Bildirim
EU>US firmware yardım lütfen!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
lütfen bilen varsa cvp yazsın çünkü aynı şeyi ben de istiyorum :) -
ya forumda biri 1.70 ile flash disk özellği kazandığını belirtmişti ona dayanaraktan 1.7 yaptım ben de..
hem de bu sabah cihazı aldıktan 1 saat sonra :)
ama evet gördüğünüz gibi 1.7 firmware bi işe yaramıyor. UMS olmadığı gibi , SRS özellikleri de azaldı gibi geldi. (pek emin değilim bundan )
downgrade deneyenler nasıl denedi??
ben iriver update programıyla "manual" olarak update etmeye çalıştım, "1.54" versiyon dosyasını kullanarak, ama "yeni firmwareden eski firmware'e geçiş yapamazsınız" diyerek izin vermedi.
downgrade olmadı. 1.70de kaldık. artık bekleyeceğiz başka çare yok sanırım..veya downgrade bir şekilde mümkün olursa, gerisi yapılır.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Galthor
ya forumda biri 1.70 ile flash disk özellği kazandığını belirtmişti ona dayanaraktan 1.7 yaptım ben de..
hem de bu sabah cihazı aldıktan 1 saat sonra :)
ama evet gördüğünüz gibi 1.7 firmware bi işe yaramıyor. UMS olmadığı gibi , SRS özellikleri de azaldı gibi geldi. (pek emin değilim bundan )
downgrade deneyenler nasıl denedi??
ben iriver update programıyla "manual" olarak update etmeye çalıştım, "1.54" versiyon dosyasını kullanarak, ama "yeni firmwareden eski firmware'e geçiş yapamazsınız" diyerek izin vermedi.
downgrade olmadı. 1.70de kaldık. artık bekleyeceğiz başka çare yok sanırım..veya downgrade bir şekilde mümkün olursa, gerisi yapılır..
ben de ilk etapta 1.54 versiyonunu denedim.hex dosyasını veri klasörüne attım.aygıtı usb den çıkardığımda Firmware upgrade yazısı geldi ve hemen sonrasında File Error! yazısı geldi.Yani downgrade yapamadım :(.Bunun mutlaka bi yöntemi olmalı diye düşünüyorum.Yoksa UMS nin 1.70 versiyonunun çıkmasını bekleyecez.
-
-
Forumlarda okuduğum kadarıyla ve başıma geldiği kadarıyla I-RIVER T30 kullanıclılarının temel bazı problemleri var
1.1.70 Versiyonu İle Gelen SRS
Evet gereçekten de 1.70 versiyonu ile gelen SRS hiç tatmin edici değil.Seviye 1 ile Seviye 10 arasında çok az bi fark yapıyor.Bunun çözümü eski firmware ı yüklemekten geçiyor.I-RIVER ın sitesinden bi çok firmware indirdim ve denedim.Şunu da söyleyeyim ben de cihazımı 1.70 e upgrade etmiştim.Aşağıdaki linkten gelen firmware(1.53) ı T30 unuzun Data(Veri) klasörüne kopyalayıp cihazın kablosunu çektikten sonra cihaz kendi kendine açılıp firmware ı upgrade ediyor.
http://www.iriver.com/html/admin/etc/adet_download_process_1.asp?fileName=T30_MPure_V153(us).zip&pathFlag=EG_DOWNLOAD_UP_PATH
2.Firmware versiyonu 1.70 olup da cihazını UMS yapmak isteyenler dikkat!!!
Eğer sizin de cihazınızın versionu 1.70 ise ve ums yapmak istiyorsanız ilk önce downgrade yapmanız gerekir.Eğer böyle yapılmazsa upgrade işlemi başarılı olmayabiliyormuş.(MTP-UMS nin sitesinde yazanı anladığım kadarıyla bu uyarıyı yapıyorum:"DO NOT attempt this with MTP firmware 1.70, downgrade first. One of the failed attempts was done with this MTP firmware.")İlk önce yukarıdaki firmware ı cihazınıza yükleyin.Daha sonrawww.mtp-ums.net sitesinden T30_US_P_MTP-UMS_EST_160.zip dosyasını indirin.İçerisinden çıkan HEX dosyanın adını "T30_MPURE.HEX" olarak değiştirin ve upgrade işlemini yapın.Daha sonra cihaza Settings/Advanced/Format ile format atın.Artık cihazınız UMS. Bu dosya RADYOSUZ ve MTP olan bütün T30 ların(EU ve US ) versiyonunu UMS 1.60 US yapar.Kendim bizzat denedim hiç bir sorun çıkmadı.Ayrıca cihazdan daha çok ses çıkmaya başladı.Herkese tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklığın sesi azaldı
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- en iyi oyuncu kulaklığı
- jbl 570bt ne zaman çıktı
- airpods sıfırlama
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X