Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: minimalfreak

bana fiyat biraz yüksek geldi, 98'ler o civarda istiyor, gerçi otomatik vites ve lpg var araçta, belki bunlar biraz yükseltiyodur fiyatı, sanki biraz pahalı gibi, biraz daha pazarlık yap derim, ayrıca plaka BS ve 4 rakam yani 2009 tescilli, yenı almıs aracı, dikkat etmek lazım istanbul arabası olabılır

Saygılar

Evet aracı Ocak ayında galerici bir tanıdığından almış. Beni cezbeden otomatik ve sıralı sistem tüplü olmasıydı zaten. Kaportada sol arka çamurlukta hafif pas dışında birşey göremedim ben. Biraz daha beklemek en iyisi sanırım. İlginize teşekkürler.

• minimalfreak
    Arabanız çok ilgimi çekti. yerinizi bilsem sırf görmek için uğrardım. aynı özelliklerde bir araca rastlarsanız 0505 434 02 64 numarayı ararsanız sevinirim.
  • kimse otomobiline kötü demez, heleki bir satıcı asla, aracı alalı 1 ay olucak, gerçektende şans-kısmet işi oldu, araç hatasız, boyasız kazasız, motor yürüyen sorunsuz, aldığımda motor yağını v kayışlarını ve trigerini değiştirdim (zaten 2.el otomobil aldığınızda yapmanız gerekenler bunlar), LPG taktırmayı düşünmüyorum, 4-5 kere aynı hesabı yaptım ve aracım 18-19 kuruşu geçmiyor, fazla dur kalk yapmıyorum, sabah ve akşamları İstanbul yolundan Eryaman_Ostim gidip geliyorum, araç full : ABS, Klima, 2 Airbag, 4 cam oto., orj. Sunroof, Orj. Honda Çelik Jantlar, 4 lastik (yazlık) yeni + 4 adet Michelin Alpine (Sıfır) kar lastiği ve Pioneer CD,MP3 çalar vardı aldığımda, alarm v.s.. tüm bunları kıyaslamanız açısından yazıyorum yanlış anlaşılmasın sakın, ben aracımı 12.500'e aldım, hala sahibinden'e bakmaktayım, Kendinibil kardeşim ve sizin için, eğer içime sinen araç olursa seve seve yardımcı olurum, Ben Ankara Ostim'deyim, eğer yolu düşen olursa mutlaka beklerim, tanıdığım ve güvenebileceğimiz kaporta-boya, honda motor ustası v.s. hepsi mevcut. Hayırlısı ve kısmet hangisiyse onun olması dileğiyle...

Saygılar

• kendine arac arayan arkadaslar umarım en kısa surede ıstedıgınız ozellıklerde sevecegınız bır arabaya kavusursunuz yenı alan arkadaslarada allah kaza bela vermeden kullanmayı nasıp etsın herkeze ıyı surusler
  • arkadaşlar tüp üye arkadaşlara slm
    ben aracıma dış aksesuğar yapmayı istiyorum sizlerin aracınızda uygulama yapmış olanınınız varsa fotoraflı veya önericeğiniz bir işem veya aksesuğar parçası varmıdır .
    abartı bir uygulma değil sade ama göze hoş gelen bir işlem yapmak istiyorum.
  • tüm demek istemiştim
  • dostum bahset olduğun aracı fotoraftanda olsa inceledim ama banada biraz fiyat yüksek geldi
    bu arada benim aracımda 1996 model ama düz senin araç 96 model üstüne otomatik bence biraz daha düşün derim gerçi otomatik olması tam olarak sorun oluşturacağını sanmıyorum ama bana sorsan ben düz modelini al derim
    ginede en önemlisi senin fikrin içine sindiyse hiç düşünme

alırsan allah kaza bela vermeden hayırlı olmasını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncay33825

dostum bahset olduğun aracı fotoraftanda olsa inceledim ama banada biraz fiyat yüksek geldi
    bu arada benim aracımda 1996 model ama düz senin araç 96 model üstüne otomatik bence biraz daha düşün derim gerçi otomatik olması tam olarak sorun oluşturacağını sanmıyorum ama bana sorsan ben düz modelini al derim
    ginede en önemlisi senin fikrin içine sindiyse hiç düşünme

alırsan allah kaza bela vermeden hayırlı olmasını dilerim

Teşekkürler. Araç tam olarak içime sinmediği için almadım. Şimdilik arayışım devam ediyor. Aracı eşim de kullanacağı için otomatik vites olmasını istiyorum. Sadece ben kullanacak olsam tabi ki de düz vites alırdım.

• arkadaşlar aracımı salı günü sattım biraz beni üzdü arabam ama ginede sürüşü tüm diğer araçlara nazaran süperdi
  • tuncay33825 alanada satanada hayırlı olsun
  • Arkadaşlar klima düğmesinin yanında üstünde araba resmi ve dönen bir ok işareti olan düğme var.O düğme ne işe yarıyor?
  • burakav87;iç hava dolaşım düğmesidir.dışarısı ile hava bağlantısını keser.kısa süreli kullanılmalıdır.
  • Arkadaşlar çok düşük hızlarda bile, en küçük hız kasısınde arka taraf cok sert sekılde yukselıp dusuyor, yolda gıderken en ufak balık sırtında arka tekerler yerden kesılıp dusuyor, amortısorcuye gosterdım, bır sorun olmadıgını ve amortısorlerımın saglam oldugunu soyledı, bu aracların yayları cok kalıtelı ve yol tutusun ıyı olması ıcın cok sert yapılmıstır, ondandır dedı, böyle bir şikayetı olan var mı acaba, arkada 1200 lük kutu bass var (yaklasık 15 kg cıvarında) buna rağmen arka tekerler 5-10 km hızla gırdıgım hız kasıserınde cok sert yere dusuyor, aynı kasıse dıger aracımız olan focus'la daha hızlı gırmeme ragmen hıcbır sorun-ses-zıplama olmadan gecıyorum, sizce zaten yuksek olan arka tarafın yaylarını kestırıp hafıf yere yaklastırmalımıyım, yada agırlık ıcın kum torbası v.s ile mı gezmelıyım

Yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...

Saygılarımla
  • mınımalfreak kardeşim senden bir ricada bulunmak istiyorum.ostim de çalışıyorsun galiba,benim 98 1.4 is euromun klima komprasörü arızalı ve çıkma ostimde bulunuyormuş, benim için bi araştırma yaparsan çok makbule geçer.fiyat çok değişiyor diye duydum tanıdık bulduktan sonra,şimdiden teşekkür ediyorum,yardım etsen de edemesen de...ha birde sol davlumbaz bakıyorum.herkese kazasız güzel sürüşler diliyorum.
  • işte benim eurom,2008 hyundai accent kullanıyorum iş yerinde ve euro cıvıc'in farkını daha iyi anlıyorum.ayrıca arkadaki kasislerdeki sesi ben de hissediyorum,forumdaki bilgiler ışığında, bir sorun olmadığını bilerek duymamaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asihan -- 9 Haziran 2009; 19:13:55 >

• Arkadaşlar ben de kısmet olursa euroculara katılmak istiyorum. fiyatı uygun bir araç arıyorum. istanbulda bir tane 1.4 97 model full 155 binde buldum. arabada değişen yok. sadece 3 parçada boyta var. bir parçada bıya yüzeysel yapıldığı için kabarma olmuş. eyballah dedim. aracın çalışmayan aksamaı yok ve benzinli. 9000 Tl fiyatta anlaştık. sizce uygun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asihan

mınımalfreak kardeşim senden bir ricada bulunmak istiyorum.ostim de çalışıyorsun galiba,benim 98 1.4 is euromun klima komprasörü arızalı ve çıkma ostimde bulunuyormuş, benim için bi araştırma yaparsan çok makbule geçer.fiyat çok değişiyor diye duydum tanıdık bulduktan sonra,şimdiden teşekkür ediyorum,yardım etsen de edemesen de...ha birde sol davlumbaz bakıyorum.herkese kazasız güzel sürüşler diliyorum.

eğer çok acelen yoksa c.tesi sıkı bir araştırma yapabilirim, hafta içi yoğun oluyorum ve sağlıklı araştırma yapmam zor olur, c.tesi günü iki parçayıda araştırıp hemen cevaplarım

Saygılar
  • Sanırım forumda kimse yok ama ben bir soru da ha sorayım. Aslında gezdim ama bulamadım. 1.4 ve 1.6 nın avantajları nelerdir? daha önce toyota 1.3 e biniyordum, sırf ekonomik olsun diye ama kasa durumundan dolayı 1.6 ile aynı yakıt sarfiyatı olduğunu öğrendim. 1.3 oluşundan dolayı da motor sesinemi yanayım yoksa çekişine mi bilmem. şimdi merak ettiğim iki kişiyle görüşme yapıyorum biri 1.4 diğeri 1.6 . ikiside tüplü. sizce hangisi ve neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobady1453

Sanırım forumda kimse yok ama ben bir soru da ha sorayım. Aslında gezdim ama bulamadım. 1.4 ve 1.6 nın avantajları nelerdir? daha önce toyota 1.3 e biniyordum, sırf ekonomik olsun diye ama kasa durumundan dolayı 1.6 ile aynı yakıt sarfiyatı olduğunu öğrendim. 1.3 oluşundan dolayı da motor sesinemi yanayım yoksa çekişine mi bilmem. şimdi merak ettiğim iki kişiyle görüşme yapıyorum biri 1.4 diğeri 1.6 . ikiside tüplü. sizce hangisi ve neden?

Dostum yanlış bilinen bir gerçek var, aynı model aynı kasa araçlarda 1.3 ya da 1.4 az yakar denir, bence bu yanlıştır, kullanılan kasanın motora orantısı önemlidir bence, şöyleki; 1.4 fiesta 1.6 focusdan az yakar ve doğrudur, fakat 1.4 focus ile 1.6 focus hemen hemen aynı yakar, kullanılan kasa aynı fakat motorlar farklı hacımdeyse tabııkıde o agırlıgı cekmek ıcın 1.4 motor 1.6 motora oranla fazla zorlanır fazla yorulur. Kısacası bir alt sınıf tercıh edersen 1.3 veya 1.4 uygun olur. Euro Civic alıcaksan eğer benim tavsiyem 1.6 olanını secmen, yakıtta 1.4 ile hiçbir farkı olmaz, sürüş keyfi ve performans acısından artıları olur, LPG'li alıcaksın nasılsa 1.6'yı almanı tavsıye ederım

Saygılar

• Bu arada unutmusum yazmayı, kaporta durumu soyledıgın gıbıyse ve motor-yuruyen ıyı durumdaysa 9.000TL iyi fiyat, 1.6 olan arac aynı durumda ve fıyatı buna yakınsa hıc kacırma derım, o fiyat alabılecegın en ıyı en kalıtelı aractır Euro Civic ;)
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.