00000 sıfırı bır dene fabrıka cıkısı olabılır olmaz ıse SERVİS KİTABI'nda (ince olan) Teyp Kodu ve Immobilizer Kodu Ayrı Ayrı yazıyor olmalı. Bu kodlar elle yazılmış olmalı, matbaa baskısı değil.oda yok ise yetkili servislerden şasi numaranız ile öğrenebilirsiniz dıye bılıyorum
tesekkurler.
dosyalarının icinde kredi kartı buyuklugunde bir kartta yazılıymıs. sonunda tekrar müzik dinleyebiliyorum:)
mekanık aksam olarak bır fark oldugunu sanmıyorum o yuzden fıat olarak cok farklı degıldır ancak aracı alır almaz kasko yaptırmakta fayda var kaza olmasın ama olur ıse kasko yok ıse bayagı pahalıya cıkabılır serılık acısından ben memnunum benım aracım 1996 1.4i satılma konusunda dıger araclar kadar zor oldugunu sanmıyorum cunkı emsallarıne gore cok daha konforlu ve ozellıklı bır aractır istanbulda otuuyor ısen florya san de radar honda seref ustayı onerırım kendısı pek cok konuda yardımcı olacaktır(kendısı hondacılar tarafından bılınır ve yetkılı servısler gıbı kazık degıldır)
quote:
Orjinalden alıntı: immortal_plt
quote:
Orjinalden alıntı: yesilkoy
00000 sıfırı bır dene fabrıka cıkısı olabılır olmaz ıse SERVİS KİTABI'nda (ince olan) Teyp Kodu ve Immobilizer Kodu Ayrı Ayrı yazıyor olmalı. Bu kodlar elle yazılmış olmalı, matbaa baskısı değil.oda yok ise yetkili servislerden şasi numaranız ile öğrenebilirsiniz dıye bılıyorum
tesekkurler.
dosyalarının icinde kredi kartı buyuklugunde bir kartta yazılıymıs. sonunda tekrar müzik dinleyebiliyorum:)
kod ısını halletmen ıyı olmus hayırlı olsun ses en sona yola devam :) gostergelerın led lerı yanmıs olabılır eger elınden gelıyor ıse ledlerı degıstırebılırsın gecmıs konularda makamcı abımızın resımlı olarak konusu var ıdı
arkadaslar slmlar, sadece euro civic için ayrılmıs olan bu forumu gormek cok guzel, 3 gun once 98 euro civic 1.6ies hb 4 kapı aldım ve sanırım cok ıyı yapmısım, arac tam anlamıyla harıka (ilk arabam olmasının etkısı buyuk tabı) sızlerden lpg ıcın yardım ve yorumlarınızı ıstıyorum, aldıgımda yarım depo benzın vardı, onu bıtırıp 20 TL'lik 95 oktan benzın aldım, Ankara'da sehır ıcı 117 km yaptıktan sonra (belkı bıraz daha da gıdebılırdı ama korktum bıtmesınden) su an cok kararrsız kaldım, sızce lpg taktırmalı mıyım, tabııkı ıktısatlı kullandım fakat arada bı zorladım da motor sesını duymak cın :) hesabıma gore 0.1709 krş yakıyor, sızce 1.500 Tl verıp lpg taktırmalı mıyım, yoksa o parayla 2 sene rahat rahat gezmelı mıyım, yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler....
quote:
Orjinalden alıntı: minimalfreak
arkadaslar slmlar, sadece euro civic için ayrılmıs olan bu forumu gormek cok guzel, 3 gun once 98 euro civic 1.6ies hb 4 kapı aldım ve sanırım cok ıyı yapmısım, arac tam anlamıyla harıka (ilk arabam olmasının etkısı buyuk tabı) sızlerden lpg ıcın yardım ve yorumlarınızı ıstıyorum, aldıgımda yarım depo benzın vardı, onu bıtırıp 20 TL'lik 95 oktan benzın aldım, Ankara'da sehır ıcı 117 km yaptıktan sonra (belkı bıraz daha da gıdebılırdı ama korktum bıtmesınden) su an cok kararrsız kaldım, sızce lpg taktırmalı mıyım, tabııkı ıktısatlı kullandım fakat arada bı zorladım da motor sesını duymak cın :) hesabıma gore 0.1709 krş yakıyor, sızce 1.500 Tl verıp lpg taktırmalı mıyım, yoksa o parayla 2 sene rahat rahat gezmelı mıyım, yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler....
aracını cok kullanacaksan km yapacaksan lpg avantajlı olabılır ama yok benım gıbı mulaım kullanan bırı ısen ben tavsıye etmem verecegın mıktarı dusun kazancını dusun ve yapacagın hacamayı ne kadar surede tapıleyecegını dusun ona gore kararını ver :) yaptırdıktan sonra ruhsat cıkar muaynede temız kagıdı al bunları goze almalısın :)
yılda 8-9 bın km'yi gecıcegımı sanmıyorum, motor yıpranması ıvırı zıvırı derken bencede ugrasmaya degmez, butun haftam sırket arabasının uzerınde gecıyo zaten, sadece pazar gunlerı bınıcegım ıcın gereksız gordum, tesekkurler yorumun ıcın...
cok tesekkur edrım sagolun... allah hepımıze kazasız belasız gunlerde kullanmayı nasıp etsın, bugun bakıma soktum arabayı sızlerden yorumlarınızı beklıyorum, tanıdıgım ve cok guvendıgım japon oto ustası var, triger komle set+ motor yağı (Castrol Magnatec)+ yağ filtresi+hava filtresi+fren bakım ve ayar+ sag on koruk kacırıyormus o degıstı (rot )+ bujıler+ V kayısları ve sagolsun genel bı bakım yaptı ustam, hepsı 345 TL tuttu. Sizce fiyat iyi mi, ustamın soyledıgı 6-7 ay hıc dokunmadan bın, kısa gırerken tekrardan en fazla perıyodık bakım yaparız (yağ, yağ filt., hava filt vesaire) yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler....
Kasko olayına gelınce :D cebımde 5 kurusum kalmadı, butun paramı maasımı arabaya yatırdım, kredı oduycegım ıcın cok zorlanırım dıye dusunmuyorum, fakat kaskosuz araca bınılmez onun kesınlıkle farkındayım :(((
bence fıat makul gıbı bayagı bır ıs yapılmıs malzemelerın fıatlarını arastırırsan normaldır ne olursa olsun kaskonuda ıhmal etme bı on tampon 700 oldugunu dusunursen ;)
8 yıldır kullandığım 96 model honda eurocivic imi yeni araba almam dolasıyla takasa verdim. Şimdiden çok özleyeceğimi biliyorum :( Geçen arkadasada bahsetmiştim aynı kasa ve motor olarak 2009 modelini çıkarsınlar gözü kapalı alabileceğim bi arabaydı.
hondadan yeni megane 3 hb e transfer oldum ama honda eurocivic sevgisi içimde hep yaşayacak.
hayırlısı olsun kardeş
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de birkaç mesaj yazmıştım bu başlığa. Ben de en yakın zamanda bir euro civic alarak aranıza katılmak istiyorum. Başlığı en başından itibaren okumaya başladım şu an 13. sayfaya kadar geldim ve bu süreçte önemli gördüğüm bilgileri ve yedek parça, usta vs. gibi önemli yerlerin iletişim bilgilerini vs. ayrı bir döküman olarak derlemeye başladım. Daha önce bir laptop başlığında aynısını yapmıştım ve pekçok arkadaş epey faydalanmıştı, önceki sayfalarda kalan bilgiler toplu olarak bir linkte bulunursa iyi olur diye düşünüyorum. Halen 96-99 arası temiz bir euro civic aradığımı belirterek herkese hayırlı forumlar diliyorum. Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: kendinibil
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de birkaç mesaj yazmıştım bu başlığa. Ben de en yakın zamanda bir euro civic alarak aranıza katılmak istiyorum. Başlığı en başından itibaren okumaya başladım şu an 13. sayfaya kadar geldim ve bu süreçte önemli gördüğüm bilgileri ve yedek parça, usta vs. gibi önemli yerlerin iletişim bilgilerini vs. ayrı bir döküman olarak derlemeye başladım. Daha önce bir laptop başlığında aynısını yapmıştım ve pekçok arkadaş epey faydalanmıştı, önceki sayfalarda kalan bilgiler toplu olarak bir linkte bulunursa iyi olur diye düşünüyorum. Halen 96-99 arası temiz bir euro civic aradığımı belirterek herkese hayırlı forumlar diliyorum. Saygılar.
umarım aradıgın aracı bulursun ve gule gule kullanırsın forumdan topladıgın bılgılerı dokuman olarak hazırlıyor olmanda cok guzel calısman kolay gelsın
arkadaslar bende bastan sona doğru okumaya basladım fakat ıslerım dolayısıyla henuz yarılıyamadım bıle,, eger elınde 98 euro cıvıc ıcın Türkçe kullanma klavuzu olan varsa ve paylasırsa cok sevınırım, bende ısınıze yarıyacak dokumanları v.s. arastırmaktayım elımde oldugu surece paylasmaktan kacınmam, sımdıden tesekkurler
herkese kazasız belasız_keyıflı surusler
servıs kıtapcıgı var ama ıngılızce ancak resımlı olarak gayet guzel
Arkadaşlar bu arada ben her ne kadar Euro civic arıyor olsam da daha öncesinde elimdeki aracı satmam lazım. O nedenle aşağıdaki linkte ilana verdiğim ve 2005 yılından bu yana sorunsuz olarak kullandığım aracımla isteyen arkadaş olursa takas yapabilirim. Ben özellikle otomatik vites Euro civic arıyorum. Nakit ihtiyacı nedeniyle vs. düşük model araç ile takas yapmayı düşünenler değerlendirebilir belki. Saygılar.
kendinibil; umarım istediğin gibi bir araç bulursun.bu ara herkes euro soruyor.ben satmıyorum demekten yoruldum.yaz geldi fiyatlar yükseldi. iyi şanslar.
arkadaşlar ben aracımın tavan döşemesini yenilemek istiyorum ama fiyatla ilgili bilgisi ve tavsiye edebileceğiniz bir yer bilen varmı