Merhaba Arkadaşlar , İmzamda görmüş olduğunuz laptoptan sonra eski masaüstüne format atıp ailemin hizmetine sundum :) ancak ethernet driveri olmadığı için internet bağlantısını algılayamıyor . ethernet driveri atheros communications l2 fast ethernet driver ancak hiçbir yerde bulamıyorum usb ye atıp o pcde kursam olurmu ve bulursanız lınkını atarsanız çok memnun olurum .
Asmeron12
kullanıcısına yanıt
Anakartınızın marka ve modeli nedir peki ?
CPU-Z programı ile Mainboard sekmesi altından yer alan bilgileri buraya resim olarak aktarınız.
Asmeron12
kullanıcısına yanıt
kardeş ben bulamadığım sürücüleri şöyle hallediyorum; driverpack 2013 veya 14ü iso olarak bir yerden indir.ister dvdye yaz ister daemontools programıyla setup exe yoluyla çalıştır ve o tarasın ve kursun. ama taramadan sonra sana eksik sürücülerin yanında bir de program paketi sunacak.bunların tiklerini kaldır sadece lazım olan sürücüleri yükle.muhtemelen bu şekilde sorunun çözülecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: kayipdadash
kardeş ben bulamadığım sürücüleri şöyle hallediyorum; driverpack 2013 veya 14ü iso olarak bir yerden indir.ister dvdye yaz ister daemontools programıyla setup exe yoluyla çalıştır ve o tarasın ve kursun. ama taramadan sonra sana eksik sürücülerin yanında bir de program paketi sunacak.bunların tiklerini kaldır sadece lazım olan sürücüleri yükle.muhtemelen bu şekilde sorunun çözülecektir.
sağolun deniyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme