Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

kotalılığı gözü kör olsun .

Aynen yaaaa.
  • sınırsız = sinirsiz

aynen devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

sınırsız = sinirsiz

aynen devam

Çok güzel açıklamışsınız.
  • valla kampanya yapma açısından COCA-COLA bir numara...ne bu eti yahu adamı sinirden öldürüyor bu videom da yayınlanır mı merakı mahvediyor..zaten ARKADAŞINA GÖNDER sistemleri de çalışmıyor..Allah var bana şu ana kadar toplam 130 kontor yüklediler ama o kadar uğraştım ki gözlerim kıpkırmızı oldu..yani kısacası ETİ ve diğerleri OUT; COCA-COLA IN
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

valla kampanya yapma açısından COCA-COLA bir numara...ne bu eti yahu adamı sinirden öldürüyor bu videom da yayınlanır mı merakı mahvediyor..zaten ARKADAŞINA GÖNDER sistemleri de çalışmıyor..Allah var bana şu ana kadar toplam 130 kontor yüklediler ama o kadar uğraştım ki gözlerim kıpkırmızı oldu..yani kısacası ETİ ve diğerleri OUT; COCA-COLA IN

hep oleydi zaten
  • quote:

http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-2196-0-0.html
    ya bu sayfadaki şikayetleri okumayın. ben bir daha eti ürünlerini yiyemem artık.

Yakında eti'nin içinden bende çıkıcam abi büyük ambalajlı ürün çıkarmalarını bekliyorum

Ben bu tür kampanyalara ilk defa katılıyorum inş. kontör gelirde başka kampanyalarada yönelirim (80 kontör gelmesi gerekiyor şimdilik)

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

quote:

http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-2196-0-0.html
    ya bu sayfadaki şikayetleri okumayın. ben bir daha eti ürünlerini yiyemem artık.

Yakında eti'nin içinden bende çıkıcam abi büyük ambalajlı ürün çıkarmalarını bekliyorum

Ben bu tür kampanyalara ilk defa katılıyorum inş. kontör gelirde başka kampanyalarada yönelirim (80 kontör gelmesi gerekiyor şimdilik)

paketten sen çıkarsan eti yok satar be abicim.
    kızlar bakkallar önünde sıra oluşturur.

bu tür kampanlara başlamakta geç kalmışsın birazcık.

neyse ben video eklemeye başlıyorum. herkese bol şanslar

• Benim stokta 3 tane var şimdi site de 1-2 video yayınlansın öyle yüklemeye başlıyacağım bende ama video indirmeye başlıyayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Benim stokta 3 tane var şimdi site de 1-2 video yayınlansın öyle yüklemeye başlıyacağım bende ama video indirmeye başlıyayım

stokta 30 videom var. yavaş yavaş ekleyeceğim.
  • Vay abi içerik söylermisin biraz aklıma gelmiyorda
  • piri.reis hocam senin çevren geniş olduğu için istesen ps3'ü kesin kazanırsın
  • bu 30 videonun en fazla 2 sini yayınlarlar, belkide hiç yayınlamazlar.

çok ideal bir kampanya değil bence.

işte adımız görünsün, katılmadık demeyelim diye burdayım.
  • Kontör gelsede brr kampanyası bitmeden onada katılıp az buçuk bi kontör kazansak
  • Bana 1dk önce geldi kontörler
  • quote:

Orjinalden alıntı: GsDoruk

Bana 1dk önce geldi kontörler

bana dünkü 3 videom için 30 kontör yüklediler. keşke 10a tamamlandıktan sonra yükleselerdi.

hüseyine de 80 yüklemişlerdir galiba. yazık oldu.

biraz sonra yeni video eklemeye başlayabilirler.
  • Banada şimdi geldi 80 kontör hemen cadımla paylaştım yeniden kontör kazanmak için yelkenleri açtım bilr
  • Saat 10:30 niye başlamadı bunlar yüklemeye
  • biraz önce beni de cepten aradılar ayarsızenerji ye katıldınız mı dedi evet dedim o kadar halbuki video falan yüklemedim sadece üyeyim
  • benim dün 2 video yayınlanmıştı ancak bugün 30 kontör yüklendi. büyük ihtimalle arkadaşına gönderden kazanmış olmalıyım.

edit:renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 28 Ağustos 2008; 10:58:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.