Şimdi Ara

Eu west iyi bir takım arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi eu west serverinda oynuyorum 5 ay önce başladım bu oyuna çok sevdim kısa zamanda ama kendimi hem geliştireceğim hemde koordineli oalrak oyun oynayabiliceğim iyi bir takım arıyorum ingilizce bilmediğim için çok fazla anlaşamıyorum oyunda diğer playerlarla ranked dada random gelen insanlarla oyun oynamak imkansız gibi çok fazla flamer leaver noob ve unskill adam var bazen çok iyi kastığım zamanlarda bile yenildiğimi biliyorum ts raidcall wentrillo gibi programları kullanırım genede mid ve support olarak oynuyorum bazende jungle oyun içinde sum. nickim fomako000 takım arkadaşı arıyanlar varsa burdan yada oyun için özel mesajla bana ulaşsınlar lütfen herkese iyi günler

• Konuyu saptirmak gibi olmasin ama bende bi takim ariyorum support oynuyorum ingilizcem vasat zaten sureki ranked giriyorum elo hell de deilim yaklasik 1.5 yil oldu baslayali ts skype ne ihtiyac varsa kullanabilirim varsa takimi olan yada takim kuracak arkadas beni de eklerseniz sevinirim nick trabzonizim
    Edit:yas 18 istanbulda(uskudar) oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 23 Kasım 2012; 11:52:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım burdan iyi bir takım kurabiliriz bakalım başka kimler takım arıyor olmadı biz kıralım bir takım artık
  • Bende Eu Westte oynuyorum, 5 - 6 ay önce başladım 4 arkadaştık 2 miz gitti, 2 kaldık adc top ve mid oynarım iyi olarak,arada bir jungle oynarım geliştirme amaçlı ingilizcem fazla yok,yaş 18,istanbul da oturuyorum.rosoft Sans Serif"]DUYURULUR!
  • Beraber bi takim kuralim o zaman? Ekleyin oyundan aksama online olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 maç bulma sorunu hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.