Şimdi Ara

ESKİ SPORMAX, YENİ LİG TV3’TE SON DURUM (MÜJDE) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi digiturk yetkilileriyle görüştüm... 4 Eylül den önceki tüm abonelere lig tv 3 açılacak , sistem çalışmalarını yapıyoruz dediler... Bize de bugün bildirim geldi diye açıklama yaptılar...
  • MH ile konuştum, kanal açılıcak ama parasınıda alacaklarını söylediler.
  • Banada tam tersini söyledi, hatta , bekletti beni 30 saniye kadar, gelen mesajlara baktığını, ve 4 Eylül den önceki üyelere ücretsiz açılacağının mesajla bugün bildirilmiş olduğunu söyledi... bakalım ne olacak, ama benim tahminimce açılacak, çünkü geçen sene de 34,90 a 9 maçta açık olacak şekilde herkes üye oldu daha sonra 4 maça indirdiler, hemen arkasından 3 gün sonra 9 maçıda açmışlardı, sadece yeni üye olanlara kapatmışlardı...
  • Bu mh dekiler inanın bi şey bilmiyolar.
    Bende süper lig paketi vardı geçen senede , ama spormax den canlı yayınları izleyemiyodum ve bu mh deki bayan bana bunların size açık oldugunu söylüyor.
    Halbuki açık falan değildi, sadece bant yayınlarını izleyebiliyodum ve izlemek istersem ekstra ücret ödemem gerektiğini söylediler.
    MH deki bayana ne sorsam bi şey bilmekdikleri için dedikleri tek şey sistemde böyle yazıp deyip duruyor.
    Şu mh dekileri biraz eğitseler iyi olur.
  • Benimde 1 sene taahhutum oldugu halde ve ingiltere ligini izleyebildigim halde yeni gelen faturama 7.99 tl eklemisler bana sormadan isin iyice suyunu cikardilar isten sonra cok fena kalaylicam hem bayiyi hem musteri hizmetlerini
  • Sonuç nedir varmı gelişme ona göre üye olacağım artık sıktı digi.
  • arkadaş ben böyle üye düdükleyen bi firma görmedim hayatımda.

10 senedir üyeyim. digiturk plus ı da 2 senedir kiralıyorum ve süper lig yayın hakları süresincede kiralayacağım. 15 lira olan kira 20 liraya çıktı sesimizi çıkarmadık ödüyoruz. e şimdi bakıyorum, digiturk plusa web üzerinden başvuru yapıp 2 sene taahhüt veren yeni üye ise ilk 6 ay 10 lira, kalan 18 aydada 15 lira ödeyerek 2 sene sonunda kutunun sahibi olacak yani sadece 330 liraya!! ben başvuru yapıp kutuyu almak istiyorum desem bana çıkardıkları fiyat ise en az 500-600 lira

bu ay faturam 102 lira gelmiş ama bi dahaki ay ne kadar gelir bilmiyorum çünkü paket özelliklerimi yeni paket düzeninden(http://www.digiturk.com.tr/digiturk-paketleri/paketler.aspx) hesaplıyorum ve süper lig maçları ayda 26 liraya geliyor e onunda bu fiyatta kalacağını zannetmiyorum.

geçen ayda +puan sistemini kaldırdılar, bi dergi zevkim vardı onla. onuda heba ettiler.

iptal edip HDsmart ve ccam alayım desem ccam ı internet hattım desteklemiyor, dsmartında receiver yazılımı rezalet. lanet olsun böyle firmaya, ne diyeyim başka bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 8 Eylül 2011; 15:03:47 >

• İlginç bi durum, internet sitesinde ne ligtv nin nede spormax in fiyatları yazmmıyor. Nasıl bi çalışma mantıgı var bunlarda anlamadım gitti.
  • http://www.digiturk.com.tr/uyelik/default.aspx

aşağıda var. Spor Extra paketi 8 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

http://www.digiturk.com.tr/uyelik/default.aspx

heh bu adres güzel oldu. ayda 92 lira ödediğim taahhütlü paketin aynıların seçince, yeni düzende 121 lira çıkartıyor bana(Digiturk Plus ı seçince toplama eklemiyor nedense). ayak üstü 30 lira zam yani
  • quote:

Tamam teşekkürler...
    İnsanın bulamaması için ellerinden geleni yapmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneFocus -- 8 Eylül 2011; 15:55:55 >
  • Süper Lig paketini Taahhütsüz seçince , spor ekstra paketini seçemiyosunuz, ilginç gerçekten.

Birde Spor Extra paketi paket değilmiş, servismiş mh deki gıcıklar söyledi
  • Az önce MH ile görüştüm. Full lig paketi satın aldım. 58.90 a. Ligtv 3 ve premier ligi sorduğumda. + 7.99 tl dediler. Şuan bende açık dediğimde üyeliğinizin hediyesi devam etmekte o sebeple dediler. Herkese farklı bir şey söylüyorlar anlamadım.
  • hersene %20 zam aradım kapattırdım ben süper paket abonesiydim spor extra geçen sene hadiyeydi bu sene ücreti eklenince 54 ten 62 ye çıkmış ne hediyesi be ben aboneliğim aldığımda dergi ve erotik hariç tüm kanallardı her sene bir kılfla yüze 20 zam yeter be
  • Geçen seneden beri üyeyiz bizde de mi böyle olacak?
  • quote:

Bende açık şuan ve faturayada eklememişler hiçbirşey anlamadım
  • konu baslıgının cogunu okuyup, digiturk sayfalarını inceledikten snr digiturk'un insanları kazıklamak amacıyla buldugu yeni formulu cozebildim.

Bir kere mutlaka 2 keyif paketi secmek zorunlulugu war ve bu 8 liraya mal olmakta ve icerisinde Spormax diye bi kanal yok cunku bu kanal kaldırıldı.

Daha sonra platin paket sececeksiniz sampiyonlar paketim war ve fiyatı taahhutlu 37 lira bu kabul ztn

Artık premier league, rusya ligi ve brezilya ligi macları cakısmasından dolayı lig tv 2 ve lig tv 3 diye kanal kurmuslar cok dusunceliler ya hani.. bu kanalları da ek paket secimi adı altında spor extra paketi ile 8 liraya bağlamıslar..

Giriş paketi 10 TL + 2 adet Keyif paketi 8 TL + Lig Tv 37 TL + Spor Extra P. 8 TL --- 63 + vergiler oluyor.

ee burda keyif paketi artık gereksiz bi hal alıyor ama onu almadan lig tv izletmiyorlar, lig tv 3 olmasın isterseniz sadece lig tv 2 olsun isterseniz oyle bi paketleri yok deniyor.

Bunun üzerine bir de sikayet ki kendi kendine yapılmıs bi sacmalık... Doğum günü dolayısıyla 10 yıllık üye oldugum icin 10 gun tum kanallar bizden size hediye diye mail attılar. Dogum gununden 2 gun snr nasılsa salonlar da bedava diye film izledik ve fatura 2 adet film bedeli 11 TL fatura edildigini fark ettik. Şimdi yarın musteri hizmetleriyle girisilecek bi munakasa garanti bakalım ne olacak ??

• bende 4 eylülden önce taahütlü 12 ay griş+ 2 keyif paketi+ şampiyonlar + film paketine üye oldum . ben eski aboneyim ilk etapta abone olmayacaktım aboneligi iptal ettirdim sonra 3 ay boyunca paketimdeki tüm kanalları ücretsiz izleyecegimi söylediler böylelikle üye oldum. bu ayki faturama baktıgımda 8 lira spor extra ücreti kesmişler. üstelik banada sormadılar paketi istermisiniz diye.

iki kez mh lerini aradım ikisindede bana aynı cümleleri okuyorlar . bende en sonunda tekel oldugunuz için böye insanları kazıklıyorsunuz dedim . küfredecektim kendime yakıştıramadım.
  • şimdiki paketimi yeni sisteme göre seçsem, plusla birlikte 120 liraya geliyor. %30 zammı çakmışlar yani. tebrik ediyorum adamları
  • bende 1 sene taahhütlü spor max te dahil full spor paket anlaşmıştım...şimdi kanalın adını değiştirip ekstra ücret talep etmişler...müşteri hizmetlerini arayıp ağzıma geleni söyledim...arkadaşını üye yap bedava 1 ay izle sistemiyla üye olmak isteyen 2 arkadaşımı da vazgeçirdim...bugün üyelik iptal dilekçemi yazdım yolluyorum...herkes aynı işlemi yapsın lütfen...görecem ben onları...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.