Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol doruk imzaya boşuna cadı yazmadık ve bu arada benim ve dincerZ 'nin 1 videosu yayınlanmış bulunmakta
  • Malasef benim yok Her gün sadece 2 videom yayınlanıyor
  • Arkadaşlar yükleyeceğim videoya isim arıyorum erkekler ve kızlar su savaşı yapıyor

100 kontöre 1 video kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 28 Ağustos 2008; 13:21:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşlar yükleyeceğim videoya isim arıyorum erkekler ve kızlar su savaşı yapıyor

100 kontöre 1 video kaldı

Eti İçin Su Savaşı yaz 100 kontörün de hayırlı olsun
  • Teşekkürler dincerZ bu da yayınlanırsa 100 olucak

maximus için su savaşı yazdım onun için açılmış site ya ondan

----------------------------

Video yayınlamayı durdurdular öğle arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 28 Ağustos 2008; 13:42:31 >
  • Benim hiç videom yayınlanmadı bugün.
  • Video yayınlamayı durdurdular

Arkadaşlar video linkleri verirmisiniz 1 tane daha yükleyeyim 100 kontör olsun bedava dk da kazanayım
  • anladım coca cola gibisi yoookkk
  • dincerZ'nin 1 videosu daha yayınlandı son 1 video yayınlanması gerek 100 kontör için daha yayınlanan yok
  • quote:

dincerZ'nin 1 videosu daha yayınlandı son 1 video yayınlanması gerek 100 kontör için daha yayınlanan yok

hocam bana da aynısı oldu..geçen gün 9 videom yayınlandı sonra ne yaptım ne ettimse başka video yayınlatamadım..ertesi gün 90 kontor yüklendi ve bi önceki videolardan 3 tane yayınlandı
  • Arkadaşlar video arıyorum bulamıyorum yardımcı olurmusunuz son video aklıma ne tür video arıyacağım gelmiyor YARDIM
  • quote:

Arkadaşlar video arıyorum bulamıyorum yardımcı olurmusunuz son video aklıma ne tür video arıyacağım gelmiyor YARDIM

hayırlı olsun 10. videon da yayınlandı
  • Gördüm kardeş ben garanti olsun diye 2 tane daha yayınlatmaya çalışayım
  • Arkadaşlar eminim söylemişsinizdir ama pek zamanımda yoktu aramak için kusura bakmayın.5 kişi davet edioruz 10 kontör için ama davet ettklerimiz kaydolmalı mı siteye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Arkadaşlar eminim söylemişsinizdir ama pek zamanımda yoktu aramak için kusura bakmayın.5 kişi davet edioruz 10 kontör için ama davet ettklerimiz kaydolmalı mı siteye?

bu sistemden şuan kadar forumdan kazanan olmadı heralde..arkadaşına gönder sistemi çalışmıyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 28 Ağustos 2008; 15:16:31 >
  • oki saol bilgi için
  • Dh'dan kimler yarışmaya devam ediyor arkadaşlar
  • Bugün en az 100 video yolladım sadece 3 tane seçildi. Bu kadar saçma bir sistem görmedim. Yayınlanan birçok videodan çok daha iyi veya aynı konular. Kendin çekin şansınız çoğalır diyorlar. Kendim çekiyorum, yollamıyorlar. Bungee Jumping çekiyorum milletinki yayınlanıyor benimki yayınlanmıyor.
  • kendi marketinde korkuyor videon yayınlanmış bende maximus taklaları diye video yükledim yayınlandı
  • İki kullanıcının +sı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.