Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: webkurdu47

unsalsicilli adlı üye iyi reklam yapmış ha

valla öyle adamın gözü kontörde değil demek ki daha yükseklerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

quote:

unsalsicilli adlı üye iyi reklam yapmış ha

valla öyle adamın gözü kontörde değil demek ki daha yükseklerde

bence de

• Kontör verileceği kesin değil ama insan 'keşke' haftasonu video kassaydım diyor.. Baksana daha pazar gününe geçemediler.. Milletin videolar takır takır ekleniyor.. Şimdi bu ekleyenlerin gözü videoya doyacak günün ilerleyen saatlerinde bizim güzelim videolar gümbürtüye gidecek

ekleme: bu mesajım 13:22:00.. Bundan önceki 13:18:00 da yolladığım gözüküyor.. Hayırdır inşallah bu bu sıfırlar böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 1 Eylül 2008; 13:20:55 >
  • 31 Ağustos videolarına geçtiler hele şükür
  • Bitmiş...
  • benim de cumartesi günü yüklediklerimden 2 tanesi yayınlanmış. bakalım kontörler gelicek mi
  • kontur kazanma olayı bitti mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

kontur kazanma olayı bitti mi

daha belli değil
    yarın belli olacak
  • toplu halde yükleyip netten çıkmıştım.. 12 tane daha videomu yayınlamışlar helal olsun bakalım şimdi önemli olan şu yarın kontörler gelecek mi
  • 1 eylül videoları yükleniyor yavaş yavaş
  • helal olsun valla 120 kontör birden benim 7 video daha yayınlamam lazım
  • hocam hala knt veriyor mu biri söylesin artık belli değil demişsiniz ama sanırım Fateeh hocam 120 kntlerden faLAN BAHSEDİYOR
  • yok dostum eğer kontör yüklenirse 120 konör dedim arkadaş için yoksa bilmiyorum kontör yüklenip yüklenmiyiceğini
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

hocam hala knt veriyor mu biri söylesin artık belli değil demişsiniz ama sanırım Fateeh hocam 120 kntlerden faLAN BAHSEDİYOR

hocam belli değil zaten.. kontörler 1 gün sonra yükleniyor yarın öğlen civarı herşey belli olacak.. ayrıca arkadaş 12 videoyu göz önünde bulundurarak 120 kontör demiş.. video başına 10 kontör olduğu için
  • tamam anladım saolun.Çok zamanım olmadığı için bu kampanya ile ilgilenemedim çok siftahım yok daha en azından bir video bile yüklemedim demeyeyim bende bi tane yükleyeyim bakalım ne olacak
  • biraz önce beni etiden aradılar..etinin herhangi bi kampanyasına katıldınız mı diye sordu ben de evet maximus kampanyasına katıldım dedim..tamam teşekkür ederiz deyip tam kapatacaktı ben de ona "ben de bi soru sorabilir miyim" dedim tabi dedi..artık yüklediğimiz videolar için kontor veriliyor mu diye sordum o da hayır kontor yükleme işlemleri 31inde bitti dedi...ben inanmıyorum tabi..çünkü akıllı tvnin ETİ MAXIMUS programında kadın hala bas bas bağırıyor yüklediğin her video için 10 kontor kazan diye..neyse yarın herşey belli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 1 Eylül 2008; 16:22:39 >
  • bencede bitme olasılığı yüksek ama biz söke söke alırız
  • quote:

biraz önce beni etiden aradılar..etinin herhangi bi kampanyasına katıldınız mı diye sordu ben de evet maximus kampanyasına katıldım dedim..tamam teşekkür ederiz deyip tam kapatacaktı ben de ona "ben de bi soru sorabilir miyim" dedim tabi dedi..artık yüklediğimiz videolar için kontor veriliyor mu diye dordum o da hayır kontor yükleme işlemleri 31inde bitti dedi...ben inanmıyorum tabi..çünkü akıllı tvnin ETİ MAXIMUS programında kadın hala bas bas bağırıyor yüklediğin her video için 10 kontor kazan diye..neyse yarın herşey belli olur

abi valla çok kötü haber oldu bu ayrıca neden arıyorlar ki anlamış değilim sonuçta biz 1. olmak için fazladan üyelik alıp oy falan kullanmıyoruz.. yani katılmadık desek yolladıkları kontörleri geri mi alacaklar

ya inşallah yollarlar kontörü yaa tam da yükleme zamanım yaklaşmıştı

• bende ilk defa yükledim gelir inşallah
  • arkadaşlar eğer kontörler yarın gelmezse toplu halde şikayetvar a aynı tür yazılar yazalım.. sonuçta şu an sitede hala kontör kazanabilirsiniz yazıyor.. madem kazanılmıyor onu kaldırmaları ya da kampanyamız bitti diye yazmaları gerekirdi.. bakalım yarın ne gösterecek
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.