Şimdi Ara

ESKİ SPORMAX, YENİ LİG TV3’TE SON DURUM (MÜJDE) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drmurathan

bende 4 eylülden önce taahütlü 12 ay griş+ 2 keyif paketi+ şampiyonlar + film paketine üye oldum . ben eski aboneyim ilk etapta abone olmayacaktım aboneligi iptal ettirdim sonra 3 ay boyunca paketimdeki tüm kanalları ücretsiz izleyecegimi söylediler böylelikle üye oldum. bu ayki faturama baktıgımda 8 lira spor extra ücreti kesmişler. üstelik banada sormadılar paketi istermisiniz diye.

iki kez mh lerini aradım ikisindede bana aynı cümleleri okuyorlar . bende en sonunda tekel oldugunuz için böye insanları kazıklıyorsunuz dedim . küfredecektim kendime yakıştıramadım.

Ben çok şanslıyım sanırım gerçekten,aynı şartlarda üyeyiz bir tek benim taahhüt 2 senelik. Bende ne ekstra ücret talebi var ne kanallar kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

bende 4 eylülden önce taahütlü 12 ay griş+ 2 keyif paketi+ şampiyonlar + film paketine üye oldum . ben eski aboneyim ilk etapta abone olmayacaktım aboneligi iptal ettirdim sonra 3 ay boyunca paketimdeki tüm kanalları ücretsiz izleyecegimi söylediler böylelikle üye oldum. bu ayki faturama baktıgımda 8 lira spor extra ücreti kesmişler. üstelik banada sormadılar paketi istermisiniz diye.

iki kez mh lerini aradım ikisindede bana aynı cümleleri okuyorlar . bende en sonunda tekel oldugunuz için böye insanları kazıklıyorsunuz dedim . küfredecektim kendime yakıştıramadım.

Ben çok şanslıyım sanırım gerçekten,aynı şartlarda üyeyiz bir tek benim taahhüt 2 senelik. Bende ne ekstra ücret talebi var ne kanallar kapalı

dostum merak etme şu anlık bende de açık önce kapandı sonra açıldı ama istersen bi müşterini ara gerçekleri ordan gör.şu anda ortalığı sakinleştirmeye çalışıyorlar 1-2 ay için daha sonra ister istemez parayı kesecekler.Ömrümde bu kadar şerefsiz bir firma görmedim.burdaki arkadaşları dinlemeden bu dolandırıcıların tuzağına düştüğüm için lanet olsun.Ama lig tv ve film kanalını iptal ettim şikayetime cevap bekliyorum cevap gelir gelmez tüketici mahkemesine gideceğim orda konuşma kayırlarım var bana anlatılanlara ve söylenenlere istinaden.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmethunlu

beyler kervana bende katıldım.5 yıllık üyeyim.temmuzda iptal ettirdim. aradılar 3 ay ücretsiz sonra 54.90 tl tüm maçlar+ 2 paket+hd yayınki zaten vardı paket içeriğiyle başladık.sonra ne oldu 03.09.2011 de 7.99 fatura kesmişler.aradım 1 saat oluyor.neymiş o spormaxı paketten çıkartmışlar.7.99 ödersem devam edecekmiş.ödemicem dedim finanasa aktardılar.bakalım arıyacaklarmış.bunlar iyice üçkağıtçı oldular.8 tl kadar küçülebiliyorlar.yazık.başka bir platform çıkarda bu üçkağıtçıların elinden bu işi alıpta standart uygulama yapana kadar bunları çekicez.adamlara yasal olarak üyeyiz yoksa 6 aylık 120 tlyede bağlardık işi.tüm kanallarda açık.Ama fark şu.Biz helal haram nedir biliyoruz ama bunlar iyice paranın esiri olmuşlar.yazıklar olsun...buradaki kişide yetkili ise firmasını savunmayı bırakıp çözüm üretsin.klavye şovalyeliği sonuç getirmiyor.

Bunların yaptığı haram olmuyor da benim gidip bir cihaz ve server ile bunların kanallarını izlemem mi haram olacak. Aksi takdirde bu şerefsiz şirketten kurtuluş yok, ben hemen bu dreambox olayını araştırmaya girişeyim.

• dostum bendede hiremco fx turbo hd makine var.istesem 120 tlye 6 aylık hallederdim.ama işte hak hukuk mevzusundan.bunların dini imanı para olmuş.alikıran başkesen.kafalarına göre iş yapıyorlar.2 gün oldu hala arayacaklar.yazıklar olsun.öyle isterimki şu şerefsizlerin platformu bir dahakine alamasın lig tvyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny2

quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

dostum merak etme şu anlık bende de açık önce kapandı sonra açıldı ama istersen bi müşterini ara gerçekleri ordan gör.şu anda ortalığı sakinleştirmeye çalışıyorlar 1-2 ay için daha sonra ister istemez parayı kesecekler.Ömrümde bu kadar şerefsiz bir firma görmedim.burdaki arkadaşları dinlemeden bu dolandırıcıların tuzağına düştüğüm için lanet olsun.Ama lig tv ve film kanalını iptal ettim şikayetime cevap bekliyorum cevap gelir gelmez tüketici mahkemesine gideceğim orda konuşma kayırlarım var bana anlatılanlara ve söylenenlere istinaden.

Hala aynı durum

• Ben de az once musteri hizmetlerini aradim. Faturama 7,99 tl spor extra adi altinda yansitilan tutari sordum. 4 yillik uyeyim. Mh eveledi geveledi, spormax hediyeymis falan filan. Resmen insanlari kandirmaya calisiyorlar. Faturama yansitilan tutarin iptalini istedim. Mh tamam dedi ama bunlara guven olmaz. Bir sonraki faturayi gorcez bakalim
  • şikayet mesajı göndermeye devam ediyorum. her iki kanalı(LigTV2 ve 3) da ücretsiz olarak en azında eski taahütlü abonelerine açmaları gerekiyor. Geçenlerde şikayet mailim üzerine arayıp 7.99 TL'lik paketi satmaya çalışmaları çok komikti. Savunma yapacaklarına satış yapmaya çalışıyorlar. Bakalım bugünkü mailim ne olacak. Ancak şunu söylemek istiyorum. Durum hukuksuz. Kazanılmış hakkımız var. Savunmamız gerekiyor. Bence kimse 7.99 TL'yi vermeyi kabul etmesin. 'destek@digiturk.com.tr' adresini şikayet mesajı yağmuruna tutalım.
  • arkadaşlar 2 hafta önce pazar günü yaptığım şikayete hala bir geri dönüş yapmadı bu şerefsizler.3 kere daha aradım ama yoğunuz döneceğiz falan diyor ama dönüş yapılmıyor.Bu durum sizce uygunmudur?
  • merhaba arkadaşlar,

aynı 7,99 tl'lik ek maliyet dolayısıyla ben de sizler gibi mağdurum.
    1 hafta öncesi şikayetimi bildirdim ve taahhütlü olduğum halde bana sormadan yapılan bu artışın hukuksuz olduğunu bildirdim.
    bana geri dönüş olmayınca bugün yeniden görüştüm ve anladım ki sonuçsuz, adilik yapıyorlar..
    topyekün digitürk'le bağlarımı koparmaya karar verdim.

çünkü bu digitürk tamamen kanunsuz bir yoldan benim ekmeğimi çalmaktadır!

ücret artışını az görmeyin. emeğinizin alın terinizin böyle üçkağıtçılara 1 kuruş dahi olsa gitmesine izin vermeyin.
    maalesef benim terk etmekten başka yapacağım bir şey yok. uğraşamam mahkemeyle, boyun da eğemem.

bunlara verilecek en büyük ceza kutularını kendilerine iade etmektir. münasipçe.

NOT: AYRICA BU TOPIC BASLIGINDAKI "MUJDE" GIBI IFADELERE KANMAYIN LUTFEN, KIMSEYE GUVENMIYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi competanxp -- 15 Eylül 2011; 14:13:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

3 eylülde tahahütsüz şampiyonlar paketini izmirdeki eve istemiştim. Ne gelse buyurursunuz.

Spor Extra Paketi - 7,99

Ben tahahüt vermedim 12 ay ve şampiyonlar paketinde bu kanal yok. İzlemediğim istemediğim şey için ne diye yapıyorsunuz bunu ekliyorsunuz dedim. Lig TV kanallara bölündü diyor. Size hediye verilmiş sonra ücretlendirildi diyor. Hanfendi dedim benim yazın sadece giriş paketi üyeliğim var dedim. Ayrıca ben sizden hediyede istemedim ve tahahütsüz üyeliğini açtırdığım pakette (ŞampiyonlarPaketinde) böyle bir kanal yok ve talebimde olmadı. O zaman ekimde iptal edelim diyor bu kanalı. Şimdi kapatın dedim ben izlemediğim istemediğim bir şeye niye para vereyim. Ekimde de bu 7.99 eksik gönderdin dedim faturamı. Açın şikayet kaydımı kim çözecekse çözsün çözecek birisi arasın beni dedim.

Kapadık. Yarın ararlar bekleyelim...

Üye olmadığım bir kanalın parasını da alıyorlar ya hayret.

geçen gün aradılar twittera yazdım kaç gündür dönüş yapmadınız konturunuz yoksa çaldırın ben ararım diye 5 dakika sonra döndüler. Uzun uğraşlar sonucu bu ay ki fazla 7.99u düşeceklerini ve benim söylememe istinaden spormax kanalını şu an kapadıklarını (Normalde ekimde kapatacaklardı) ve diğer faturada 7.99 eksik geleceğini söylediler finans bölümünden.

Hayırlısı

• Malum durumdan etkilenen biri olarak p.tesi gübü kapatma dilekçesini bi güzel faxladım, içeriğini soracak olursanız tatlı sert kalayladım. Perşembe sabahı yani bugün sabah 10 civarı arayan arkadaş firmanın zararda olduğunu politika gereği ligtv 3 kanalının hediye verilmeyeceğini söyledi, bende kapatma isteğimde ısrarcı oldum onun üzerine bana bir ay boyunca tüm kanalları açma teklifinde bulundu, ben yine reddedince görüşme orda tıkandı, saat 3 civarı yeniden arandım bir başka müşteri temsilcisine durumu yine anlattıktan sonra yıl sonuna kadar ücretsiz lig tv 3 ü açacağını söyledi onuda reddettim, bu kez yayınları hd olarak izlemeyi teklif etti, bende birini elimizden alıp başka bişey veriyosunuz bu sizin ayıbınızı örtmez dedim, telifinizi ancak yıl sonuna kadar spormax ve 1yıl hd yayınlar olarak yapmarsanız kabul ederim dedim, kabul ettiler, üyelik iptalimi kaldırdım. Burda amaç spromaxi 3 ay almış olmak değildi, zaten açtırmayı düşündüğüm hd paketi verdiklerinde kafama yatmıştı ancak yaşadığım gerginliğin karşılığı olarak hiç izlemiyor olsamda lig tv 3 (spormax) kanalını 3ay da olsa alarak, devam etmiş olduk.

• Merhaba,

Aynı durumdan ben de mağdurum. Üyelik başvurusunu internet üzerinden yaptım. Herhalde 3 Eylül de tarih. Aynı gün bana döndüler. O zaman internet sayfalarında Keyif paketlerinde Spor Paket içinde Spormax ve EPL kanalları ve HD versiyonları yer alıyordu. Beni arayan MT ye bu iki kanalı izleyip izleyemeceğimi teyit ettirdim. Sanki başıma gelecekleri biliyormuş gibi. Her ikisini de izleyebileceğimi söylediler. Bende kurulumun gerçekleşmesini istedim.

2 gün sonra TS geldi ve kurulumu yaptı. (Herşey hazırdı. Sadece kabloyu receiver'ın LNB-In girişine taktı. Kablo bile benim kablomdu). 2 gün sonra ancak HD yayınlar açıldı. Kanal listesine baktığımda Spormax kanalı ortadan kalkmış. Yerine Lig TV2 ve 3 kanalları gelmişti.

Hemen Çağrı merkezini aradım. Bana da aynı teraneyi okudular. Efendim Lig TV kanalının içeriğinin zenginleştirilerek 2 ve 3 kanallarının açıldığını, Spormax'ın kaldırıldığını filan filan istersem 1 senelik taahütle 5.99 a spor extra paketi alabileceğimi söylediler.
    MT yi baya bi fırçaladım. Şikâyet kaydı oluşturdular.

2 gün sonra Finans Departmanından bir kadın aradı (Müşteri şikâyeti ile Finans Departmanı ne alakaysa ? Bunu da söyledim...) Efendim hiç bir şekilde İngiltere Ligini ücretsiz vermeyeceklermiş. Bu onların hakkıymış. İstedikleri zaman istedikleri paket dğeişikliğini yapabilirlermiş. Bu da sözleşmede yazıyormuş.

Ben kadına şunu söyledim. Biz bir üründe anlaşıyoruz. Şu Şu özellik var mı diyorum size. Siz var diyorsunuz. Bunun üzerine ürünü satın alıyorum. Ürün bir kaç gün sonra teslim edilecek diyorsunuz. Ürünü teslim ettiğinizde görüyorum ki anlaştığımız özellikler eksik. Bunun üzerine bir de pişkin pişkin efendim bu özellikleri çıkardık. Eğer isterseniz ekstra para vereceksiniz. Bunu yapmaya hakkımız var diyorsunuz. Bu etik midir ? ahlaki midir ? Hangi ticaret anlayışına sığar diye... Kadın açık açık evet değildir dedi. :)

Dedim daha yetkili biri ile görüşmek istiyorum. Siz çözemeyeceksiniz anlaşıldı.

Ertesi gün aynı departmandan daha yetkili olduğunu iddia eden (belki de yan masada ki arkadaşı, belki de aynı call center da çalışan bunlar, kuraa ile sıkıntılı müşterilerle uğraşmak için birilerini belirliyorlar) bir adam aradı. 50 dk. telefonda konuştuk. Aynı şeyleri tekrar ettim. (Bunların 30. dakikadan sonra dengeleri bozuluyor) Adamın evet bizim yaptığımız ahlaki değil demediği kaldı. Bana önce 1 ay sonra 3 ay rüşvet babında hediye teklif etti.

Ben dedim dalga mı geçiyorsunuz ?? Benim hakkımı elimden alıp sonra hediye mi ediyorsunuz ? Sen kimsin bana hediye vereceksin...

Netice de değişen bir şey yok. Şimdi iptal için 85 TL kurulum ücreti istiyorlar. Kablo taktılar çok yoruldular normaldir....

Yani müşterinin yüzüne baka baka bu kadar aldatılır. Tebrik ediyorum. Bu yazıları okuyup hala Digiturk'e abone olmayı düşünenler varsa 2 hatta 22 kere düşünsünler. Şimdi ben nasıl sıyrılım bu işten bunun hesabını yapıyorum.

Ama aslında bu adamları havuz mavuz yok Türk Futbolu gelişecek yok öyle böyle diye Tekel yaparsan bu davranış da normal...

Verdiğim paralar kendilerine haram olsun... Allah'a havale ediyorum önce.

• Digiyi kapatacak arkadaşlara ;

Ben geçen sene full paketimi hd kutuya 14 tl oderken 20 tl ıstemelerı nedeni ile kapattım..prensip meselesi kardeşim millete bedava 6 ay veriyorlar bana 14 tlye verdılerı urunu 20 tlye verıoyorlar..bır dunya hedıye verdıler ama ahlaksızlık oldugu ıcın ılerıde ne yaparsınız dıe kapattırdım ve gercek yuzlerını o zaman gordum...

kapatırken hd kutu oldugu ıcın gelıp alınacağını soyledıler , ok dedım , 1 ay oldu gelen olmadı..aradım yonlendırıyoruz dedıler..3 gune teklıfle geldıler kı teklıf yenı kampanyalardan kotuydu , yok ıade alın arkadas yollayın dedım ok dedıler..yıne kımse gelmedı 15 gun sonra yıne aradım gelıomusunuz ben mı vereyım dıe..gelıcez dedıler..5 gun sonra yıne bır teklıf ıcın arandım..İSTEMİYORUM dedim gelin alın dedim..teknik servis 1 haftaya gelicek dediler..

4 gün sonra cuma aksamıydı posta kutumda 750 tllık kutu bedelinin kartımdan alındıgını gordum..aradım dedim ki size otomatik ödemeyi aldığım hizmet karşılığında verdim..kutu almak için değil dedim..ilk cıkan cocuk yardımcı olmak ıstedı ama tabı ıyı nıyetlı bır ınsan olsada fırma kotu nıyetlı olunca elınden gelen olmadı..ve bayram zamanıydı ertesi gun arıyan bayramdan sonra giriş olacağını ve 1 hafta sonra ancak ıptalın gelıp yapılacagını belırttı..ıyıce delırdım param 15 gun adamlar taraından kullanılacaktı ve kart lımıtı bıtırdıklerını hava lımanında valede farkına vardım verecegımın 2.5 katı vale parası odedım...gıttıyım yerde kurban alırken rezil oldum diğer kartları yanıma almadığım için...

O kadar beddua etmişimdir ki allahta fenere bu olanlar yapıldı ve çevremdeki tüm arkadaşlarım digiyi iptal ettiler..Umarım hepiniz ettirirsiniz..ama ettirdiğinizde kutuyu gidin verin..bana gelicek dediler aradık randevu için dediler vs vs o kadar yalan solediler ki..hele yetkili istediğinizde yetkililer MHlerdinden 10 kat terbiyesiz oluyorlar..

agustosta da aradılar benı teklıf vermeye..bılerek tel parası gırsın dıe yarım saat dınledım sorular sordum , konustum ettım..en sonunda fenere yapılanlarda haberınız varmı dedım , sacma sapan laflar soledı dahada sınırlendım , sonra bana yapılanları anlattım kız en sonunda tesekkur ettı kapattı..umarım bı daha benı aramayın dıye verdıgım notuda dusmuslerdır..

diyeceğim iptal ettirince gidin kendiniz teslim edin..çünkü gelen tek şey kutu faturası oluyor teknık servıs yerıne..ve bana satmak ıcın bı tarafını yırtan bayı skart kablo unuttum dıe benden 50 tl ıstemıstı..bununu unutmadan soleyım bu kadar terbıyesızler..
    sayg,

• Arkadaslar ben de iki hafta once aradim itiraz ettim hala donus yok. Ucuncu kez olarak bugun aradim bir sure tartistik ve hala ayni seyi soyluyorlar. Ben gecen yil mayista abone oldum ve hic bir taahhutte bulunmadigim halde simdi iptal edersem 235 lira odeyecegimi soyluyorlar. Ben yarin tuketici heyetine basvurmayi dusunuyorum.

Ben gecen yil iptal ettirmistim kutuyu iade ettikten bir sure sonra bana eylule kadar bedava eylulden sonra 39 lira dendi. Eylul ayi geldi catti ve hem ucretsiz denilen spor ve belgesel kanallarindan ucret aldilar hem de kanallari kapattilar. Mayis ayinda ustune basa basa soylemistim kesinlikle taahhutte bulunmayacagimi onlar da kabul etmislerdi. Simdi 235 liradan bahsediyorlar. 2 haftadir bekliyorum. Bence hep birlikte hakem heyetine basvuru yapabiliriz. Ya da önce sosyal medyada elimizden geleni ardimiza koymayalim.

Ben böyle terbiyesizce uygulama görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığını değiştiremez miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaydinci

Arkadaslar ben de iki hafta once aradim itiraz ettim hala donus yok. Ucuncu kez olarak bugun aradim bir sure tartistik ve hala ayni seyi soyluyorlar. Ben gecen yil mayista abone oldum ve hic bir taahhutte bulunmadigim halde simdi iptal edersem 235 lira odeyecegimi soyluyorlar. Ben yarin tuketici heyetine basvurmayi dusunuyorum.

Ben gecen yil iptal ettirmistim kutuyu iade ettikten bir sure sonra bana eylule kadar bedava eylulden sonra 39 lira dendi. Eylul ayi geldi catti ve hem ucretsiz denilen spor ve belgesel kanallarindan ucret aldilar hem de kanallari kapattilar. Mayis ayinda ustune basa basa soylemistim kesinlikle taahhutte bulunmayacagimi onlar da kabul etmislerdi. Simdi 235 liradan bahsediyorlar. 2 haftadir bekliyorum. Bence hep birlikte hakem heyetine basvuru yapabiliriz. Ya da önce sosyal medyada elimizden geleni ardimiza koymayalim.

Ben böyle terbiyesizce uygulama görmedim.

Ben sana bir bildiğim olayı söyleyeyim. D-smartta trt hd ailede açık olması gerekirken bir maçta fb-gs süper kupa mı idi almanyada dostuk kupası mı idi unuttum neyse maçı maxi lere izletti trt hd de. Bir arkadaş mahkemeye başvurdu kazandı hiçbir ücret ödemeden iptal ettirdi.

• şuan lig tv 2 ve 3 kapalı gözülüyor bizde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny2

dostlar bayiler bizde böyle bilgi yok diyorlar, müşteri hizmetleri ücretli izleyeceksiniz değişiklik hakkı bizde saklı diyor..Çoğu arkadaşın faturasına bu ücret yansımış bile.Bu adamlar hangi güce dayanarak, neye güvenerek babalarının çifliği gibi yalan söyleyerek bu işi yapabiliyorlar anlamadım.Ben size asıl bombayı söylemedim lig tvsi olanlar yüzde 90, lig sonundaki playoff maçlarını extra ücret vererek izleyecekler bakın ben burdan söylüyorum görüşüceğiz.Dün itibarıyla lig tv ve film paketini iptal ettim.cihaz için 350 lira vermeyeceğim sözlerini onlara mahkeme yoluyla yedirteceğim.Cazsever arkadaşımıza böyle söylemişler ama bakın sonu nereye çıkacak...

gerçekten doğru çıktığı yazdığın. az önce gördüğüm reklamda; "ligtvye şimdi üye olanlara playoff maçları hediye" diyorlardı. yani eski üyelere kitleyecekler yine

• Bende Digiturk üyesiyim. Üyesiydim de diyebiliriz iptal dilekçemi verdim bu ay sonu ile kapattırıyorum. Taahhütlü Süper lig paketim vardı. Yanında 3 keyif paket+Dizi+Film paketi vardı.

Ve Süper lig paketinin taahhütü devam ederken ve eski sistemde Spormax açıkken yeni sisteme geçtiler ve kapattılar malumunuz. bunun üzerine mh'yi aradığımda yeni sisteme geçildiğini Spormax'in hediye olduğunu ve bunun değiştiğini bildirdiler (ki üyeliği yaparken böyle bir ifade kullanmadılar).

Bunu belirtmediklerini ki belirtseler bile kazanılmış hakkımı elimden almalarının yanlış olduğunu bildirmeme rağmen ısrarla 7,99TL daha ödersem izleyebileceğimi ilettiler, daha sonra takım lideriyle görüşmemde aynı şekilde sonuçlandı.

Digitürk üyeliğimin tamamının iptal için dilekçeyi fax çektim. Sonra geri dönüş yaptılar. Özürleri kabahatlerinden büyük olan bu firma çalışanları önceki konuşmaları anlatmama ve yapılan haksızlığı üstüne basa basa tekrar etmeme rağmen sorun para ise taahhütlü paketlerinizi iptal edeyim (dizi ve film paketleri taahhütlü) oluşacak farkları almayayım, lig tv3 de 3 ay hediye edeyim yaklaşımı gösterdiler.

Digitürk'e bu kadar para veren insanların derdinin 8 TL olmadığının ortadaki haksızlığa tepkili olduklarının bile farkında olmayan bir firmanın, bu milletin ters bir durumda nasıl organize olarak ürün boykotu yapabileceğini de kestiremediğini de düşünüyorum.

Bu felsefeyle ileri ki senelerde kulüplere ödeyecekleri paraları bulmak için yöneticileri pazarda limon kasası ile görürsem şaşırmam.

• bende en çok hediyeydi demelerine gülüyorum zaten.

ulan nesi hediyeydi, açalım bakalım 6 ay önceki sitenize arşivden, bakalım sporpaketinde ücrete dahil olan kanallar hangileri? insanları aptal yerine koymaya çalışmaları inanılır gibi değil.

banada, geçen seneden taahhütlü olmasına ve taahhütün bitmesine 1 ay varken kitlediler o 8 lirayı. tabi bu ülkede hak hukuk adalet sadece zenginden yan olduğu için başvuracağımız bi yerde yok bununla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 23 Eylül 2011; 13:38:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.