Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kampanya bitiş tarihi ile ilgili net bir bilgi yok galiba
    kampanya uzatılabilir
  • Kampanya ile ilgili küçük bir ayrıntı;

31 Ağustos'a kadar yollanan videolar için PS3 kazanma ve TV'de videonun yayınlama şansı var ancak SORU SOR bölümündeki bir sorunun cevabında yıl sonuna kadar videoların yollanabileceği yazıyor. ancak kontör konusunda hiçbir bilgi yok... Pazartesi-salı gibi herşey açıklığa kavuşacak büyük bekleyiş sürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Kampanya ile ilgili küçük bir ayrıntı;

31 Ağustos'a kadar yollanan videolar için PS3 kazanma ve TV'de videonun yayınlama şansı var ancak SORU SOR bölümündeki bir sorunun cevabında yıl sonuna kadar videoların yollanabileceği yazıyor. ancak kontör konusunda hiçbir bilgi yok... Pazartesi-salı gibi herşey açıklığa kavuşacak büyük bekleyiş sürüyor.

Yıl sonuna kadar mı.. O zaman ben bundan sonra kontöre para vermem

• valla öyle olursa süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

quote:

SORU SOR bölümünde yıl sonuna kadar videoların yüklenebileceği yazıyor. ancak kontör konusunu yeni haftanın videoları yayınlandığı zaman öğrenebileceğiz. Pazartesi video yükleriz yayınlandığında salı günü kontör geliyorsa kontör olayı devam ediyordur. Not: PS3 ve TV'de yayınlanma şansı bugün bitti.

• anca öyle anlaşılır sanırım
    pek cevap vericek tiplere benzemiyolar
    quote:

quote:

quote:

SORU SOR bölümünde yıl sonuna kadar videoların yüklenebileceği yazıyor. ancak kontör konusunu yeni haftanın videoları yayınlandığı zaman öğrenebileceğiz. Pazartesi video yükleriz yayınlandığında salı günü kontör geliyorsa kontör olayı devam ediyordur. Not: PS3 ve TV'de yayınlanma şansı bugün bitti.

• bence kontör kampanyası devam edicek buraya yazıyorum
  • hadi bakalım..inşallah devam eder..ramazanda uğraşacak bişeyimiz olur bari
  • İnş devam ediyordur.

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!!
  • quote:

İnş devam ediyordur.

bence devam edecektir..çünkü akıllı tv de sabah 8den itibaren her 2 saatte bir ETİ MAXIMUS programı çıkıyor ve sitede yayınlanan videolar yayınlanıyor..ben 24 videomdan 5-6sına rastladım..akıllı tvdeki programlarında daha çok video yayınlamak için siteye video eklensin diye kontor teşvikiyle devam edeceklerdir bence (yani inşallah )

• hocalar gelecek için stok yapmak lazım her ihtimale karşı.. siz bildiğiniz şöyle video madenlerini bana bi pm leseniz diyorum
  • quote:

hocalar gelecek için stok yapmak lazım her ihtimale karşı.. siz bildiğiniz şöyle video madenlerini bana bi pm leseniz diyorum

pmledim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

quote:

hocalar gelecek için stok yapmak lazım her ihtimale karşı.. siz bildiğiniz şöyle video madenlerini bana bi pm leseniz diyorum

pmledim sana

Kardeş benim pc video yönünden fakir. kota sorunu olduğu için video indiremedim. yarın için video indirebileceğim proğramlar önerebilirmisiniz.http://www.youtubekaydet.com/ sağlıklı çalışmıyor.

Banada yardımcı olabilirmisiniz, PM olabilir.

• @webkurdu47 eyvallah

@fuckulteli pm
  • @erencaner senin poster işinden kontör kazanma olayı ne oldu..
  • quote:

@erencaner senin poster işinden kontör kazanma olayı ne oldu..

evet ben de merak ediyorum onu..kontor geldi mi sana?
  • selam arkadaslar 4 videomun yayınlanıp ertesi gün 3 posterimin yayınlanmasının ardından gelen kontör sayısı 40 idi .yani kazanamadım ben.aryıca deli gibi poster yükleyen elemana da msj yazdm cevap gelmedı
    quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

quote:

@erencaner senin poster işinden kontör kazanma olayı ne oldu..

evet ben de merak ediyorum onu..kontor geldi mi sana?
  • hımm tşkler cevapladığın için bakalım yarın ve de yarından sonra herşey netleşecek.. eğer kontörler gelmeye devam ederse video kasmaya devam edeceğiz.. 1 ay falan devam etse süper olacak.. pek kasmasak günde 3 video yükletsek ayda 900 kontör yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

selam arkadaslar 4 videomun yayınlanıp ertesi gün 3 posterimin yayınlanmasının ardından gelen kontör sayısı 40 idi .yani kazanamadım ben.aryıca deli gibi poster yükleyen elemana da msj yazdm cevap gelmedı

Ben 2 gün önce size söylemiştim posterlerden (afişden) kontör kazanılmıyor diye.

2 gün önce cevapladığım mesaj aşağıda;

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

photoshopta hazırladım evet yok yazıyo poster ama ben yolladım bakalım kontor gelir belki demin bi tane daha yolladım şimdi bi tane daha yolluyorum.ilk ve tek yolladıgım poster yayınlandı kontor gelırse haber veririm ;)

hani diyo ya video cekemiyosan sen de afiş yap falan o hesap belki gelir kontor ;)

Afişlerden kontör kazanılamıyor.

SORU SOR bölümünden alıntı bir resim aşağıda;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 1 Eylül 2008; 2:05:54 >

• evet ya kim kime veriyo ayda bu kadar kontör:)

en güzel tarafı da işin bence; turkcell bayiisinden aldıgımız kontörden farkı olmuyor yani turkcellden turkcell e gibi kısıtlamaları olmuyor
    quote:

hımm tşkler cevapladığın için bakalım yarın ve de yarından sonra herşey netleşecek.. eğer kontörler gelmeye devam ederse video kasmaya devam edeceğiz.. 1 ay falan devam etse süper olacak.. pek kasmasak günde 3 video yükletsek ayda 900 kontör yapar

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.