Şimdi Ara

Euko» Rosetta» (Exp Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle okuma girişiminde bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Level Jumping bitmesine 3 gün gibi bir süre kaldı sanırsam. Mage çarımı görev exp derken 2-3 içinde 53 Lvl %80 yaptım.Ben 65 Lvl %99 da LJ yapmak isterken zaman geldi tükendi şimdi korkuyorum ki 60 Lvl %99 bile zor olacam.

Her gün 08:00 - 17,18:30 süreleri arasında aktif oluyorum.
    Öncelikle 60 LVL %99 kasmamda bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa çok iyi olacak benim açımdan, 60 olduktan sonra 65 lvl yetişmem söz konusu olursa onuda gerçekleştirmek isterim Eslanta veya CZye adımı bir atabilsek yardımcı olacak 1-2 kişi var.

Okudugunuz için teşekkür ederim şimdi

HUMAN
    MAGE
    NİCK : NATASA [ Cz'de çok can yaksın diye koyulmuştur :) ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ZMİRLİ-SADRAZ4M -- 28 Ağustos 2012; 23:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 KİŞİ BİLE YOK

• premiumun var mı? varsa sürekli görevleri yap. 53 isen galiba DTSoldier görevin var 54 lvl e kdr sürekli yap, 54 de de DTskeleton açılıyor. sürekli onu yap. pre varsa çok rahat lvl alırsın. fazladan exp veriyor. pre olmazsada birkaç kez fazladan yapacaksın. bu görevleri yaparken de raibaydı herhalde oradaki taştan 100dtsoldier/100dtskeleton görevlerini almayıda unutma. repeatable görevleri yaparken raibadakileride sayacak. 1 taşla 2 kuş vuracaksın. bu şekilde preli-presiz cok kolay 55 olursun. 1 lvlde sadece görevlerden 1ini yap. bazen bir lvl de 2 tane görev oluyor. tekini alıp repeatable larını yapa yapa lvl atla. kalan görevi bir üst lvl le sakla böylece kolay lvl almış olursun. bu şekilde kısa sürede 58-59 olabilirsin. ama 60 %1 den %99 a kdr nasıl kasacaksın onu bilemiyecem. 60dan sonra yrdım ise bence
  • Ape ptye alsalar beni bugün 58 olurum zorlasam ve 60 olmam biraz da kolaylaşır yanılıyor muyum ?

• LJ bitmiş arkadaş boşuna kasma. Ardream yap o charı
  • Jumpladım 74 Lvlim.

• derularda kasacam bol ms düşüyo ben 1 gecede 11 ms düşürdüm ertesi gün 2 saatte msleri bitirdim 65 den %98 oldum direk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Herada 42lwlİtemsiz wizard
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.