arkadaşlar artık bu kampanyadan kontör kazanamıyorum. akşam brrr başlatmayı düşünüyorum. şifre yollayabilecek varmı aranızda, evde bulunan diğer hattları unutmayım.
Şimdi 1 video yükledim ismi '' enerjik trambolin '' yayınlanırsa buraya yazarmısınız
fuckulteli ben yolladım. Haftada 1 yollayabiliyoruz. Ancak başlatabilirim. Üzgünüm.
yayınlama işi yine durdu
evet hata veriyor benimde bugün yolladığım 5 videodan 2 sini yayınladılar benimde 5 video yayınlamam lazım ama sitede şuan sorun var
ne biçim çalışıyorlar yaw..örnek alın coca colayı örnek
arkadaslar dün 14-15 video yükledim 4 tanesini daha yayınlamışlar. ayrıca bir tane de poster yapıp yolladım onu da yayınlamışlar. bence poster işi daha kolay gibi yayınlatmada.
22 video buldum upload edemiyorum 10 olmam lazım. 8 oldu dahaa
Gs Doruk hadi iyisin 10 u geçti
Yehuu 10 oldum. Hedef 25
quote:
Orjinalden alıntı: GsDoruk
Yehuu 10 oldum. Hedef 25
webkurdu47 senin sayende 100 kontör alıcam. O yüzden dile benden ne dilersen. Deki benim şu konuma mesaj at. Atıyım. De ki bana herkesin huzurunda tesekkur et. Yapıyım. De ki bana 100 lira ver. Yok onu yapmıyayım Kontörler o kadar etmiyor
"Dile benden ne dilersen"
quote:
webkurdu47 senin sayende 100 kontör alıcam. O yüzden dile benden ne dilersen. Deki benim şu konuma mesaj at. Atıyım. De ki bana herkesin huzurunda tesekkur et. Yapıyım. De ki bana 100 lira ver. Yok onu yapmıyayım Kontörler o kadar etmiyor
"Dile benden ne dilersen"
ne dilicem..teşekkür ederim yaw..önemli olan paylaşımdı
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
quote:
Yeni Bir Şey Keşfettim ama söylemem
paylaşım ruhu hocam
Diyorsun
yüklemeye devam ediyor musun?
arkadaslar noluyo yaa bana da söyleyin anlamadım ben bişey