Şimdi Ara

Etkinliğimiz sona ermiştir. GT6 da görüşmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etkinliğimiz sona ermiştir. GT6 da görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Temmuz 2013; 19:07:44 >

• senin Psn ne hocam?
    exelero45 benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

senin Psn ne hocam?
    exelero45 benim.

pm attım
  • Bende yeni başladım aranıza katılmak isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiL_LizarD

Bende yeni başladım aranıza katılmak isterim...

PSN adınız nedir?

Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar PSN adresini bana pm atabilir veya buraya yazabilir. En kısa zamanda ekleyeceğim.

Yalnız online yarışlardan keyif alabilmeniz için mikrofonunuz olması ve garajınızda bol miktarda her pp den araç bulunması gerekir. Mümkünse bu araçlara gtplanet gibi sitelerde paylaşılmış ince ayarları da yapın.

Aracınıza ince ayar bulmak için. Google' a aracınızın adını yazıp sonuna setup, settings veya turing kelimelerinden birini ekleyin. Örneğin; BMW M3 Coupe '07 setup gibi
  • İlker hocam Kulaklik konusundan tanışıyoruz :) bayramdan sonra beni de ekleyebilirsiniz yada siz psn leri pm leyin bana ben ekleyeyim herkezi benim psn (konyacel) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

İlker hocam Kulaklik konusundan tanışıyoruz :) bayramdan sonra beni de ekleyebilirsiniz yada siz psn leri pm leyin bana ben ekleyeyim herkezi benim psn (konyacel) :)
    Ekledim. Birde pm attım bakarsanız.
  • Tam bir Gran Turismocuyum. Bu oyun nedeniyle aldım Ps3'ü. Direksiyon Logitech Driving Force Gt. Online'da doğrudürüst yarışacak kimse bulamadım. 33 yaşındayım ve düzenli aralıklarla oynamaya çalışıyorum. Eklerseniz sevinirim. Çarpışmadan düzgün düzgün yarışmak istiyorum artık.

Psn: kaleee17
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Tam bir Gran Turismocuyum. Bu oyun nedeniyle aldım Ps3'ü. Direksiyon Logitech Driving Force Gt. Online'da doğrudürüst yarışacak kimse bulamadım. 33 yaşındayım ve düzenli aralıklarla oynamaya çalışıyorum. Eklerseniz sevinirim. Çarpışmadan düzgün düzgün yarışmak istiyorum artık.

Gün içinde ekliyorum. Birde PM attım bakarsanız.

Bizim ortamda çoğunluk yaşını başını almış insanlar bu yüzden bilerek çarpan, yarıştan çıkaran, pislik yapan olmaz. Bu kişileri barındırmayız zaten. Bizde amaç muhabbet, temiz yarış ve araba sürerken keyif almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Tam bir Gran Turismocuyum. Bu oyun nedeniyle aldım Ps3'ü. Direksiyon Logitech Driving Force Gt. Online'da doğrudürüst yarışacak kimse bulamadım. 33 yaşındayım ve düzenli aralıklarla oynamaya çalışıyorum. Eklerseniz sevinirim. Çarpışmadan düzgün düzgün yarışmak istiyorum artık.

Bizim ortamda çoğunluk yaşını başını almış insanlar bu yüzden bilerek çarpan, yarıştan çıkaran, pislik yapan olmaz. Bu kişileri barındırmayız zaten. Bizde amaç muhabbet, temiz yarış ve araba sürerken keyif almak.

merhaba amatörüm gt4 ten gt5 e yeni geçtim çamur yapmam katılabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

quote:

quote:

Katılabilirsin. PM attım.

Online yarışmak için bol miktarda her pp den araban olursa daha çok zevk alırsın ve mücadele etme şansın olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

quote:

quote:

Katılabilirsin. PM attım.

Online yarışmak için bol miktarda her pp den araban olursa daha çok zevk alırsın ve mücadele etme şansın olur.

cumartesi sizinleyim allah izin verirse . gece kaça kadar açık ve online da 24 h yapabilirmiyiz

• Merhaba bende bu gruba dahil olmak isterim PSN gkhnsngl eklerseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogo1038

Merhaba bende bu gruba dahil olmak isterim PSN gkhnsngl eklerseniz sevinirim...

Tamamdır. PM attım.
  • PSN:USonay benide ekleyin ;) GT hastasıyım ;)
  • selam,

Psn: ozgurzeynep

• quote:

Orijinalden alıntı: usonay

PSN:USonay benide ekleyin ;) GT hastasıyım ;)

Ekledim
  • Bende eklisiniz sanıyorum.Saat kaçta online oluyorsunuz ?
  • Selamlar, İlker Gran Turismo'yu genelde hangi saatler oynuyorsunuz? Ben girdiğimde daha çok Battlefield'da görüyorum sizi. Hatta geçen hafta yanınıza geldim, kulaklık da şarjı yoktu, kolonlardan geliyordu sesiniz. Bayağa bir dalga geçtiniz benimle, ama napayım acemiyim işte yeni başladım Battlefield'e sizi de görünce biraz pişeyim dedim yanınızda:)
  • Selam Herkese,

PSN: crazycraf Yaş:29
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.