Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

şu anda bizim konuyu okuyorlarmiş.

Nasıl?
  • Neyi? Ne alaka Eğer okuyorsanız neden video yüklemiyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

şu anda bizim konuyu okuyorlarmiş.

Nasıl?

şaka yaptım hocam. belli mi olur belki okuyup okuyup bize gülüyorlardır.
  • Keşke okusalar. Belki biraz ders çıkarırlar
    Ayarsız Seçiciler() size sesleniyorum. Oradaki üyeliğimin adı da gsdoruk. Benim videolarımı yüklerseniz sizin reklamınızı yaparım
  • ETİ GSDoruK
  • bugun için videosu yayınlanan var mı ?

ben dun yukledım 15 falan yayınlanmadı hıc

haftasonundan kalma 2 vıdeomun kontoru geldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

bugun için videosu yayınlanan var mı ?

ben dun yukledım 15 falan yayınlanmadı hıc

haftasonundan kalma 2 vıdeomun kontoru geldı

bugün kimsenin videosu yüklenmedi
  • Yok yok ben aşırı ballı olmaya başladım.. Dün kontör kazandık yüklenip yüklenmeyeceği belli değildi.. Bugün heyecanla bekliyordum.. Telefona gelen yüklenmiş mesajıyla çok sevindim.. Bugün sabahtan beri ise askerlik tecil işleriyle uğraşıyorum.. Ama bir yandan da aklımda eti maximus var Arkadaşlar şimdi takır takır video yükleyip kontörleri kapıyorlardır diyordum ama bugün de video eklememişler hiç

Arkadaşlar rahat olun yarın ben netteyim videolar eklenecek

Dip not:5 kuruş vermeden 100 üstü kontör yüklenip kontör yüklediniz 10 dakikası 1 kontörden konuşmaya devam edebilirsiniz yazısını okumak gerçekten çok hoş birşey arkadaşlar herkese tavsiye ederim

• bu sefer de en son video benimkisi..en son eklenen videoyu dh den seçiyorlar heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

bu sefer de en son video benimkisi..en son eklenen videoyu dh den seçiyorlar heralde

hocam onu bilmiyorum ama her eklenen 10 videonun en az 6 sı dh den oluyor.. DH İŞ BAŞINDA diye bir reklam yayınlamayı düşünüyorum
  • bugun niye video yüklemediler ya
    poster attım mı hemen yayınlıyorlar beleş ya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

bu sefer de en son video benimkisi..en son eklenen videoyu dh den seçiyorlar heralde

hocam onu bilmiyorum ama her eklenen 10 videonun en az 6 sı dh den oluyor.. DH İŞ BAŞINDA diye bir reklam yayınlamayı düşünüyorum

Aman hocam site ismi falan vermede forumu okumasınlar, bi yerde yanlışımızı görürler mazallah.

Bak bu daha güzel ---> DeHa İŞ BAŞINDA

• quote:

Aman hocam site ismi falan vermede forumu okumasınlar, bi yerde yanlışımızı görürler mazallah.

Kardeş sen forumu okumadıklarını mı sanıyorsun kampanya yapanların bence çok feci yanılıyorsun

Malum forum öyle kıyıda köşede kalmış bir forum değil.. Türkiye'nin en çok tıklanan forumu.. Diğer yandan tonlakazan konusuna bakarsan bizim uyguladığımız bir metodun Turkcell tarafından fark edilip engellendiğini görürsün.. Bazı arkadaşlar silelim falan demişti silmemiştik Turkcell de önlemini aldı.. Yazdıklarımızı okumasa çözmesi çok zordu Uzun lafın kısası koparabildiğimiz kadar kontör koparalım kar kardır taş attık da kolumuz mu yoruldu

• cidden çok giriliyo yaa gece üçte bile 700 kişi falna kayıtlı kullanıcı oluyo :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

quote:

Kardeş sen forumu okumadıklarını mı sanıyorsun kampanya yapanların bence çok feci yanılıyorsun

Malum forum öyle kıyıda köşede kalmış bir forum değil.. Türkiye'nin en çok tıklanan forumu.. Diğer yandan tonlakazan konusuna bakarsan bizim uyguladığımız bir metodun Turkcell tarafından fark edilip engellendiğini görürsün.. Bazı arkadaşlar silelim falan demişti silmemiştik Turkcell de önlemini aldı.. Yazdıklarımızı okumasa çözmesi çok zordu Uzun lafın kısası koparabildiğimiz kadar kontör koparalım kar kardır taş attık da kolumuz mu yoruldu

Etinin forumumuzu takip ettiğini şuan için düşünmüyorum.
    Türkiye'nin en çok tıklanan ve en güncel forumu ondan dolayı buradayız zaten.

• videolar yüklenmeye başlıyor
  • yayınlanan son 12 videodan 4 ü benim
  • iyisin hocam..ben artık video programlarıyla videoları düzenlicem maximus amblemini filan koycam sonra gönderecem garanti olsun bari
  • @piri.reis
    sen çoşturmuşsun video sayın 7 yide geçmiş olmalı... 100 kontör üzeri yüklenecek hattına.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.