Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
98
Favori
237.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda Tchibo Cafissimo Classic kullanmaktayım fakat kapsül zorunluluğu yüzünden satmayı düşünüp uygun, süt köpürtücüsü olan bir epsresso makinesi almayı düşünüyorum, ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Şu anda Tchibo Cafissimo Classic kullanmaktayım fakat kapsül zorunluluğu yüzünden satmayı düşünüp uygun, süt köpürtücüsü olan bir epsresso makinesi almayı düşünüyorum, ne önerirsiniz?

Bende bunu düşünüyordum ama esseye de girdim baktım delonchi eco 310 internetten 325 e buldum süper makine kapsul de yok sıkıntı da yok bunu gormesem bende tcgibo classic alacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Şu anda Tchibo Cafissimo Classic kullanmaktayım fakat kapsül zorunluluğu yüzünden satmayı düşünüp uygun, süt köpürtücüsü olan bir epsresso makinesi almayı düşünüyorum, ne önerirsiniz?

Bende bunu düşünüyordum ama esseye de girdim baktım delonchi eco 310 internetten 325 e buldum süper makine kapsul de yok sıkıntı da yok bunu gormesem bende tcgibo classic alacaktım

Delonghi BCO420 düşünüyorum ben de. Tchibo Cafissimo Classic iyi bir makine, öneririm fakat belirli kapsüllere bağlı kalmak zorundasınız.

• Arkadaşlar bi hevesle çok tavsiye edilen arçelik k3185 espresso makinesini bir kaç gün önce Samsun arçelik bayisinden almıştım.fakat tamper ,değirmen, taze kahve çekirdeği falan derken bu işlerin bana göre olmadığını anladım.24 ay garantisi var.Lavazza rossa öğütülmüş kahveyle denemeler yaptım makine düzgün çalışıyor.Toplamda 5-6 kere kullandım.Bu işleri bilen yada meraklı birine gitsin.280 tlye satıyorum.Sahibinden deki ilan linkini veriyorum.Fotoğraflar mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitmit -- 8 Mart 2015; 6:47:13 >

• delonghi 4500
    siemens EQ.5 TE506209RW
    ve bosh marka kahve makinesi arasında tercih yapmak istiyorum

seçim konusunda yardımcı olabilecek var mı?

veya 1000 TL civarı delonghi esam 3000 olabilir nedersiniz
  • bosch, siemens ve delonghi modelleri arasindan delonghi esam 3000 bu fiyata alinabilir, cok verimli makine.
    gecmiste serii 2 yaz sezonu bu delonghi 'lerden 2 adet ile ticari boyutta beach coffe bar isletmesinde gozlemleme neticesi ecam 23.210 almistim, hala kullaniyorum.
    delonghi sonrasi technomarket in birinde benzer ozellikere sahip bosch 'un hatirlamadigim bi modelini parcalamistim, tabiki ilk haline getirip biraktim, intibam kalitesiz plastik, ucuz asamali imal, bosch 'un bu urunumuzde mevcut iddaasi gibiydi.
    siemens 'ten hic bi fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 4 Mart 2015; 22:40:03 >
  • umitmit kullanıcısına yanıt
    resmi düzeltirseniz sevinirim
  • umit fotografin topic 'i isgal etmis.
    duzeltemiyorsan sil gitsin.
  • Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım ama ben normalde Cafissimo Classic almayı düşünüyorum, fakat kapsül olayı kafamı karıştırdı. O yüzden Delonghi EC220 modeline yöneldim. Kahveyi çekirdek olarak alırsam da öğütmek için bunu almayı düşünüyorum;

Kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

• markali kapsul kahvenin kilosu 70€ uzerinde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 10 Mart 2015; 9:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım ama ben normalde Cafissimo Classic almayı düşünüyorum, fakat kapsül olayı kafamı karıştırdı. O yüzden Delonghi EC220 modeline yöneldim. Kahveyi çekirdek olarak alırsam da öğütmek için bunu almayı düşünüyorum;http://www.hepsiburada.com/liste/sinbo-scm-2934-kahve-ogutucu/productDetails.aspx?productId=mtsinscm2934&categoryId=237199#Yorumlar

Süt köpürtüsü yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım ama ben normalde Cafissimo Classic almayı düşünüyorum, fakat kapsül olayı kafamı karıştırdı. O yüzden Delonghi EC220 modeline yöneldim. Kahveyi çekirdek olarak alırsam da öğütmek için bunu almayı düşünüyorum;

Süt köpürtüsü yok

Hocam var gözüküyor eğer aynı eşyden bahsediyorsak.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım ama ben normalde Cafissimo Classic almayı düşünüyorum, fakat kapsül olayı kafamı karıştırdı. O yüzden Delonghi EC220 modeline yöneldim. Kahveyi çekirdek olarak alırsam da öğütmek için bunu almayı düşünüyorum;http://www.hepsiburada.com/liste/sinbo-scm-2934-kahve-ogutucu/productDetails.aspx?productId=mtsinscm2934&categoryId=237199#Yorumlar

Süt köpürtüsü yok

http://www.delonghi.com/en-meia/products/coffee/coffee-makers/pump-espresso/ec-220cd-0132151066

Hocam var gözüküyor eğer aynı eşyden bahsediyorsak.

Evet bu modelde var ben de 310 kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim

• quote:

Hocam cd 220d boşverin, morhipo da Eco310 var indirim çekiyle 210 liraya falan mal edebilirsiniz kaçırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Melange

quote:

Hocam cd 220d boşverin, morhipo da Eco310 var indirim çekiyle 210 liraya falan mal edebilirsiniz kaçırmayın

Çok teşekkür ederim hocam, dediğiniz gibi indirim çekiyle 220 liraya geldi.

• quote:

quote:

Morhipodan indirim ceki nasil alabiliriz rica etsem bilgilendirebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tumer_116

quote:

quote:

Morhipodan indirim ceki nasil alabiliriz rica etsem bilgilendirebilir misiniz?

Bu hafta morhipo herkese çek versi eğer hesabınız varsa girip bakın size de vermiştir. Yoksa forumdan da bulabilirsiniz

• Geçen lacivert renk olanı kaçırdım, şimdi siyah renk indirime girmiş. Bir hesabımda 30 lira çek vardı 219 liraya geldi.

http://www.morhipo.com/de-longhi-eco310-bk-espresso-cappucino-ve-filtre-kahve-makinesi/2019339/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Geçen lacivert renk olanı kaçırdım, şimdi siyah renk indirime girmiş. Bir hesabımda 30 lira çek vardı 219 liraya geldi.

http://www.morhipo.com/de-longhi-eco310-bk-espresso-cappucino-ve-filtre-kahve-makinesi/2019339/detay

filtre kahve makineside yazıyro özelliklerde, ama ürün resminde filtre kısmı yok yanıltıcı bir başlık olmuş fakat bu fiyat çok iyi makina için.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Geçen lacivert renk olanı kaçırdım, şimdi siyah renk indirime girmiş. Bir hesabımda 30 lira çek vardı 219 liraya geldi.

Merhaba,

Bu kampanyayı kaçırdık sanırım? Siteye üye oldum ama herhangi bir indirim göremedim, 399 lira + 10 TL üyelik indirimi kullanabiliyorum sadece. eğer bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.