Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GsDoruk

Bugün en az 100 video yolladım sadece 3 tane seçildi. Bu kadar saçma bir sistem görmedim. Yayınlanan birçok videodan çok daha iyi veya aynı konular. Kendin çekin şansınız çoğalır diyorlar. Kendim çekiyorum, yollamıyorlar. Bungee Jumping çekiyorum milletinki yayınlanıyor benimki yayınlanmıyor.

kesinlikle katılyorum sana..hatta bence bu videoları seçen tek bi kişidir..hem 100 videodan en fazla 10 tane hem de çok yavaş yayınlıyorlar..

• quote:

İki kullanıcının +sı nedir?

birine aradığım güncel videoları yüklüyorum..diğerine son bi haftadır bilgisayara indirdiğim 200 videoyu gönderiyorum..
  • Saydım indirdiklerimi. Şuana kadar yüklediğim video sayısı 158 Seçilen video sayısı 7. Bundaki mantık nedir? Huseyin sen nereden indiriyorsun?
  • quote:

Saydım indirdiklerimi. Şuana kadar yüklediğim video sayısı 158 Seçilen video sayısı 7. Bundaki mantık nedir? Huseyin sen nereden indiriyorsun?

bence mantık filan yok..yayınlayan adamın zevkine kalmış bişi
  • Senin kaç videon yayınlandı?
  • valla bende video sitelerinden indiriyorum kardeş onun için sizden içerik yardımı bekliyorum ya
  • quote:

Senin kaç videon yayınlandı?

200 videodan 3 ayrı hesabımda toplam 21 video yayınlandı..bu arada video yayınlama işini çok çabuk bitiriyorlar..zaten çok yavaş çalışıyorlar..saat 3-4 gibi mesaileri bitiyor heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 28 Ağustos 2008; 15:37:56 >
  • Benim tek hesap kaç videodan olduğunu bilmiyorum 18 video dün 8 bugün 10 tane
  • arkadaşlar çok video yüklemeyin diye hep uyarıyorum sizi
    sonra videolarınız yayınlanmıyorlar
    günde belirli aralıklarla 5 tane video yükleyin mesela
    günde arka arkaya 100 tane video yüklerseniz yayınlanmaz

şimdi mesela 5 video yükleyin
    yarım saat veya 1 saat sonra 5 video daha yükleyin
  • Bende kampanyayı bıraktım arkadaşlar toplam 18 videom yayınlandı 80 kontörüm sabah geldi bugün de 10 video için uğraşıyordum ve başardım şimdi kontörü bekliyeceğim konuda yardımcı olanlara ve konuyu duyuran '' çok geç '' arkadaşa teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 28 Ağustos 2008; 15:51:37 >
  • Çok geç bu kampanyayı duyurduğun için teşekkürler. Ayrıca dediğin gibi yapıyorum. 3 gündür üyeyim ve böyle giderse bende kampanyayı 70 kontörle kapatacağım.
  • rica ederim arkadaşlar kontörlerinizi güle güle harcayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Benim tek hesap kaç videodan olduğunu bilmiyorum 18 video dün 8 bugün 10 tane

Ohh hayırlı olsun bir günde 10 video ile 100 kontör + 120 dk bedava kazanmış olacaksın.
  • dün 7-8 tane toplamda da 15 video falan yuklemısımdır en sonunda bugun 2 tanesi yayınlandı siftah yaptık
  • arkadasım video yukleme teknigin nedir :)
    yani bi oturusta kac video yukluyosun 10videoyu nasıl kabul ettirdin, nasıl yuklesek daha iyi sana göre
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Bende kampanyayı bıraktım arkadaşlar toplam 18 videom yayınlandı 80 kontörüm sabah geldi bugün de 10 video için uğraşıyordum ve başardım şimdi kontörü bekliyeceğim konuda yardımcı olanlara ve konuyu duyuran '' çok geç '' arkadaşa teşekkür ederim
  • erencaner valla kardeş teknik filan yapmadım biraz beceri isteyen videolar yüklemeye çalıştım örnein bisiklet , motor , top ile yapılan showlar ; break dans , disco tarzı dans gibi videolar yükledim takla atma , bungee jumpıng videoları yükledim bunlar ve bunlar gibi videolar yükler ve azimli olursan az veya çok kontör kazanırsın
  • eyvalah sagol huseyin16
  • Hüseyin sağol. İşime yarayan konular var Örnekleri çoğaltır mısın?
  • bende 12 tane video yükledim akşamüstü ama hiç biri yayınlanmadı, yarın yayınlanır diye umut ediyorum
  • Dün 10'a az bir süre kala kontörler gelmişti hala kontörleri beklemekteyim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.