Şimdi Ara

Birlikte oynayacak bir ADC oyuncusu arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu ana kadar tüm konulara yazdım ama bana ulaşan olmadı. Ben de konu açmaya karar verdim. Büyük ihtimalle cevapsız kalıp aşağılara düşecek yine ama şansımı denemek istiyorum.
    Arkadaşlar benim aradığım kişinin mükemmel oynaması gerekmiyor. MOBA tecrübesi olan, ortalama seviyede oynayan ve öğrenmeye açık bir kişi olması yeterli. Birlikte bağlantı kurabileceğimiz bir program kullanmamız da iyi olur tabi ki.
    Şimdiden ulaşacak arkadaşlara teşekkür ederim. İyi oyunlar.

Edit:
    "Beyler aynı sıkıntıya düştüm tekrar. Aslında birlikte oynadığım yine forumdan bir arkadaşım var ama denk gelemiyoruz pek. Yani birlikte oynayabileceğim, kendine güvenen adc oyuncularına ihtiyacım var.

Aradığım çok fazla özellik yok. Skype kullanmanız ve oyununuza güvenmeniz yeterli.

Ben TR serverında oynuyorum. Nickim LepelienTR. Bronze II'deyim, 10 oyunun yalnızca 2'sini kazanabildim.
    Daha önce east'te 10/8 yapmıştım ama artık orada oynamıyorum. Kısacası ranked tecrübem çok fazla yok.

İlgilenenler forumdan veya oyundan bana ulaşsınlar lütfen, teşekkürler."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 5 Eylül 2013; 15:50:53 >

• Ligin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig , server , açık olma saatlerin... bunlar önemli.
  • Lepelien L kullanıcısına yanıt
    West, Nordic ?
  • TR'de ekle . Sen sup'musun ADC arıyosun ?

• dostum ben de tr de yeni 30 lvl oldum ADC oyuncusuyum ezreal ve tristana oynuyorum şu an ranked W/L oranım 2/1 30 level olduğun zaman duo girebiliriz
  • Beni de ekleyebilirsin nickim isısıcaklık draven graves varus falan fena oynamadığımı düşünüyorum bronz 2deyim yeni sayılırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Surekli adc rolunde oynayan birisi olarak birlikte oynamayi cok isterdim ama malesef suanda nizamiye nobetinden telefonla sana yazabiliyorum. Velhasili askerdeyim yani. Kisa donem askerligin bitmesine de 3 ay kaldi vesselam.

Support oynamaktan zevk alanlarla sup-adc oynamak gibisi yok.. Bir gun olur da su askerlik biterse seni mutlaka ekleyecegim :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepelien

Merhabalar.
    Şu ana kadar tüm konulara yazdım ama bana ulaşan olmadı. Ben de konu açmaya karar verdim. Büyük ihtimalle cevapsız kalıp aşağılara düşecek yine ama şansımı denemek istiyorum.
    Arkadaşlar benim aradığım kişinin mükemmel oynaması gerekmiyor. MOBA tecrübesi olan, ortalama seviyede oynayan ve öğrenmeye açık bir kişi olması yeterli. Birlikte bağlantı kurabileceğimiz bir program kullanmamız da iyi olur tabi ki.
    Şimdiden ulaşacak arkadaşlara teşekkür ederim. İyi oyunlar.

Ashe,Caitlyn,Draven,Miss Fortune,Varus oynayabilirim.Ama 29 una kadar lıyım

• Daha sakin olalım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Daha sakin olalım arkadaşlar.

Bak hellrais kardes ben bu yoneticilere hastayim msjimi okuduysan anlamissindir :)

• ben de westteyim. Bronz 5 teyim. Westte oynamak istersen gayet güzel adc'yim bence. Sezon 2den beri oynuyorum. ekleyebilirsin

ErenMizanin

P.S: Biliyorum buna kimse inanmayacak ama hesabımı çalan kişi bronz 5 yapmış :( inanmayan olursa son açtığım konularıma bakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepelien

Beyler aynı sıkıntıya düştüm tekrar. Aslında birlikte oynadığım yine forumdan bir arkadaşım var ama denk gelemiyoruz pek. Yani birlikte oynayabileceğim, kendine güvenen adc oyuncularına ihtiyacım var.

Aradığım çok fazla özellik yok. Skype kullanmanız ve oyununuza güvenmeniz yeterli.

Ben TR serverında oynuyorum. Nickim LepelienTR. Bronze II'deyim, 10 oyunun yalnızca 2'sini kazanabildim.
    Daha önce east'te 10/8 yapmıştım ama artık orada oynamıyorum. Kısacası ranked tecrübem çok fazla yok.

İlgilenenler forumdan veya oyundan bana ulaşsınlar lütfen, teşekkürler.

Nöbetteyken yazdığım mesajı okudum da şimdi eve gelip görünce garipsedim :) Artık evdeyim ama ben EU-West 'te oynuyorum, eğer orada olsaydın birlikte girerdik. EU-West Gold5 ligindeyim.

• Gumus 1 deyim mainim adc lolkinten istatiklerime bak istrrsen nick: HKnatas yaşım 16 bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Daha sakin olalım arkadaşlar.

Çok komikmiş admin kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.