Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sağol. ama 1.6 olan 96 model. değişren yok ama full boya var. ve fiyatı 10.ooo tl diyor. tüplü. sizce bu modelde ve durumdaki bir araba için uygun mu. (motorunda sorun yok. aksesurları çalışyıor. sadece klima kayışı takılı değilmiş. o takılacakmış)
  • Aracı görmeden bişey söylemek zor, senide yanıltmak istemem, diğer arkadaşlarında yorumlarını beklemek lazım, eger kazası ve değişeni olmadan boya varsa bence sıkıntı olmaz, o yastakı aracta gunes yanıkları ufak tefek cızıkler v.s. olur ve boyanması sorun yaratmaz benım ıcın, eğer içine siniyorsa ve gücün yetiyorsa al derim, sonucta kaportada sorun yok, degısen yok, şasi ve buyuk kaza sorunu yok dıyorsun, motorda sorunsuz ise 1.6 için iyi fiyat, hayırlısı olsun diyelim

Saygılar
  • HOCAM ASLINDA İÇİME SİNİYOR AMA 1.6 OLAN 225 BİNDE 1.4 OLAN 155 BİNDE. JAPON MOTORLARINDA BİR SORUN OLMAZ DİYORLAR AMA. BİLMİYORUM FORUMDAKİ ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM. BİDE BU 1.6 NIN ARKALAR DİSK Mİ KAMPANA MI OLUYOR? BİLEN VARSA , PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM..
  • Benim aracın arkalarda disk sanırım hepsi öyle, söylentiler doğru, sonuçta japon harikası ve motor ömrü diğer araclara nazaran cok daha uzun, acele etme derim, başka yorumlarıda oku bence

Saygılar
  • herkese kazasız belasız keyifli sürüşler arkadaşlar

arabam ( 97 euro civic 1,6 otomatik ve LPG,li) uzun süre (1-2 gün ) sonra ilk çalışırken 3-4 bazen 5 marş yaparak zor çalışmaya başladı. çalıştıktan sonra bir sorun yok. bir kaç ustaya gösterdim ama çözüm bulamadılar. bujileri değiştireli 8000 km. oldu.

bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı ?
  • hala arıyorum arkadaşlar. eğer bildiğiniz yer varmı uygun fiyata bir civic bulabileğim. tel yada link verirseniz sevinirim. teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobady1453

HOCAM ASLINDA İÇİME SİNİYOR AMA 1.6 OLAN 225 BİNDE 1.4 OLAN 155 BİNDE. JAPON MOTORLARINDA BİR SORUN OLMAZ DİYORLAR AMA. BİLMİYORUM FORUMDAKİ ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM. BİDE BU 1.6 NIN ARKALAR DİSK Mİ KAMPANA MI OLUYOR? BİLEN VARSA , PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM..

Bence kilometreye fazla takılmayın. Ayrıca o 155 binde dediğiniz aracın kilometresinin orjinal olduğuna emin misiniz? İstanbul gibi bir yerde bu yaştaki arabaların o kilometrede olması pek de mantıklı gelmiyor bana. Bence siz 1.6 olanı tercih edin, ya da biraz daha araştırın derim. Sonuçta İstanbul euro civiclerin en çok bulunduğu şehir. Ben Ankara'da 3 aydır euro civic arıyorum, şimdiye kadar baktığım civiclerin %80i İstanbuldan gelme Fiyat olarak daha hesaplı olduğu için İstanbuldan alıp elden geçiriyorlar ve burada satıyorlar. Ben de eğer araba bulamazsam İstanbula gidip almayı düşünüyorum.

Size son tavsiyem satıcıların sözlerine çok güvenmeyin. Bildiğiniz iyi bir ustaya + bilgisayarlı test merkezlerine ya da servisine göstermeden araç almayın. Selametle...

Bu arada benim euro civic arayışım da halen devam ediyor. Böyle giderse bu aracı almaktan vazgeçeceğim. :) Otomatik vites ve konforlu başka araçlara da bakıyorum. Temiz bir araç bulursam alacağım artık aramaktan sıkıldım. Herkese hayırlı forumlar, kazasız günler dilerim.

• sanım 1.6 olanı adam komple boyatmış. çizektin diyor ama dahada önemlisi ben km den dolayı karar veremediğim içn başkasına söz vermiş. yarın bakacak ona göre artık hayılısı olsun. valla hocam bende arıyorum arıyorum bulamıyorum. ya fiyatlar uçuk yada araba hiçbirşey etmez. artık pazar günü araba pazarı gezeceğim. eğer forumdan arkadaşlar euro bulabileceğim anadolu yakasında bir pazar tavsiye ederlerse çok sevinirim.
  • quote:

hala arıyorum arkadaşlar. eğer bildiğiniz yer varmı uygun fiyata bir civic bulabileğim. tel yada link verirseniz sevinirim. teşekkürler arkadaşlar

bu benim araba uyarsa buyur
    http://www.sahibinden.com/guzel_bir_euro_civic-02WQQaXQQ13522561WQQpXQQdisplayitem
  • mınımalfreak;ilgine çok teşekkür ederim, acelem yok bir ay kadar bekleyebilirim.herkese selam ve saygılar...
  • arkadaşlar baktım bugün alacak olduğum 1.6 ya. motor ve yürür sorunsuz ama kaporta berbat olmuş. komple boyalı ama bir kez daha tamamen boyanması gerekli. bide derin çizikler vardı. fiyat 10 un çok altına düştü alamadım. içime sinmedi. ya neden uygun bir faiyata bir euro bulamıyoruz anlamıyorum. 2 ay oldu arıyorum ya çok para istiyolar yada araba çökük durumda oluyor. neyse etrafan gören duyan olursa haber verirse bende artık euro civic kullanıcısı olacağım
  • ben bu foruma çok takıldım ama. istanbulda birtane 1.6 ies lpg li buldum. üzerine boya döküldüğü için komple boyalı. değişen yok. ama öncam 15 cm kadar çatlak. birde bagaj kısmında fahif bir göçük varmış. 10.500 diyor. ne dersiniz?
  • powervtec arkadaşın araç iyi durumda, bence düşünülebilir
  • hocam haklısın powervtec in arabası iyi güzel ama fiyat sıkıntılı. Yarın 97 model bir euro ile görüşmeye gidecem. aynısı ve 9000 dedi adam. tüp yok temiz. bu arada onuda soracaktım 1.4 olcak ne dersiniz arkadaşalar
  • quote:

hocam haklısın powervtec in arabası iyi güzel ama fiyat sıkıntılı. Yarın 97 model bir euro ile görüşmeye gidecem. aynısı ve 9000 dedi adam. tüp yok temiz. bu arada onuda soracaktım 1.4 olcak ne dersiniz arkadaşalar

Bu kasaya 1.4 az gelir ve daha fazla yakarsın. 1.6 al düz olsun tam olsun ;) 9000 de çok azmış, yamuk çıkmasın sonra ! Sevgiyle kal.
  • euro arayan arkadaşlar inş. en kısa zamanda araçlarınıza kavuşursunuz.benimde tavsiyem 1.6 ve servis bakımlı olması yönündedir.km falan farketmez honda bu.biz de 91 accord var 550.000 km de saat gibi çalışıyor.eğer honda kullanmadıysanız bu araçların bağımlısı olacaksınız.
  • arac arayan arkadaslar umarım dıledıklerı araca kavusurlar temız arac bulmakta zorlanmaları normal cunkı temız euro sahıplerıde aracını sevdıklerı ıcın kolay vaz gecmıyorlar yada fıatı bıraz yuksek tutuyorlar normaldır cunkı sattıktan sonra kendı aracları gıbı temız arac bulamayacaklarını dusunurler yada ben oyle dusunuyorum :) benım arac 1996 1.4i 73000 km de satsam ne alacagımkı :) dıye dusunuyorum ama tqabıkı bende aracı aldıgımda temız olarak aldım kısmet kı benım aklımda euro cıvıc yoktu bıle aracı gorur gormez aldım hıc baktırmadım bıle darısı basınıza
  • nobady1453 ben 1ay önce 1996 düz tüplü 1.6 12350 tlye aldım alırken servise göstermeni tavsiye ederim hayırlısı olsun
  • hocam valla o kadar kafam karıştı ki!! bu akşam konuştum. 1.6 ies düz sıralı sistem. adam 2 ay önce tüp taktırmış. lastikler yeni. dediğine göre darbe yok. ama geçen sene yan inşaattan üzerine boya dökülmüş, komple boyatışlar. öncam 10 cm lik çatlakmış. arka stop biri kırık. var ikina ufak ezik var. 100 binde araba. ve 10300 diyor. arkadaşlar engin fikirlerinize ihtiyacım var.
  • nobady1453 bence 1.6 öncelikle düşün çünkü tüplü her halükarda çekişten bir düşme oluyor bunun yanında birde klimayı açtınmı gerisini sen düşün herkese kazasız sürüşler
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.