcıların yorumlarını değerlendirerek bu makinayı aldım.
    Piyasadaki benzer makinakara göre artısı eksisi anlamında bir değerlendirme yapamam ama benim işimi görüyor.
    Tabi daha deneyimli arkadaşların verdiği bilgiler uygulanırsa!
    Örneğin makinaya uygun bir tamper alınması, bir eldeğirmeni edinilmesi ve son olarak taze kahve çekirdeği kullanılması gibi.
    Makinayı alırsanız makinaya has ayrıntıları da paylaşırım.
    Gerçi diğer forum başlığı Gerçek Kahve Keyfi 'ni takip ediyorsanız orada bunları okumuşsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mibis70

Bende diğer kullanıcıların yorumlarını değerlendirerek bu makinayı aldım.
    Piyasadaki benzer makinakara göre artısı eksisi anlamında bir değerlendirme yapamam ama benim işimi görüyor.
    Tabi daha deneyimli arkadaşların verdiği bilgiler uygulanırsa!
    Örneğin makinaya uygun bir tamper alınması, bir eldeğirmeni edinilmesi ve son olarak taze kahve çekirdeği kullanılması gibi.
    Makinayı alırsanız makinaya has ayrıntıları da paylaşırım.
    Gerçi diğer forum başlığı Gerçek Kahve Keyfi 'ni takip ediyorsanız orada bunları okumuşsunuzdur.

cevap için teşekkürler. dediginiz bayiyi aradım yarın kargolayacaklarmis. sonuncuyu ben kaptım :) tekrar teşekkürler.

• Arkadaşlar delonghi 2600 hepsiburada da 899tl ye düşmüş. 50tl bonus ve 100tl hediye çeki de var.kacmaz bir fırsat.
    http://forum.donanimhaber.com/m_100915384/tm.htm

• bekosu olan arkadaşlar. elinizde mükemmel bir espresso makinesi var fakat siz inceliklerini öğrenmelisiniz.

öncelikle, starbukstan falan çekirdek alıp orada çektirmeyin.

sonuç iğrenç olacaktır, kahveden sogursunuz.

ilk işiniz;

şu üründen almak, sonra youtube dan kilidiniz açmayı ögrenecek yapacaksınız. bugün aldığınız çekirdekler, ertesi gün nemden sıcaktan vs. bir önceki günkü gibi olamaz, çekilmiş kahve almak tam anlamıyla saflıktır yapmayın. sonra öğütüp portafiltreye koyun, baktınız ki, 25 saniyede 50 ml kahve akmıyor, daha geç akıyorsa;

örnek 40 saniye.

o kahveyi çöpe atın acı olur ekşi olur, 40 saniye normalden fazla mı? ne demek bu? kahveyi daha kalın ögüteceğiz, hemen bir tık kalınlaştırıp çekiyoruz, double espressoyu 50ml kahve düşecek şekilde 25 saniyede almıyorsanız çöptür arkadaşlar. bunu unutmadan yapın espressolarınızı.

asla ve asla bayat kahve satan şu uluslararası kahvecilerden kahve almayın, ben bir yudum dahi içemem onlardan. baristasepeti.com gibi o gün kavurup paketleryen yerlerden alın. neyse, detay merak eden sorar araştırır. espresso işinde bir saniye, bile tadı çok etkiler. gerçek espresso içerken acılık ekşilik asla duymazsınız ama bu ancak ve ancak tamperleme, çekilme kavrulma hepsi kusursuz olursa olur. bunlar starbuckstan çekilmiş 7 aylık aşırı kavrulmuş kahvelerle imkanı yok olamaz, o espressoyu içerken agzınız burnunuz eğrilir.

haydi hayırlı işler.

• Barista lazımsa pm

• Yahu
    nerden odaklandım bu kahve işine keşke tv mi değiştirse idim
    önce çekilmemiş kahve sonra hazır kahve derken işi büyüttük delonghı 2600
    ı alacaktım olmadı delonghi 3000 e bakmaya başladım yanında süt kabı
    hazır olsun dedim 04,350 veya 4400 e döndüm son kararım ikisinden biri
    ne olur şu ikisinden birini meth edin de alayım artık hatta 03,450 hepsiburada com da
    sepetimde bekliyor.çok acil beni ya sevindririn yada başa döndürün.....
  • zetron_x Z kullanıcısına yanıt
    Hocam sen tavsiye aşamasındasın ben
    hepsi burada com da sepetimde beklemedeyim.
    delonghı esam 04.350 sepetimde duruyor delongı nın
    son üretimlerinden yani, yeni, çıkanlardan ama değer mi
    değmez mi kelimelerinin cevabını bekliyorum.Artık işi
    iyice büyüttük yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907CUCU -- 5 Ocak 2015; 15:35:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

ilk işiniz;

http://www.delonghi.com/tr-tr/urunler/kahveler/kahve-makneler/kahve-ogutuculeri/kg79-0177111028

şu üründen almak, sonra youtube dan kilidiniz açmayı ögrenecek yapacaksınız.

Kahve öğütücüler; DeLonghi KG79 ile KG49 arasında ne fark var? Evde kullanım için hangisini tercih edersiniz? Teşekkürler.

• diğer model bıçaklı diye biliyorum. çöp.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.