Bildirim
Euro 2016 TRT ve Digiturk'de
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
4k yayın da olacaktır o zaman. -
Katiliyorum hocam.
4K televzyon olmayanlar icin tesselli olarak trthd de trt4knin yayinini gostericekler deniliyor.
(Ornegin, Fb-ajax macinda TRThd nin trt4k yayinini gostermesi.) -
Show tv de değil miydi maçlar ? Grup maçlarını yayınladı hep ciner grubu ? -
Milli takım sonuçta bunu da paralı platform alsa yuh derdim. -
Güzel haber.quote:
Orijinalden alıntı: mobilephone
Milli takım sonuçta bunu da paralı platform alsa yuh derdim. -
Hocam burasi turkiye hatirlamadinizmi 4-5 yil oncesi milli maclarimizi bile Ligtv sifreli gosteriyordu? :D -
Zaten Trt alacaktı, bu biliniyordu. Başka tırışkadan bir kanalda olacağına TRT'de olsun daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: tlg00
Hocam burasi turkiye hatirlamadinizmi 4-5 yil oncesi milli maclarimizi bile Ligtv sifreli gosteriyordu? :D -
quote:
Milli takım sonuçta bunu da paralı platform alsa yuh derdim.
Euro 2008 de lig tv ve trt ortak almıştı maçları. Çek Türkiye maçında Rıdvan Dilmen isyan etmişti volkana -
quote:
Paralı platformlar isteseler bile Milli Maçları alamazlar. UEFA ve FIFA organizasyonlarında yayın kurallarına göre Avrupa şampiyonası ve Dünya kupası açık kanallardan yayınlanmak zorunda o sebeple paralı platformlara maç satmıyorlar.
Aynı yayın kuralı sebebiyle de UEFA Avrupa Liginden en az 1 takımımızın maçı şifresiz ve açık kanaldan yayınlanmakta. Yine aynı kurala göre CL ligi Final maçı açık kanaldan ve parasız platform dan yayınlanmakta. -
quote:
Orijinalden alıntı: Inverness
quote:
Euro 2008 de lig tv ve trt ortak almıştı maçları. Çek Türkiye maçında Rıdvan Dilmen isyan etmişti volkana
İşin aslı ortak olarak almamışlardı. TRT ile lig tv sonradan ortaklık yaptılar. Maçları TRT almıştı sonra Lig TV' de yayınları sattılar. O dönem bunu TRT ve Lig Tv bu şekilde duyurdular. Lig Tv maçları almasaydı Digitürk kullanıcıları maçları takip edemeyeceklerdi ve onlarda maçları izlesin diye böyle yaptılar. -
harika haberquote:
Orijinalden alıntı: Noctivagantquote:
Orijinalden alıntı: Inverness
quote:
Euro 2008 de lig tv ve trt ortak almıştı maçları. Çek Türkiye maçında Rıdvan Dilmen isyan etmişti volkana
İşin aslı ortak olarak almamışlardı. TRT ile lig tv sonradan ortaklık yaptılar. Maçları TRT almıştı sonra Lig TV' de yayınları sattılar. O dönem bunu TRT ve Lig Tv bu şekilde duyurdular. Lig Tv maçları almasaydı Digitürk kullanıcıları maçları takip edemeyeceklerdi ve onlarda maçları izlesin diye böyle yaptılar.
Alıntıları Göster
-
trt - digitürk çakallığı ortaya çıkıyor .quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@n
harika haber
Alıntıları Göster
http://spor.mynet.com/futbol/milli-takimlar/91690-euro-2016da-trt-ve-digiturk-is-birligi.html
-
Doğru ya, TRT devletleşmiyor, özelleşiyor.quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
trt - digitürk çakallığı ortaya çıkıyor .
http://spor.mynet.com/futbol/milli-takimlar/91690-euro-2016da-trt-ve-digiturk-is-birligi.html
Alıntıları Göster
-
Muhtemelen Spor Extra paketinde olacak bazı maçlar. Digiturk ve Spor Extra üyesi olsam da iyice b*ku çıktı bu işin.quote:
Orijinalden alıntı: neutumn
Doğru ya, TRT devletleşmiyor, özelleşiyor.
Alıntıları Göster
Özellikle spor organizasyonlarının artık paralı platformlarda yayınlanması yaygınlaştı maalesef. -
TRT HD'de olmasını isterim. Aynı zamanda 4K olarak yayınlanması güzel olur.quote:
Orijinalden alıntı: McLaren64
Muhtemelen Spor Extra paketinde olacak bazı maçlar. Digiturk ve Spor Extra üyesi olsam da iyice b*ku çıktı bu işin.
Özellikle spor organizasyonlarının artık paralı platformlarda yayınlanması yaygınlaştı maalesef.
Alıntıları Göster
TRT 4K'nın sesi de Dolby Digital olursa harika olur diye düşünüyorum. -
trt nin alacağı biliniyorduquote:
Orijinalden alıntı: Guest-A92252A90
TRT HD'de olmasını isterim. Aynı zamanda 4K olarak yayınlanması güzel olur.
TRT 4K'nın sesi de Dolby Digital olursa harika olur diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster
hayırlı olsun, trt'nin hd kanalları kaliteli yayın yapıyor seyir zevki olur -
güzel haber,trt nin aldığı iyi olduquote:
Orijinalden alıntı: disintegration
trt nin alacağı biliniyordu
hayırlı olsun, trt'nin hd kanalları kaliteli yayın yapıyor seyir zevki olur
Alıntıları Göster -
bi de Ömer Üründül olmasa yorumcu daha iyi olacak daquote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
güzel haber,trt nin aldığı iyi oldu
Alıntıları Göster -
trt değil digitürk yayınlayacak. tıpkı Fenerbahçe'nin tek maçını (uefa) 20 lira yapıp bütün paketleri kapsama dışında tutan digitürk ve müsaade edip peşkeş çeken trt gibi. haram zıkkım olsun aldığınız paralar
Benzer içerikler
- merkezi sistem uydu iki televizyon
- dahili uydu alıcısı ne demek
- m3u listesi ücretsiz türkiye
- türksat 1c frekans 2024
- +18 kanallar
- türksat frekans
- starlink türkiye fiyat
- trt frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X