Şimdi Ara

ESKİ SPORMAX, YENİ LİG TV3’TE SON DURUM (MÜJDE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ESKİ SPORMAX, YENİ LİG TV3’TE SON DURUM (MÜJDE)

Şimdi bu üyeliği bana yapan bayii’den geliyorum. Sakinleştirici alıp gittiğim halde kendimi tutamadım orada. Neredeyse tam fiziki saldırıya geçmek üzere masanın karşısına uçmak üzereydim ki, spontane gelişen olayda bana bir anda laptop ekranı uzatan sağduyulu biri “işte buyurun” dedi ve Digitürk genelmüdürlüğü’nden gelen Digitürk logolu kendi aralarındaki bir yazışmayı gösterdi, yazışma hatırladığım kadarıyla şöyle diyordu “Lig tv paketlerine 03.Eylül.2012 tarihine kadar üyelik yaptıran müşterilerimizin spormax, premier lig izleme hakları saklı tutularak Ligtv1, Ligtv2 ve Ligtv3 sistemine geçiş sağlanmıştır” bilginize sunulur.

Bu arada telefonları da yıkılıyor. Şikayetlerden. Küfür üstüne küfür. Bizzat şahidim.

Tabii bu yazıyı görünce benim öfkem daha da arttı “Siz benimle dalgamı geçiyorsunuz kardeşim deyip, bu forumdan bahsederek “Siz kaç kişi madur, evlerinde sinir krizi geçiriyor biliyormusunuz dedim. “Ben size bu kanallar evimde kapalı. İzleyemiyorum diyorum siz bana yazışma gösteriyorsunuz” deyince.

Sıkı durun Şimdi en kritik yere geldik. “TANIMLAMA HATASI VAR BEYEFENDİ KIZMAYIN” oturun şöyle siz bir çay için yayınınızı açtıralım” dedi. Ben şok üstüne şok yaşadım. Ama eve gidip gözümle görmeden yine sakinleşmeyeceğimi söyledim. Her neyse yanımda genel merkezi arayıp tanımlamamı yaptılar. Açıldığını söylediler. Ben de “eğer yine açılmadıysa burayı başınıza yıkarım” dedim. Ve yine de içimden küfürler ederek oradan ayrıldım.

Eve geldim bir de ne göreyim. Lig tv1,2,3 açık. An itibariyle de açık olmaya devam ediyor. Şu anda önüdeyim.

SÖZÜN ÖZÜ: 03.09.2011 tarihine kadar lig tv paketine üye olanlar, Sırf İngiliz liglerini seyredemiyeceğim diye iptal kararı almadan önce bayii’leri ile bir görüşsünler. Çünkü bu yazışma tüm bayii’lere gitmiştir. Yalnız burada yaptıkları bir uyanıklık daha olabilir. Tanımlama yapılmamasına itiraz etmeyenlerden 7.90 almaya devam edebilirler ama onun da kokusu çıkarsa fena olur.

ÖNEMLİ NOT: Telefondan muhatap olduğunuz müşteri hizmetlerindeki şahıslar çok adi. Yanlış yönlendiriyorlar. Bunlar beni sakinleştirici hap bağımlısı yaptılar. Keşke en önce bir Bayii’ye uğrasaydım. Siz de bir bayii’ye gidin. Benim bahsettiğim yazışma örneğimi ispat olarak söyleyebilirsiniz.

Bu işinde altından bir bit yeniği çıkmazsa “bu kanalların maçlar başladığında şifrelenmesi yada faturama 7.90 TL eklenmesi gibi” ama şimdilik rahatladım.
    Gelişmelerden sizi haberder ederim. Haa bu arada bu hafta İngiliz ve İspanyol liglerinde maç yok mu tatile mi girdiler.

Hoşcakalın.

• Bayram sıkıntısı olduğunu düşünmekteyim.
  • oh be kardeşım Allah razı olsun saol içimi rahatlattın
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bayram sıkıntısı olduğunu düşünmekteyim.

bayii'm çok efendi bir adamdı ve bana aynı sizin dediğiniz gibi, "tatil sıkıntısı" dedi. Bu bizi de çok zor durumda bıraktı. Doğrusunu biliyoruz ama müşterimizi de ikna edmiyoruz. Onların tanımlanması sizin ki kadar acele olmayabilir. Siz buradasınız diye telefonla ilgilendik onların şikayetlerini ise genel müdürlüğe toplu halde iletiyoruz. Tek tek tanımlama yapılacak ama 1-2 gün içinde tamamlanır bu iş dedi.

Herkese tavsiyem bu işle bayinize giderek bizzat ilgilenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

oh be kardeşım Allah razı olsun saol içimi rahatlattın

ben de rahatladım. Maddi anlamda tabiii ki önemli ama manevi anlamda daha da önemli.
  • Güzel haber,yalnız illa bayiye gitmemiz mi gerek ? Adam gibi açsalar olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

Güzel haber,yalnız illa bayiye gitmemiz mi gerek ? Adam gibi açsalar olmaz mı ?

çok doğru bir soru? evet açacaklar ama hızlandırmak için faydası olur. Neden dersen. iki gündür müşteri temsilcileri ile görüşüyorum. uygulamadan bile haberleri yok.
    yani tanımlama yaparken bazılarını ıskalayabilirler. Düşünün bayii'ye yazı gelmiş. Telefondaki müşteri temsilcisi bana "Yeni sistemde 7.90 TL" verirseniz izleyebileceksiniz" diyor. Bu parayı onaylarsanız şimdi açarım" deyip beni sinir hastası edebiliyor. Ben bunlarla uğraşmayasınız diye söylüyorum. Eğer vaktiniz varsa. Tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana 7.99 spor ekstra diye fatura etmisler. Agustosta uye olmustum full lig tvye,ucret almalari lazim yani oyle mi?
  • Sporsever ve Şampiyonlar Paketi'ne üyeyim, Lig TV 3'teki maçı seyredebildim..
  • ligtv3 ve premier açık gündüz kapalıydı
  • Kanallar acik ama faturaya 7.99 ekliyorlar,kontrol edin.

Yarin bi bayiiyi arayayim olmazsa
  • Kanallar açık,maçta bile açıktı. Kapanmaz heralde artık bundan sonra
  • hala lig tv abonesi var mı bu memlekette ya? ilginç...
  • tanımlama meselesi doğru, beyler.

bazılarında kanalın bir açılıp bir kapanması.
    bazılarında hiç kapanmaması,
    bazılarının benim de olduğu gibi 2 gündür kapalı olması ve şikayetten sonra açılması ve bu akşam brezilya ligini kesintisiz izlemem.

bu aksaklıkların hepsi tatil'e denk gelmesi ve organizasyonsuzluktan. ve de en önemli paniğin sebebi, (Müşteri hizmetleri)
    temsilciliklerin bilgilendirilememesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acerciyim

hala lig tv abonesi var mı bu memlekette ya? ilginç...

ne kadar sinir krizleri yaşatsa da tek dayanak noktamız orası naparsın hocam.gerçi ben dreambox kullanıyorum ama yakında oranında suyu çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Orijinalden alıntı: acerciyim

hala lig tv abonesi var mı bu memlekette ya? ilginç...

ne kadar sinir krizleri yaşatsa da tek dayanak noktamız orası naparsın hocam.gerçi ben dreambox kullanıyorum ama yakında oranında suyu çıkacak.

hadi bütün çektirdikleri işkenceleri geçtim, hepsine alışıyor insan da millete kendi kurguladıkları sanal bir lig izlettirmiyorlar mı orda biter hepsi işte. ne zevk var ne heyecan.

• Bu digiturk şaka gibi ben 31 ağustosta açtırdım aylık paket bedeli 54.90tl 3 gün için bana 19.80 tl lik fatura çıkartmış.Spor Extra paketinede 7.90 eklememişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumumustafa

Bu digiturk şaka gibi ben 31 ağustosta açtırdım aylık paket bedeli 54.90tl 3 gün için bana 19.80 tl lik fatura çıkartmış.Spor Extra paketinede 7.90 eklememişler.

3 gün için 19.80 çok saçma da , spor ekstra paketine 7.90 eklemesi mi gerekiyordu. sanırım aynı kampanyadan taahhüt yapmışız benim ki de 54.90 spor ekstra hediye değilmi zaten.
  • Aynen hediye ama forumda arkadaşlar fatura içeriğine bakın spor ekstra paket ücreti eklenmiş mi diye bakın dedi ona cevap olarak yazdım onu.Bu arada siz kaç günlük üyesiniz ve ne kadar fatura geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumumustafa

Aynen hediye ama forumda arkadaşlar fatura içeriğine bakın spor ekstra paket ücreti eklenmiş mi diye bakın dedi ona cevap olarak yazdım onu.Bu arada siz kaç günlük üyesiniz ve ne kadar fatura geldi?

24.08.2011 de üye oldum. Fatura gelmedi daha. Belkide yoldadır. ama ben bir sonraki ayın yani 54'90'ın üzerine ekleniceğini sanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 5 Eylül 2011; 3:25:14 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.