Şimdi Ara

eşyalar nasıl satılıyo ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde baya bi eşya war mesela 64 lvl rod male diamond axe
    baya para ediyo ama satamıyorum tavernaya götürdüğümde 40.000 altın weriyo yani ii para kazanıcam ama satamıyorum yardımmmm

• ha bide kaplan geyik falan binek olarak onları nerde bulabilirim yada satın ala bilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AY_IŞIĞI_ŞEYTANI

arkadaşlar elimde baya bi eşya war mesela 64 lvl rod male diamond axe
    baya para ediyo ama satamıyorum tavernaya götürdüğümde 40.000 altın weriyo yani ii para kazanıcam ama satamıyorum yardımmmm

valla arkadaşım o silahlar zor satılır çünkü o lvl lara gelenler genelde vio veya toxic silahlar kullanıyor o silahlar için dünya str veya dex ister kimse o kadar vermez benden söylemesi satılırsa şans denir ama zor bilgin olsun
  • kardeş ya sade o değil başka şeylerde satacam taşlar falan war baya ama nasııl satılıyo onuda sölersen çok makbule geçersin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: AY_IŞIĞI_ŞEYTANI

kardeş ya sade o değil başka şeylerde satacam taşlar falan war baya ama nasııl satılıyo onuda sölersen çok makbule geçersin :D

pazar kurmayımı kastediyorsun eğer onu kasdediyorsan adamının üstüne tıkla orada sale yazan bir işaret göreceksin onu işaretle satmak istediğini ona sürükle fiyat yaz sonra bekle
  • ok çook saol
  • kardeş yapamadım yaa tam olarak nerde çıkıyo ki sell yazısı ??? eşya menüsün de biyer war içinde göz gibi bişey orayımı diyosun yoksa sol üstte adamın resminin olduğu yeri mi???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bot alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Gem nedir nerde düşer?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş charın üstüne tıkla sale yazar ordan yapacan haa birde ctrl ye basarsan doğru olur onu unutmuşum pardon
  • OK HEMEN DENİYORUM
  • KARDEŞ YAPTIM EYWALLAH ÇOK SAOL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.