Şimdi Ara

ESTORE GUVENLİ mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alısveriş yapan arkadaslar varsa güvenilir mi??

• Aslında sorman gereken soru online alışveriş güvenli mi?
    cevap şu: offline alışveriş ne kadar güvenli ki!
    Son yıllarda Türkiyede o kadar olmasa da dünya çapında özellikle abd de internet alışverişi patlamış durumda. Yani mesaj şu: milyonlarca insanın güvendiği bir şeye sende az çok güvenebilirsin.
    Ayrıca çok uğraştırıyor ama sanal kart denilen bir şey var o da çok rahatlatabilir...
    Bana kalırsa online alışverişin en büyük dezavantajı satın aldığın ürünü gerçek anlamda eline ulaştıktan sonra görüyor olman ki bu tanıdığın ürünlerde yada kitap cd gibi şeylerde sorun olmuyor.
    estore ye gelince..
    genelde tam olarak aradığını bulamayabilirsin.. herşeyden biraz biraz var... Ama arkasında bir banka olması onu diğerlerinden daha güvenli yapıyor....(daha fazla reklamını yapmayayım :) )
  • superonline güvencesi altında.
  • Ben Yapı Kredi diye biliyorum ama neyse zaten aynı kapıya çıkıyor...
  • Bi wabcard çıkart o zaman güvenle alabilirsin.

ben bascudadan telefon almak için bonus card ı ma webcard açtırdım (internet üzerinden 5 dk da yapılıyo) sana farklı bir kart numarası veriyolar onunla alışveriş yapıyosun limitini de kandin belirliyosun daha fazla alamıyolar

estore.com.tr ye de güvenebilirisin
  • tabii sen o sanal kartı çıkarırken başkaları görmediyse Böyle işlere kalkışmak için en azından bilgisayarına internet security yüklemen lazım anti-virüs bile kar etmez ... Büyük cesaret... İnternet bankacılığı tehlikeli arkadaşlar.. Sanal kart kullanılabilir ama, internet bankacılığı tehlikeli...
  • müşteri hizmetleri Türkiye'nin en barbat alışveriş sitesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

tabii sen o sanal kartı çıkarırken başkaları görmediyse Böyle işlere kalkışmak için en azından bilgisayarına internet security yüklemen lazım anti-virüs bile kar etmez ... Büyük cesaret... İnternet bankacılığı tehlikeli arkadaşlar.. Sanal kart kullanılabilir ama, internet bankacılığı tehlikeli...

önlemimi aldım dostum saol
  • bence e-store gayet guvenli ve güzel alisveris sitelerinden birisi. simdiye kadar bir cok urun aldim ve hicbir sorun yasamadim.
  • rigel e katiliyorum bende aldim gayet güvenli. İnternetten ürün aldiginda kargo geldigi zaman mutlaka kargo görevlisi ile birlikte ac ürünü.. tavsiyedirrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polater -- 27 Ocak 2005, 3:20:04 >
  • başka alış-veriş sitelerini tercih etmeni öneririm mesela hepsiburada.com ikisindende alış-veriş yaptım bence hepsiburda.com'u seç çünkü estore haftasonu çalışmaz mesela cuma aldığın şey pazartesi işleme konur 4 günde temin edilir cuma yada cumartesi en iyi tahmin ile gelir + verdiğin sipariş ne kadalık olursa olsun kargo parasını sen verirsin hepsiburada.com ise 80 milyonluk siperişten itibaren ücreti o ödüyor...

not : ben 2 ocakta ABD'ye sipariş verdim 5 Ocak saat 13:27'de kargo elimde idi estore ile yani türkiyedeki ealış-veriş ile dünyayı karşılaştırın bakalım.
  • Sx1 için bu hafta başında teslim edeceğiz demişlerdi, hala elime ulaşmadı.
    Müşteri hizmetleride tam bir rezalet. Hiç insan yarım saat telefonda beklermi ya
  • guvenli
  • quote:

Orjinalden alıntı: TYR

Sx1 için bu hafta başında teslim edeceğiz demişlerdi, hala elime ulaşmadı.
    Müşteri hizmetleride tam bir rezalet. Hiç insan yarım saat telefonda beklermi ya

ben 3 ocakta sipariş verdim stoklarında gözükürken,ses seda çıkmayınca aradım bende senin gibi defalarca telefonda bekletildim en sonunda bana verdikleri cevap 24 ünde gönderebiliriz.bende iptal ettirtim anında.bide istersen mağzayı satın al sana kargo parası ödettirtmeleri çok saçma(sanki diğer sitelerden ucuza satıyormuş gibi)
  • guvenli, eger istegini urun stoklarinda mevcutsa bi problem yasamazsin
  • SX1 için Estore'den gelen cevap;

quote:

Sn; Değerli Müşterimiz

Öncelikle alışverişte Estore'u tercih ettiğiniz için size teşekkür ederiz.

Sitemiz üzerinden sipariş etmiş olduğunuz Siemens - SX1 adlı ürün gümrüklerde yaşanan ithalat izinlerinde yaşanan problem sebebiyle çekilememektedir. Tedarikçi firmamız 04.02.2005 tarihinde ithalatın sonuçlandırılacağı konusunda tarafımıza bilgi vermiş olup, sizinle paylaşmak istediğimizi bilmenizi isteriz.

Elimizde olmayan nedenlerden dolayı meydana gelen bu gecikme için sizden çok özür diler, bizi anlayışla karşılamanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.