evet benide bu sabah aradılar ama ben açmadım, bu arada benim kontörlerde geldi
bu kampanya devam ediyprmu halen. birde ne zamana kadar devam edicek..
Geldi benimkiler de
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli
Beni şimdi aradılar hemen açtım. 4-5 gün öncede aramışlardı. tanımadığım için açmamıştım. Zaten telefon numaralarını rehbere kaydetmiştim. 2 tane numara vardı "Eti 1" ve "Eti 2" olarak telefon rehberime kaydetmiştim. Ama kontör olayını sormayı unuttum acaba aynı numarayı arayarak sorsam mı?
Şimdi beni bir daha aradılar. ilk aradıkları numara rehberimde kayıtlı olan "Eti 2"ydi. şimdiki aramada ise "Eti 1" aradı. Yine aynı soruyu sordu. Not: Arayan kişi aynıydı.. Acaba benimde az önce aradığı aynı kişi olduğumu anlamışmıdır.
Bu sefer telefonu kapatmadan birşey sorabilirmiyim dedim ve sordum "kampanya ayın 31inde bitiyordu ancak video yükleyince hala kontör kazanabilliyormuyuz" dedim. ve o da cevap verdi. "Evet kampanya ayın 31inde bitti ancak kontör kazanılıp kazanılamadığı hakkında bir bilgim yok" dedi.
Kontör kazandığımıza göre videolarda yıl sonuna kadar ekleneceğine göre 4 Ay daha kontör sıkıntısı çekmeyeceğiz.
bugün daha video yayınlamaya başlamadılar
evet daha yayınlamadılar ben videoları baştan gönderdim bugün en az 10 videom yayınlanmalı aktif süreyi uzatmalıyım
çok guzel videolar yukluyorum neden bana kontor gelmiyor. veya neden yayınlanmıyor sitede anlamadım.. siz bu işin 3 kağıdını çözmüşünüz :) sömürüyonuz ETİyi
quote:
Orjinalden alıntı: basrimutaf
çok guzel videolar yukluyorum neden bana kontor gelmiyor. veya neden yayınlanmıyor sitede anlamadım.. siz bu işin 3 kağıdını çözmüşünüz :) sömürüyonuz ETİyi
ben masumum hocam sadece 9 videom yayınlandı daha.
başlığa devam ediyor yazısı ekledim herkes yararlansın
ama hala yeni video eklemediler bence bi bit yeniği olabilir, umarım olmaz
Devam ediyorsa ben tekrardan yüklemeye başlıyayım kontör stok edelim
2 video yukledim. acaba kontor kazanırmıyım..
quote:
Orjinalden alıntı: basrimutaf
2 video yukledim. acaba kontor kazanırmıyım..
90 videomdan 9 u yayınlandı
ben 4 tane yükledim 1 tane yayınladılart ve 10 knt geldi
Video neden yüklemiyorlar
onu tam bilmiyorum ben azar azar yüklüyorum valla 1-2 tane yyınlasalar kardır benim için
Neye göre videoları yükleyip neye göre elendiğni bilen varmı
quote:
Orjinalden alıntı: GsDoruk
Video neden yüklemiyorlar
artık hiç bir video yüklenmediğine göre ya sitede sorun var yada kampanya bitti