Şimdi Ara

ETİ SUSAMLI MI YOKSA ÜLKER SUSAMLI MI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ETİ SUSAMLI MI YOKSA ÜLKER SUSAMLI MI ???

(En Son Oy Tarihi: 3.7.2023)
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,benim öğrenmek istediğim şey siz en çok Eti Susamlı Çubuk Kraker mi seviyorsunuz yoksa Ülker Susamlı Çubuk Kraker mi seviyorsunuz?Ülkerin Susamları çok küçük ve acı geliyor bana.Ayrıca paketin içine bolca susam atmışlar krakerlerin üzerinde fazla yok.Ayrıca krakerlerin çapı birazcık küçük.Etide ise tam tersi,paketin içinde azcık susam var ve krakerlerin üstünde bolca susam var.Ayrıca krakerlerin çapı da geniş.Ben Eti diyorum ya siz?? Şimdi kardeşime eti al dediğim halde ülker almış ve pek hoşuma gitmedi,sizin de görüşlerinizi almak istedim.Cidden merak ettim Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

• ÜLker aLmaya gayret gösteriyorum ama tabiki Eti nin ürünLeride gayet güzeL.Ben ÜLker susamLı diyorum
  • ikisinide almıyorum...
  • Eti
  • Eti Eti Eti :)
  • oldum olası soyle cubuk kraker alıp yemeyı hıc sevmem.bısı alcagm zaman ya kek alırım cıkolatalı falan ya da cıkolata
  • eti tabi ki
    ülkerin kimin olduğu belli
    onlara para kazandımam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baklava yiyebilen var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ETİ tabiki...
  • Eti caniko

• Herşeyin orjinali ve ilki güzeldir değil mi?
  • Şimdilerde denediğimde kesinlikle Ülker diyorum. Daha gevrek, daha lezzetli vs. Eti'nin ürünü sert ve daha az gevrek yerken isnan sıkılıyor, bunalıyor. Eskiden Eti denmiş ama aradan 14 yıl geçtikten sonra Ülker tokatlıyor.

Ne zamandır aklımdaydı google'a sorup bu konuyu bulmak bugüne nasip oldu. Umarım bunun için banlanmam :)

• Eti kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.