Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısmet olursa yarın 96 model 147.000 km de full bir euro civice bakmaya gideceğim. Araçta sadece 2 çamurlukta boya olduğunu ve sağ arka kapıda güneş yanığı olduğunu söylüyor satıcı. Sıralı sistem lpgli araçta daha önce babasının farları açık bırakması nedeniyle boşalan aküyü doldurmak için takviye yaptıklarını ve bu nedenle SRS ışığının sürekli yandığını söyledi. Söylediğine göre basit bir yöntemle halledilebiliyormuş. Böyle bir durum başına gelen arkadaş oldu mu acaba? Bir de araç için (eğer temiz ise) ne kadar fiyat teklif etmeliyim. Hepinize hayırlı geceler.
  • arkadaşlar

istanbulda accord için yedek parça bulabiliecegim yer bilen varmı?

2000 euro accordumun sol camı tam kapanmıyor mekanizma gitmiş herhalde.birde direksiyon pompası yag kaçırıyor onun yenisi deli para çıkma veya kazalı araçtan bulmak gerek
  • Merhabalar. Bende 98 1,6 İES var. Arzu edersen görüşebiliriz. Ev alacağımdan dolayı satmayı düşünüyorum. Selamlar. Tel : 05332580929
  • 96 147bin için eger kaporta dedıgın kadarsa, yanı onden ve şaseden darbe almamıs ise, motorda herhangı bır sıkıntı yoksa (iyi bir hondacı ya goster derım) 10-10 bucuk en fazla o da iyi rakam, ama tabı dedıgım gıbı aracı gormeden bışey demek yanlıs olur, umarım hayırlısı olur önemli olan da bu bence

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalfreak

96 147bin için eger kaporta dedıgın kadarsa, yanı onden ve şaseden darbe almamıs ise, motorda herhangı bır sıkıntı yoksa (iyi bir hondacı ya goster derım) 10-10 bucuk en fazla o da iyi rakam, ama tabı dedıgım gıbı aracı gormeden bışey demek yanlıs olur, umarım hayırlısı olur önemli olan da bu bence

saygılar...

Arabaya baktım bugün maalesef dökük bir arabaydı. Ustaya göstermeye gerek duymadım. Hayırlısı olsun artık.
  • hayırlısı olsun, acele etme derim, sahibinden'de Ankara'da var euro civic, onlar belki işini görür

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalfreak

hayırlısı olsun, acele etme derim, sahibinden'de Ankara'da var euro civic, onlar belki işini görür

saygılar...

Teşekkürler, sahibinden ve araba com dan takip ediyorum zaten. Oradaki birkaç arabaya baktım, şimdilik içime sinen bir araç olmadı. Bu pazar günü kısmet olursa hem kendi aracımı satmak hem de euro civic bakmak için ostim araba pazarına gitmeyi düşünüyorum. Oraya gelecek arkadaş varsa belki tanışabiliriz.
  • Arkadaşlar, pazarlığını bitirdiğim aracı Cuma günü Şaşmaz'daki Bar Honda'ya (Hüseyin Özdemir) götürdüm. Araç tavan hariç boyalı. Conta yanık. 1 parça değişen var. Araca geçer not vermedi. Ben de almaktan vazgeçtim. Boya, değişen önemli değildi ama, motorun masrafı 1 500 TL yi bulur dedi. Artık yerli civic lere bakacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenihondacı

Arkadaşlar, pazarlığını bitirdiğim aracı Cuma günü Şaşmaz'daki Bar Honda'ya (Hüseyin Özdemir) götürdüm. Araç tavan hariç boyalı. Conta yanık. 1 parça değişen var. Araca geçer not vermedi. Ben de almaktan vazgeçtim. Boya, değişen önemli değildi ama, motorun masrafı 1 500 TL yi bulur dedi. Artık yerli civic lere bakacağım.

Dogru karar vermişsiniz ve araba alırken ki düşüncelerinize de katılıyorum: Bu yaştaki arabanın boyası değişeni elbette olacak( hatta tavanının boyanması bile normal bence güneş yanığından ve solmadan dolayıysa tabi takla atmamış olmalı) Ama motoru, şasesi ve yürürü çok ama çok önemli. Hayırlı alışverişler dilerim. Umarım istediğin gibi temiz masrafsız bir araca sahip olursun. Sevgiyle kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notdream -- 23 Mayıs 2009; 16:57:43 >

• o yaştaki araba için, büyük kazası yoksa eğer, güneş yanıkları v.s yüzünden boya olması kabuledilebilir fakat motor pek içaçıcı görünmüyor yazdıklarına bakılırsa, hayırlısı olsun diyelim, kısmetinde ona binmek yokmuş ;)
  • ARKADAAŞLAR MERHABA İLK KEZ BUGÜN ZİYARET ETTİM SİTEYİ ÇOK BEĞENDİM .98 EURO CİVİC ALIYORUM 1.6 150000 DE LPG Lİ.İLK KEZ HONDAYA SAHİBİM.ÇOK HEYECANLIYIM PERŞEMBE ALMAYA KOCAELİNE GİDİYORUM BENİM SANIRIMM ADIYAMANDA İLK EURO BENİM OLACAK.2003 TRAFİK ÇIKIŞLI.YAZACAĞINIZ HER ŞEYİ MERAKLA OKUMAYA HAZIRIM.HERKESE TŞK.
  • hayırlı olsun inşallah istediğin gibidir.bu arada 2003 çıkışlı yazmışsın.o zamana kadar neredeymiş?dikkatli olmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferguner

ARKADAAŞLAR MERHABA İLK KEZ BUGÜN ZİYARET ETTİM SİTEYİ ÇOK BEĞENDİM .98 EURO CİVİC ALIYORUM 1.6 150000 DE LPG Lİ.İLK KEZ HONDAYA SAHİBİM.ÇOK HEYECANLIYIM PERŞEMBE ALMAYA KOCAELİNE GİDİYORUM BENİM SANIRIMM ADIYAMANDA İLK EURO BENİM OLACAK.2003 TRAFİK ÇIKIŞLI.YAZACAĞINIZ HER ŞEYİ MERAKLA OKUMAYA HAZIRIM.HERKESE TŞK.

2003 trafik çıkışlı demişsin buna dikkat et o ikinci sahibinin aldığı tarih olabilir. 5 yıl bir araba galeride beklemez herhalde ;) Kocaelinden alıp Adıyaman'a gideceksin anlaşılan. Tavsiyem şudur: Yürürlerini kontrol ettirdikten sonra mutlaka rot balans ayarlarını yaptır, lastiklerini, yağını suyunu kontrol etttir ve öyle uzun yola çık. Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun.

• zafer arkadaşım, sakıncası yoksa fiyat yazabilir misin, yaklaşık 1 ay önce aynı özelliklerdeki aracı ben aldım, karşılaştırma amacıyla soruyorum

Saygılar...
  • minimalfreak,notream,spectaküler,isimli arkadaşlara temennii ve ilgileri için TŞK. ederim.üzerinde kar lastikleri varmış.onlarla kullanmamın ne gibi sıkıntısı olabilir? yeni lastik olarak ne önerirsinizz?(minimalfreak beyin dikkatine12.700 e anlaştık 450 boya işi var. )herkese kazasız yolculuklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferguner

minimalfreak,notream,spectaküler,isimli arkadaşlara temennii ve ilgileri için TŞK. ederim.üzerinde kar lastikleri varmış.onlarla kullanmamın ne gibi sıkıntısı olabilir? yeni lastik olarak ne önerirsinizz?(minimalfreak beyin dikkatine12.700 e anlaştık 450 boya işi var. )herkese kazasız yolculuklar.

Çok vermişsin hocam. Şayet satışı yapmadıysa bir kaç araç daha bak derim. Hem boya var, hem lastik alacaksın... Yine sen bilirsin de, ben olsam yakınından bile geçmezdim. Benim araba 153.000'de 97 otomatik. Her bir yeri boyalı ve değişeni var. Şase ve motor sağlam. Satacak olsam 9.000 liraya satarım. Ama memnunum, satmayı pek düşünmüyorum.

Kar lastiği kullanma, ses yapar. Lastik için Michelin Energy Saver kullanıyorum, almadan önce en az 5 ustaya sordum. Oldukça memnunum.

• öncelikle hayırlısı olsun demek isterim, fiyat güzel, ben 1 ay önce aldım aracımı, 4 lastiği yeni Goodyear, ayrıca 4 adet sıfır michelin alpine hediye etti sağolsun aldığım kişi, 165bindeydi aracım, hiç kazası yok, hiç boya yok, sadece uzun yol nedeniyle ön tampon ve kaportanın ön alt kısımlarında taş izleri var (çok küçük) biliyorum inanması zor bu model için ama 2 ay aradım ben bu aracı ve kısmet işi oldu, tanıdığımın komsusundan aldım, pazarda ve sahıbınden'de o kadar aramama rağmen, şu an piyasa yükseliyor ve ötv'de tekrar eski halini alınca 2. elde hızlanma olucak (benim düşüncem) eğer aracın motoru iyiyse ve kaporta bahsettiğin gibiyse kaçırma derim, pazarlık sünettir sonuçta 12.500 e bitirebilirsen (boya işi satıcının hediyesi olur en azından) hemen al derim, hiç pişman olmıycaksın, 98 yılının en full otomobilini alıyosun ve Honda alıyosun, eğer içine siniyosa al bence, Ankara'dayım, eğer yardımcı olabileceğim bişeyler olursa seve seve yaparım,,,,

sıcak havada kullandığın vakumlu lastiklerin diş aralıkları ve kar tutan kanalları açılmaya başlar ve özelliğini yitirir, Adıyaman'a uzun yol katedeceğinden lastikler bu havada çok yıpranır, benim tavsiyem 4 adet yazlık alman ve öyle yola çıkman, üzerindekileri önümüzdeki kış keyifle kullanırsın en azından tavsiyem michelin energy

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalfreak -- 27 Mayıs 2009; 13:51:30 >

• Tavsiyeler ve yorumlar için arkadaşlar ben de teşekkür ederim size. Yorumlarınız bizler için değerlidir. Sevgiyle kalın.
  • Merhaba arkadaşlar. Son hızla euro civic arayışım devam ediyor. Aşağıdaki araca baktım geçen gün,

http://www.sahibinden.com/1996_civic_otomatikWQQaXQQ13855395WQQpXQQdisplayitem

Aracı kendim inceledim ve fena değildi, arkadaş en son 12.250 ye bıraktı bugün de ustaya göstermeyi düşünüyordum ancak içime tam olarak sinmedi açıkçası. Siz ne dersiniz bu fiyata bu araba nasıl? Biraz daha beklemeli miyim yoksa ustaya gösterip almalı mıyım?

• bana fiyat biraz yüksek geldi, 98'ler o civarda istiyor, gerçi otomatik vites ve lpg var araçta, belki bunlar biraz yükseltiyodur fiyatı, sanki biraz pahalı gibi, biraz daha pazarlık yap derim, ayrıca plaka BS ve 4 rakam yani 2009 tescilli, yenı almıs aracı, dikkat etmek lazım istanbul arabası olabılır

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalfreak -- 28 Mayıs 2009; 15:58:19 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.