Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doruk kardeş bilgi için teşekkürler 2 videon yayınlanmış

Bende şimdi yeni videomu yüklüyorum 1.3* dk inş yayınlarlar arkadaşın dans videosu( YAYINLANDI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 27 Ağustos 2008; 17:52:00 >
  • Bilal abi 3. videon da yayınlanmış hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Bilal abi 3. videon da yayınlanmış hayırlı olsun

sağol kardeşim.
  • Hüseyin sağol.
  • arkadaslar sımdıye kadar 15 tane falan vıdeo yukledım en sn dun aksam yukledım 7-8 tane
    ama hiç biri yayınlanmadı

dediginiz gibi komik tvden alıyorum ve hemen hepsi de 60 saniyeden kısa videolar off
  • Dha önce yüklenmiştir
  • Sizinkiler yayınlanmaya başladı benimki durdu
  • benimki de durdu. eve gittiler galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 27 Ağustos 2008; 18:30:12 >
  • 8 Tane videom yayınlandı bari bugün göndermeseler kontörü 10 olsun eder 100 kontr 120 bedava dk da kazanırız
  • Video yayınlamayı durdurdular mesai bitti

Bende yarın için stok yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 27 Ağustos 2008; 19:08:41 >
  • bugün saat: 14:00 da 0216 651 09 13 nolu telefondan aradılar eti den arıyoruz size bir kaç soru sorabilirmiyiz tabi buyrun dedim.eti ile ilgili biryerlere başvuruda bulundunuzmu evet neye dediler eti maximus dedim saolun iyi günler dediler ve kapattılar yaw kendım daha once video cekip yollamıştım 2 tane acaba bir şeymi oldu kafama kurt düştü şimdi
    quote:

Orjinalden alıntı: GsDoruk

Arkadaşlar Çok Önemli
    Eğer etiden aradıklarını söyleyen bir kişilik varsa bu bir yalan. Eğer sizi arayıp herhangi bir eti kampanyasına katıldınız mı diye sorup teşekkür edip kapatıyorlarsa yalan. Eti öyle bir şey yapmıyor. Mesaj attım ve beni bir arkadaşımın kandırdığını söylediler. Eğer 6120911 falan gibi bir telefondan ararlarsa kapatın!
  • Arkadaşlar son eklenen videolarda ismimi görürseniz buraya yazarmısınız

İsmim : huseyin16
  • arkadaslar daha onceden yayınlanmıssa yayınlamıyolar mı yanı anlıyolar mı
  • Benide bugün aşagıdaki iki numara aradı açmadım bi daha olursa açacağım çünkü videolarımı yayınlamıyorlar...

0216 651 09 11 (27-08-08 16:57)
    0216 651 09 13 (27-08-08 11:01)
  • o zaman farklı vıdeo sıtelerıne yonelmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Benide bugün aşagıdaki iki numara aradı açmadım bi daha olursa açacağım çünkü videolarımı yayınlamıyorlar...

0216 651 09 11 (27-08-08 16:57)
    0216 651 09 13 (27-08-08 11:01)

Bende videolarımın yayınlanmama nedenini öğrenmek için şikayet vara yazdım ama ben en büyük hatayı üye olduktan sonra 2 gün boyunca aşırı yuklendım dolayısıyla vıdeoların hiçbiri ile ilgilenilmedi ama az bi video yukledıgımde yayınlandı ustelık aynı vıdeoyu 2 defa yayınladılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrk_1905 -- 27 Ağustos 2008; 20:07:12 >

• fuckulteli Senin videoların yayınlanıyordu ne oldu ki adamlar yayınlıyorlar benim bugün yayınladıkları ile 8 tane oldu

sikayetvar.com 'a yazılan şikayetler nerde link verirmisiniz ben bulamadım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

fuckulteli Senin videoların yayınlanıyordu ne oldu ki adamlar yayınlıyorlar benim bugün yayınladıkları ile 8 tane oldu

sikayetvar.com 'a yazılan şikayetler nerde link verirmisiniz ben bulamadım da

yeni yazdım yani büyük bir olasılıkla yarın yazım sitede çıkar yazım sıtede cıktıgı anda lınkı verırım...
  • http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-2196-0-0.html

ya bu sayfadaki şikayetleri okumayın. ben bir daha eti ürünlerini yiyemem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 27 Ağustos 2008; 20:49:37 >
  • ev telefonundan beni de aradılar.babam çıkmış haberi olmadığı için bilmiyorum demiş.karşı taraf tamam diyip kapatmış.video göndermedim ama bir kere oylama yapmıştım.içime şimdi kurt düştü....

quote:

Orjinalden alıntı: GsDoruk

Arkadaşlar Çok Önemli
    Eğer etiden aradıklarını söyleyen bir kişilik varsa bu bir yalan. Eğer sizi arayıp herhangi bir eti kampanyasına katıldınız mı diye sorup teşekkür edip kapatıyorlarsa yalan. Eti öyle bir şey yapmıyor. Mesaj attım ve beni bir arkadaşımın kandırdığını söylediler. Eğer 6120911 falan gibi bir telefondan ararlarsa kapatın!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.