Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen ben dün gördüm en azından 70 kontör kazanmış oldum, eğer öner kampanyasından da kontör gelirse 100 olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

saat kaça kadar videoları yayınlıyorlar? ve pazar gunu de vıdeo yayınlanıyor mu???

benim gözlemlerime göre: hafta içi en erken saat 9.30-10 gibi başlıyorlar saat 5 gibi bitiriyorlar..5 e kadar da kesintisiz ÇALIŞMIYORLAR yarım saatte bir bikaç video yayınlıyorlar....geçen hafta sonu hiç video yayınlanmadı..yani bu hafta sonu da boş geçicez sanırım..kampanya da pazar günü bitio..yani bu kampanya hiç heyecanlı değildi

Güzeldi haa 200 kontör kazandım

• bu kampanya ne zamana kadar sürcek bileniniz var mı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

bu kampanya ne zamana kadar sürcek bileniniz var mı ???

Bu pazar günü son
  • kontörü yüklenen arkadaşlar haber ederse sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

kontörü yüklenen arkadaşlar haber ederse sevinirim

Aynen
  • Bana da gelmedi. 100 kontör + 120dk +gnçtrkcll şifresi bekliyorum Siz ne kadar bekliyorsunuz?
  • hocam bana da helalinden bi 140 kontör gelecek

düzeltme:eksik harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 30 Ağustos 2008; 11:03:34 >
  • bana da 80 gelecek..ama hafta sonu kontor beklemeyin derim..pazartesi sabahı yüklenecek..bu tembeller hafta içi doğru dürüst çalışmamalırının üzerine hafta sonu da hiç çalışmıyorlar..çoook tembel bu eti çok..aslında uyuyan bi video gönderecen sonra başlığına da ETİ YİNE UYUYOR diyecen
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

bana da 80 gelecek..ama hafta sonu kontor beklemeyin derim..pazartesi sabahı yüklenecek..bu tembeller hafta içi doğru dürüst çalışmamalırının üzerine hafta sonu da hiç çalışmıyorlar..çoook tembel bu eti çok..aslında uyuyan bi video gönderecen sonra başlığına da ETİ YİNE UYUYOR diyecen

cuk oturmuş

valla aynen hocam bu adamlar ne tembel ya.. video eklesinler diye gözlerinin içine bakıyorduk.. şimdi de kontör yükleyecekler diye bekliyoruz.. bence de pazartesiye bırakır bunlar ya bi umut işte

• Kontörler geldi.. Sağol varol Eti
  • aynen benimde geldi 70 kontör, 100 bekliyordum ben...
  • bana da 10 geldi. toplam da 11 video 110 kontör + 5kişi önerdenden 10 kontör toplamda 120 kontör.

kontörler geldi ancak hafta sonu video yayınlamayabilirler.
  • @fuckulteli
    sadece 10 kontör mü geldi anlamadım ben?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

@fuckulteli
    sadece 10 kontör mü geldi anlamadım ben?

ewt dün sadece 1 videom yayınlandı. pc'de güzel videolar yok. dünden önce 2 gün hiç videom yayınlanmadı ztn
  • Bende bu kampanyada 180 kontör kazandım
  • @fuckulteli
    hadi ya ben sonradan çaktım nasıl videolar yüklenebileceğini ama iş işten geçmişti artık
  • arkadaşlar bu arada eti ye mail atın kampanyayı uzatın gibisinden ben atmış bulunmaktayım bakarsınız uzatırlar
  • Kampanyada video yükleyerek kontör kazanma devri büyük bir ihtimalle bitti. hafta sonu video yayınlanmadığı için artık kontör kazanamayacağız. Ancak benim toplam 11 videom yayınlanmasına rağmen 120 kontör kazandım. kazandığım +10 kontör ise arkadaşına gönderden gelmiş olmalı.

Arkadaşına gönderde önerilen mail adresinin daha önce siteye kayıtlı olmaması gerekiyormuş.

Arkadaşlar siteye kayıtlı olmayan mail adreslerinizi bana bildirirseniz çok sevinirim.
  • Bu kampanya kontör yanında bana bir çok dost kazandırdı. Başka bir turkcell kampanyasında görüşmek üzere, güle güle
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.