Bildirim
Ethernetten gelen bağlantı nasıl paylaştırılır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bu cihazla kablolu ve buna bağlanacak bir access point ile kablosuz olarak paylaştırabilirsiniz. -
bu olmadan sadece 8'li ethernet kablosuyla gelen kablolu interneti wireless olarak paylaştırabilirmiyiz peki ? -
tabikide hayır. ama laptopuna ethernet kablosunu takarak connectify programını kurup çalıştırırsan. laptopun access point gibi görev görür ve wi-fi paylaşım noktası olur. o zaman istediğin kadar pc yi wifi den internete ulaştırabilirsin -
peki bu wireless router adaptörler ne işe yarıyor linkteki örneğin ?
http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa500g-54m-access-point/productDetails.aspx?productId=bd97488&categoryId=410 -
senin verdiğin access pointle yapabilir ama. GİGA nın verdiğin switch ile olmaz ben o resimde gösterilen switch hakkında konuşmuştum. ama senin verdiğin linkde ki ürünle olur. -
anladım peki nasıl yapılabilir ? -
yani demek istedğim benim linkteki alete sadece ethernet kablosuyla güç kablosu mu giriyor ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X