< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 1 Temmuz 2024; 15:39:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (59. sayfa)
-
-
Hocam sütü mikrodalgada ısıtıp frenchpresstede köpürtebilirsiniz. Otomatik makinenin olayı tek tuşla uğraştırmadan kahve vermesi. Uğraşırım diyorsanız frenchpress ve sürahi ile daha iyi sonuç elde edersiniz.
Bkz.Coffee to ArtyoutubeHow to Make Milk Foam with a French Press or Milk Frother for Latte Arthttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=A1tUGn1JdhE
Elinizde hiç makine yoksa sage bes875 daha iyi bir çözüm olabilir. Elinizde frenchpress varsa, videodaki gibi 1-2 deneme yapmanızı öneririm. Hazır kahve ile dahi deneme yapabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba. Beko ce4500 model espresso mskinesi hakkında fikri olan var mı? Tavsiye edilir mi? Artılari eksileri nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar 1 yıl önce aldığım ve çok az kullandığım ( genelde hafta sonları kullandım. hafta içi gündüz kahve içtiğim ve gece kahve içmek uykumu kaçırdığı için kullanmadım.) Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesini satmayı düşünüyorum. 1 yıl daha garantisi var. Konyadayım . konyada olan veya konyada tanıdığı olanlara elden verebilirim. ilgilenen olursa detayları özelden konusabiliriz.
-
Vestel barista yarı otomatik makinasini kulaniyorum şu delonghi 685 e benzeyen çok memnunum başka marka killanmadim ama dedica biliyorum ve hiçbir farkı yok iki katı ödemeye gerek de yok bence .
-
@onatba hocam iyi akşamlar. Beni çok fazla yormayacak, tam otomatik, özellikle sıcak, sütlü ve lezzetli kahve yapan bir makine arıyorum. Fiyat olarak çok abartı olmadıktan sonra sıkıntım yok. Tavsiye verir misin ?
Geçen en son marketlerden birinde tam otomatik homend 5008, 10 liraya vardı. Kaldı mı bilmiyorum. Bulursanız değerlendirebilirsiniz. Onun harici sürekli reklamları dönen philips(gaggia/saeco), siemens(bosch), arçelik(grundig), delonghi de kampanyalı hiindirim vs hangisine denk gelirse onu alabilirsiniz. Genelde arada çok ciddi fark olmaz hocam. Arçelik ve delonghide çelik değirmen var, siemens ve philips seramik değirmen kullanıyor
Ek: Buda baya iyi fiyat, düşünürseniz bkz.trendyol.comPhilips LatteGo EP2333/40 Tam Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi, 3 Çeşit Kahve Seçeneği Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/philips/lattego-ep2333-40-tam-otomatik-kahve-ve-espresso-makinesi-3-cesit-kahve-secenegi-p-814578783?channelId=1&boutiqueId=652005&merchantId=968&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 31 Ekim 2024; 22:24:51 >
-
Sıcaklık konusunda tatmin edecek özellikle bir model var mı hocam? Teşekkürler cevap için bu arada 🙏
Sıcaklık için manuel frotherli yarı otomatik daha iyi olur aslında. Sıcaklığı dilediğiniz gibi ayarlarsınız ancak bir tık daha zahmetli olur.
Tam otomatiklerde türlü modlamalarla sıcaklık kullanıcı tarafından yükseltiliyor. En çok uygulanan yöntem süt haznesinin kanalını daraltmak. Youtubeda birkaç video var, aratırsanız çıkar.
Youtube da bekir başer beyin videosunu izlerseniz orda modlama işleminin mantığını görebilirsiniz. Yeni grundiglerde kutu içerisine direk metal nozul koymuşlar kanalı daraltmak için, akvaryumcudan vana almaya gerek kalmıyor sanırım.
Onun harici mikrodalga varsa, nozul mozul uğraşamam diyorsanız kahveyi mikrodalgada 1-2 tur çevirseniz yeter zaten. Makinelerin çoğu ideal sıcaklıklara ayarlı, ideal sıcaklıklarda bizim coğrafyaya biraz ılık geliyor. Bardak soğuksa özellike kahvede soğuyor. Bardağı bu tip otomatiklerde ısıtma şansı da pek yok. Manuel frotherda buharla kolayca ısıtılabiliniyor.
Bu arada bununda fiyatı düşmüş 13 e bkz.trendyol.comArçelik EM 6395 Imperium Barista® Tam Otomatik Espresso Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/arcelik/em-6395-imperium-barista-tam-otomatik-espresso-makinesi-p-772213212?merchantId=900925
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 31 Ekim 2024; 22:41:41 >
-
Merhaba, tam otomatik bir kahve makinesi arıyoruz. Baktığımız modeller Siemens, Delonghi, Philips, Krups ve Melitta.
Ben genellikle sütsüz kahve tüketirim ancak eşimin farklı kahve tiplerine merakı var ve sütlü kahve ağırlıklı içer. Makineyi o daha çok kullanacak Üst limitimiz 25bin₺ (25binlik bir makine aramıyorum, ayırdığım bütçe en fazla buraya kadar çıkabilir). Kasım indirimlerinde 9 taksitle alabileceğim bir makine arıyorum. Tavsiyelerinize açığım.
NOT: Detaylı bir araştırma yapmadım, önden bilgi topluyorum. Philips hakkında olumsuz yorumlar okudum içi küfleniyor yağ sıkmak gerekiyor vb. diye. Yandan motoru açılıp temizlenenlerden uzak durmalısınız tarzı tavsiyeler aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 6 Kasım 2024; 10:46:41 > -
Merhabalar, giriş ve orta seviyeye tekabül edecek bir espresso makinesi arıyorum. Normalde tam otomatik cihazlara bakıyordum fakat sonradan fikrim değişti 6000tl'ye kadar bir bütçe belirledim. Sağlam, uzun süre götürecek ve tercihen buhar çubuğuna sahip bir model arayışındayım.
-
Merhaba hangi makineyi aldınız bizde sizin gibi alma arifesindeyiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almaktan vazgeçtik, robot süpürge alacağız.
-
arkadaşlar çok yorum var geriye doğru baktım ama mantıklı bulamadım buradan size danışmak istedim 10000-25000 tl arası marka fark etmez sanırım barı yüksek olsun süt haznesi temizlik vb kullanım hakkında bilgim yok çok kahve seçeneği sunan memnun olduğunuz marka ve model tam otomatik kahve makinası önerebilirmisiniz? teşekkürederim
-
Arkadaşlar bu ürün hakkındaki düşünceniz nedir? internette videolarına baktım iyi anlatılıyor ama sizlere de danışmak istedim
www.hepsiburada.comPhilips EP5547/90 5500 Serisi Tam Otomatik Espresso Makinesi Fiyatıhttps://app.hb.biz/JNcS2jvxOwxR -
Espresso da mı yapıyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000-1500 tl aralığında en mantıklı filtre kahve makinesi hangisidir?
Merhaba, manuel bir espresso makinesi arayan ve retro bir görüntü yakalamak isteyen olursa çok sevdiğim russell Hobbs marka espresso makinemi satıyorum. Sadece istanbul içi, yurtdışına taşındığım için satılık.
https://www.sahibinden.com/s/IVFNMRJa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvale -- 7 Ocak 2025; 23:39:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X