Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu afiş işini iyice öğrenmek lazım ya.. Bence kontör işi onda da var.. Çünkü hasi mi öyle bir rumuzlu biri 2 günde 16 adet afiş eklemiş.. Bu adam karşılığında bişey elde etmeyecek olsa yapmaz bu işi.. Adam 160 kontör kaldırmış valla
  • valla olabilir ben bugun iki tane daha yükledim bakalım yarına falan sonuc ne olacak.inşallah onda da vardır kontör
    quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Şu afiş işini iyice öğrenmek lazım ya.. Bence kontör işi onda da var.. Çünkü hasi mi öyle bir rumuzlu biri 2 günde 16 adet afiş eklemiş.. Bu adam karşılığında bişey elde etmeyecek olsa yapmaz bu işi.. Adam 160 kontör kaldırmış valla
  • hala Arkadaşına Gönder özelliğinden kontor kazanan yok mu?
  • Soru Sor bölümünde kontör kazandırmadığı yazıyor.

Ayrıca Ödüllerde de 10 kontör kazanmak için ya video eklenmesi gerektiği veya 5 kişiye videonun yollanması gerektiği belitiliyor.
    Video arkadaşınıza yollanınca da arkadaşınızın gelen maildeki link tıklaması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Soru Sor bölümünde kontör kazandırmadığı yazıyor.

Ayrıca Ödüllerde de 10 kontör kazanmak için ya video eklenmesi gerektiği veya 5 kişiye videonun yollanması gerektiği belitiliyor.
    Video arkadaşınıza yollanınca da arkadaşınızın gelen maildeki link tıklaması gerekiyor.

o maile tıklama işi bence uydurulmuş bişey.. ben her şekilde denedim.. linke de tıkladılar.. ama sonuç sıfır.. bi 10 kontör bile gelmedi yani.. zaten buradan biri kazansa gelip söylerdi şu şekilde diye.. Allah tan video işinde şansım yaver gitti de yolumuzu bulduk

• quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

hala Arkadaşına Gönder özelliğinden kontor kazanan yok mu?

Ben sadece 10 kontör kazandım
  • Bakın şu linke girin bi inceleyin..

http://www.ayarsizenerji.com/Profile.aspx?ID=7913

Adam 28 ağustosta üye olmuş.. Birbirlerinin benzeri 16 poster eklemiş.. Video falan yok.. Acaba bu adam da bilmeden mi eklemiş Şimdi garibim belki kontör gelecek diye bekliyordur Aslında mesaj yaz diye bir olay var.. Bi mesaj atmak lazım kontör geldi mi sana diye.. Ama adam bugün giriş yapmamış..

• yarım saat önce yükledigim iki posterimi de yayınlamıslar bu kadar hızlılar yanı posterde. bakalım kontor işini merakla bekliyorum

http://www.ayarsizenerji.com/LastAddedPosters.aspx?ID=4641

http://www.ayarsizenerji.com/LastAddedPosters.aspx?ID=4683

edit link

bu arada ordaki kullanıcı adım denizustukopurur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 29 Ağustos 2008; 18:14:52 >

• @erencaner iletişim yerinde info@ayarsizenerji.com bu mail var.. Ben geçenlerde bilgi almak için mail atmıştım ama karşılık bulamadım.. İstersen bir de sen yaz bu konuyu.. Belki canları sana cevap yazmak ister
  • ben o senin link verdigin adama yazdım direk

bu arada videolar saat kaca kadar yayınlanıyor ? ve cumartesi günü de yayınlanır mı? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 29 Ağustos 2008; 18:45:07 >
  • benim 10 u bulmadı 100 kontör hayal oldu, toplamda 25 video felan göndermişimdir ama 7 sini yayınladılar. bu arada kontörleri kaç günde yüklüyorlar arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 29 Ağustos 2008; 19:45:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

benim 10 u bulmadı 100 kontör hayal oldu, toplamda 25 video felan göndermişimdir ama 7 sini yayınladılar. bu arada kontörleri kaç günde yüklüyorlar arkadaşlar?

video yayınlandıktan 1 gün sonra saat 10 ile 11 arası
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

benim 10 u bulmadı 100 kontör hayal oldu, toplamda 25 video felan göndermişimdir ama 7 sini yayınladılar. bu arada kontörleri kaç günde yüklüyorlar arkadaşlar?

ertesi sabah yüklüyorlar..öğlen saat 12den önce genelde
  • inşallah yarın hafta sonu diye kontör yüklemeyi geciktirmezler..
  • en son benim gönderdiğim video yayınlanmış bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

inşallah yarın hafta sonu diye kontör yüklemeyi geciktirmezler..

benim acelem yok 10 tamamlıyım öyle yüklesinler
  • saat kaça kadar videoları yayınlıyorlar? ve pazar gunu de vıdeo yayınlanıyor mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

saat kaça kadar videoları yayınlıyorlar? ve pazar gunu de vıdeo yayınlanıyor mu???

benim gözlemlerime göre: hafta içi en erken saat 9.30-10 gibi başlıyorlar saat 5 gibi bitiriyorlar..5 e kadar da kesintisiz ÇALIŞMIYORLAR yarım saatte bir bikaç video yayınlıyorlar....geçen hafta sonu hiç video yayınlanmadı..yani bu hafta sonu da boş geçicez sanırım..kampanya da pazar günü bitio..yani bu kampanya hiç heyecanlı değildi
  • e peki gecen hafta sonu hic video yayınlanmıyorsa simdiki video uploadlar ve hafta sonu olan video uploadlarını en azından hafta bası görme şansımız olur degil mi
  • maalesef kampanyadan geç haberimiz oldu
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.