Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmezse ben de annem için çalışmalara başlıyacağım
  • Banada bi pm le şöyle video bulabilecegim ve indirebilecegim yerleri söylerseniz cok sevinirim
  • Yüklüyor musunuz arkadaşlar. Şuanda yüklenenler haftasonunun mu? Benim hiçbir videom yüklenmedi şimdi yüklediklerimden
  • quote:

Orjinalden alıntı: GsDoruk

Yüklüyor musunuz arkadaşlar. Şuanda yüklenenler haftasonunun mu? Benim hiçbir videom yüklenmedi şimdi yüklediklerimden

Büyük ihtimal şuana kadar yayınlananlar hafta sonundan kalanlar. arkadaşımın hafta sonu yüklediği bir video şimdi yayınlanmış.
  • Benim de cuma yüklediğim 2 video yayınlanmış.. Şimdi yüklediklerimden yayınlanan yok..
  • Bence bugün bize sıra gelmeyecek
  • Son yüklenen 'çok kolay' isimli video 30 ağustos tarihinde yüklenmiş.. daha bunun 31 ağustos u var bir de oy oy oyy
  • Puanlar sıfırlandı. Bence herkes kendisinin en beğendiyi 2 veya 3 videosunu koysun, belki dh dereceye girenleri katleder Benimkiler:
    http://www.ayarsizenerji.com/LastAddedVideos.aspx?ID=4603 (Enerjisini Bowlingde Attı)
    http://www.ayarsizenerji.com/LastAddedVideos.aspx?ID=3922 (Enerjiden Fazlası Lazım)
    http://www.ayarsizenerji.com/LastAddedVideos.aspx?ID=3496 (Maximuslu Adamın Yeteneği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 1 Eylül 2008; 12:38:24 >

• Arkadaşlar çok fazla video yükleyerek adamları korutmayın bugün. Abartmayalım 100-150 tane yükleyerek. bugün 5 tane arka arkaya yükledim.
  • durum ne?? bugün yüklediğiniz videolar yayınlandı mı hiç?
  • arkadaşlar kontörleri gelen hemen yazsın
  • bende kayıt oldum ilk videoyu yayınladım.Bakalım ne zaman onaylanacak
    kontorler gelince sms ile bilgilendirme yapılıyormu?
  • @webkurdu47 hocam daha cumartesi pazar günlerini bitiremediler.. Son yüklenen videoya yine baktım 30 ağustosta yüklenmiş o da.. Daha pazar a bile geçemedi adamlar.. Millet tabi buldu madenin kaynağını baya kasmış video demek ki Öğleden sonra sanırım bugünkü videolara geçebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

bende kayıt oldum ilk videoyu yayınladım.Bakalım ne zaman onaylanacak

sms bilgilendirmesi yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

bende kayıt oldum ilk videoyu yayınladım.Bakalım ne zaman onaylanacak

sms bilgilendirmesi yapılıyor

sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

@webkurdu47 hocam daha cumartesi pazar günlerini bitiremediler.. Son yüklenen videoya yine baktım 30 ağustosta yüklenmiş o da.. Daha pazar a bile geçemedi adamlar.. Millet tabi buldu madenin kaynağını baya kasmış video demek ki Öğleden sonra sanırım bugünkü videolara geçebilirler

hadi ya..yarın kontor yükleyecekleri de şüpheli zaten..neyse ben bugün haftasonu stokladığım videoların bi kısmını gönderiim şimdilik yarın kontor verirlerse yüklenirim

• Videolar elbet sitede yayınlanacak ama kontör verip vermeyeceği meçhul, video yükleyerek bugün çok kasmayın. 5-6 tane yeter bence
  • benimde cumadan yüklediğim videolardan 2 tanesi yayınlanmış şimdide bi 5 tane felan koymuşumdur ama yayınlanmadı hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Videolar elbet sitede yayınlanacak ama kontör verip vermeyeceği meçhul, video yükleyerek bugün çok kasmayın. 5-6 tane yeter bence

Sitede 10 kontör kazanabilirsiniz ibaresi hala duruyor.. Yüklemezlerse kontörü anında şikayetvar a giderim haberleri olsun
  • unsalsicilli adlı üye iyi reklam yapmış ha
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.