@piri.reis sen çoşturmuşsun video sayın 7 yide geçmiş olmalı... 100 kontör üzeri yüklenecek hattına.
hedefim 10u geçmek ama şu anda daha 7deyim. 10 u geçersem bırakacağım bugünlük.
valla bilal arkadaşın bütün videoları eklenmiş nerdeyse ben dün 12 tane eklemiştim 1 tanesi eklenmiş sadece
@piri.reis kontörlerin hayırlı olsun abi
sağolun
ayın 1 inden bu yana belki 70-80 tane video eklemiştim. hedef 10 üzeri video yayınlatabilmek. gerisine gerek yok.
1 puanı kim verdi benim videoma.
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
bilmiyorum ama ben GRUP AYARSIZ ENERJİ videona 10 verdim.süperdi
quote:
Bende 10 puan vereyimde şimdi, 11 olsun bari
video yüklemeyi durdurdular gene sanırım zaten dün eklenen videoları koyuyorlar @piri.reis sen o videoları saat kaç gibi ekledin siteye?
quote:
Orjinalden alıntı: FaTeeH
video yüklemeyi durdurdular gene sanırım zaten dün eklenen videoları koyuyorlar @piri.reis sen o videoları saat kaç gibi ekledin siteye?
1 eylül akşamı 21:00-23:30 arası 2 eylül sabahı 05:00-06:00 arası 2 eylül öğleyin 10:00-12.30 arası
bugün 10,30dan beri de yüklemeye devam ediyorum.
fuckulteli 10 puan için teşekkür ederim.
pazartesi günü bakkaldan 2 ytl ye 2 adet maximus alıp birkaç tane klip çekmiştim ama onları yayınlamadılar. boşuna uğraşmışım. birde bu maximus çok pahalı ya. tanesi 1 ytl
bende öğleden sonra ekledim sanırım oyüzden hiç biri yayınlanmadı bakalım bugün eklenen videolar için yarın kontör gelicekmi?
Kendime hedef koyuyorum günde 5 videodan ayda 150 video toplam 1500 kontör
Hadi rastgele
iyiki kotalı değilim. kısa bi video indiriyorum. bi bakıyorum 20mb. hemen siliyorum tabi
güzel bir video arşivimiz oldu
coca cola da böyle bir video kampanyası yapsada orda da kullansak bunları
quote:
güzel bir video arşivimiz oldu
coca cola da böyle bir video kampanyası yapsada orda da kullansak bunları
1 taşla 2 kuş diyorsun yani
quote:
iyiki kotalı değilim. kısa bi video indiriyorum. bi bakıyorum 20mb. hemen siliyorum tabi
4GB kotalıyım 1GB 300MB oldum bugün.
fatih
gs doruk
yayınlandı. bu arada benim video bugün 13 falan olmuş galiba
quote:
fatih
gs doruk
yayınlandı. bu arada benim video bugün 13 falan olmuş galiba
evet abi biraz ara ver de biz de nasiplenelim
valla 10 tane yüklensin fazlasını istemiyorum ama çok az yüklüyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: FaTeeH
valla 10 tane yüklensin fazlasını istemiyorum ama çok az yüklüyorlar
tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklensin. artık 5 ten fazla video yüklemeyeceğim siteye.
Arkadaşlar 10 videoyu kabul ettirmek için baya kasmanız lazım öyle 25-30 video yüklemekle şansınız çok zor Ben 10 videoyu geçtiğim zaman yaklaşık 70 video yüklemiştim