Şimdi Ara

Ethernet ile projeksiyona bağlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evimde NEC V260x projeksiyonum var. Projeksiyonda ethernet girişi var. Buradan wifi ile nasıl projeksiyona bağlanabilirim. Hangi cihazı almalıyım?

Film izlerken kalite düşümü yaşar mıyım?

• tarihci20 kullanıcısına yanıt
    cihazdaki ethernet girişini görüntü aktarımı için kullanamazsınız, bazı network ayarlarını yapmak ve arıza durumunda size network üzerinden uyarı vermek gibi ayarları yapabilmek için koyulmuş.

kablosuz projeksiyon için Epson'un (W) ile biten modellerini inceleyin.
  • @astramastra çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Hayallerim suya düştü ama neyse...
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    Lg pf80g deki eternet bağlantısı icin de geçerli mi bu? Dlna yöntemi ile pc baglantisi yapilir mi?yapilmazsa bu giris ne için ?

Birde sayet dlna baglanirsa oynatma konusunda takilma olur mu 8~10 gnlb lik filmlerde ve her formatı oynatir mi altyazisi ile?

Biraz bilgi okudum kafam iyice karıştı led mi ampul mü diye? Kimisi led aldığına pişman en iyisi ampul diyor kimisi pf80g almis methediyor.büyük para benim icin hata yapmak istemiyorum. 3d onemli değil.kaliteli keskin renkler vs.full hd bi cihaz.ps3 ve film dizi icin.

Günlük ne kadar kullanırım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 14 Eylül 2014; 0:38:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    Hayır pf80g için geçerli değil,DLNA üzerinden pc ile kablolu\kablosuz ev networkune bağlantı yapabilirsiniz.
    Cihazı netwrok ortamında test etme imkanım olmadı ama gerekli bağlantı şekiller,ayarlar ve detaylar linkteki
    kullanım kılavuzunda yazıyor,göz gezdirmenizde fayda var.Ağınızın performansına bağlı olarak kabloluda 8 gb
    lık bir video dosyasında takılma yapmasa bile kablosuzda yapacaktır diye düşünüyorum,benimkisi tahmin tabii ki

http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-PF80G#

Led mi Ampıl mü sorusu tamamen beklenti ile ilgili bir durum,hafif olsun portatif olsun,tv gibi kullanayım uzun saatler
    çalışabilsin,çabuk açılsın çabuk kapansın diyorsanız led kullanabilirsiniz.Ama görüntü anlamında detaycı ve filmci iseniz
    home cinema sektöründeki bizim alabileceğimi en performanslı cihazlar lambalıdır.

Günümüz lambalılarda eko modda 6000 saati buluyor ki bu kullanıma bağlı olarak yıllarca idare eder kaldı ki lamba fiyatları
    eskisi gibi pahalı da değil.Epson gibi markalarda 3 yıl\3000 saat garanti veriyorlar ayrıca.

• astramastra kullanıcısına yanıt
    Ben ps3 ~film ~dizi ~ maç amaçlı almak istiyorum.

Daha önce kendime ait projeksiyonum olmadı. Bu kadar detaylı olduğunu da bilmiyordum. Kimi lümen önemli kimi konsrat önemli diyor. Odayı karartma durumuna göre imiş. Hani ne kadar karanlikta ne kadar iş yapar bilmiyorum.

Eko mod yeterli geliyor mu ? Kimi markalar 5~6 ay lamba garantisi veriyor sadece. Bu neden?
    Diyelim ki aldık lambalı bi model 2 sene sonra lamba bulunmama durumu olur mu ve bu lambanın değişimi olayı nasil oluyor ?kendimiz yapabiliyor muyuz ?ve kac tl civari bu lambalar ve standart mı ?

Yukarıda saydığım amaçlarla kullanılmak üzere hangi marka model almak gerekir.2000~2500 tl civari.
    Lg nin bana sicak gelen tarafi lamba ömrü ve dlna gibi yöntemlerle kablolu ag kurmak. Ama görüntü kalitesi de önemli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 14 Eylül 2014; 11:53:58 >
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    konu başlığını çok dağıtmak istemiyorum ama projeksiyonun kullanım mekanı normalde karanlık ortamdır,oda ışığı arttıkça kontrast düşer renkler soluklaşır kim ne derse desin bu böyledir.Sadece herkesin beklentisi ve renklerde ki bozulmaya karşı kendince kabul ettiği bir toleransı vardır.

Lamba garantisi 6 ay verince o lambanın ömrü 6 ay olacak diye bir şey yok,günümüzde 6-7 bin liralık bir projeksiyonun lambasını yurtdışı imkanınız varsa
    200-300 tl yoksada buradan iki üç katına temin edip,kendiniz takabilirsiniz,birde tercihe bağlı olarak mevcut lambanın kasa ve reflektörüne dokunmadan
    sadece fitili kısmını değiştirerek 6 ay garanti veren firmalar var,nette aratırsanız bulursunuz.

Onun dışında bütçenize göre fullHD olarak BenQ w1070,Optoma HD131x,Epson tw5200 ve bahsettiğiniz LG pf80g yi karşılaştırıp kendi kriterlerinize
    göre tercih yapabilirsiniz,imkan olursa demo yapan yerlerde izlemenizi tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu dağıldı evet. Bilgiler için teşekkürler. Kafama takılan olursa size danisirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.