Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ederim şikayet önce şikayeti yazabilecek türkçesi güzel olan biri yazsın herkes onu gönderir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

ben ederim şikayet önce şikayeti yazabilecek türkçesi güzel olan biri yazsın herkes onu gönderir.

kardeş şu an beklemekten başka çare yok.. bi yarın olsun yol haritamızı çizeriz o kontörleri de eti ye yedirmem
  • Üye mi olmak gerekiyor? Eğer öyleyse annemin üyeliğini kullanacağım. Herhangi bir problem olur mu?
  • gene en son benim videolarım yüklenmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

ben ederim şikayet önce şikayeti yazabilecek türkçesi güzel olan biri yazsın herkes onu gönderir.

kardeş şu an beklemekten başka çare yok.. bi yarın olsun yol haritamızı çizeriz o kontörleri de eti ye yedirmem

Ben de videolarımı

• herkez aynı şikayeti yollamasın bi anlamı kalmaz ozman
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

gene en son benim videolarım yüklenmiş

walla çok ballısın
  • yok ya okadar ballı değilim, arkadaşların 12 videosu yükleniyor benim sadece 5 oda hep sonlara denk geliyor bana acıyorlarmı ne
  • quote:

gene en son benim videolarım yüklenmiş

sırf orada son 4 te olduğun için videonun hiti (gösterimi) en az 10 kat artıyor çakaall
  • artsa nolurki, kampanya bitmiş nasıl olsa
  • quote:

artsa nolurki, kampanya bitmiş nasıl olsa

ağzını hayra aç şu 100+ kontörü de alayım da sonra bitirsinler
  • @FaTeeH 2 videon daha eklenmiş arkadaşım
  • @webkurdu47 sanırım lobi çalışması yaptı @FaTeeH En son o eklendi artık bu saatten sonra da kimseyi eklemezler
  • valla 1 saat ara verdim videoları yüklemişler o arada hiç bişey göndermediğim için yayınlanmadı yoksa en son benimki yayınlanırdı bu arada gene 10 a tamamlayamadım videoları ne şans abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 1 Eylül 2008; 17:49:35 >
  • Sadece 2 videom yayınlanmış.
  • bakalım inş yarın kontörler yüklenir ondan sonra istediğin kadar video yükle
  • 8 video yukledim. hiç biri yayınlanmadı.

birde bugun 0216 anadolu yakasından bir telefon geldi. etiden arıyorum. son zamanlarda herhangi bir eti kampanyasına uye oldunuzmu dedi. dedim evet. teşekkür ederim dedi kapadı.. ne iş anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

8 video yukledim. hiç biri yayınlanmadı.

birde bugun 0216 anadolu yakasından bir telefon geldi. etiden arıyorum. son zamanlarda herhangi bir eti kampanyasına uye oldunuzmu dedi. dedim evet. teşekkür ederim dedi kapadı.. ne iş anlamadım..

Beni şimdi aradılar hemen açtım. 4-5 gün öncede aramışlardı. tanımadığım için açmamıştım. Zaten telefon numaralarını rehbere kaydetmiştim. 2 tane numara vardı "Eti 1" ve "Eti 2" olarak telefon rehberime kaydetmiştim. Ama kontör olayını sormayı unuttum acaba aynı numarayı arayarak sorsam mı?

• Size kontör geldi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GsDoruk

Size kontör geldi mi?

Hayır daha gelmedi ztn en geç saat 11 gibi geliyordu.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.