Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yer olarak tavsiye edeceğim özel birisi yok. 120 liraya yapanın oldugu biliyorum Ümraniye Sanayide. Sevgiyle kalın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncay33825

arkadaşlar ben aracımın tavan döşemesini yenilemek istiyorum ama fiyatla ilgili bilgisi ve tavsiye edebileceğiniz bir yer bilen varmı

ben aydında 100 tl.ye yenilettirdim ve çok süper oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: powervtec
    ben aydında 100 tl.ye yenilettirdim ve çok süper oldu.

çok iyi sevindim senin adına. Bu işlemi yaparken ön camı söküyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notdream -- 16 Mayıs 2009; 17:00:30 >
  • cam sökülmüyor arkadaşım sadece tavan sökülüyor ve arka bagaj kapısından çıkarılıp takılıyor
  • herkese kazasız ve keyifli sürüşler

Arkadaşlar elinde bizim araçların ( 97 ils otomatik 1.6 ) türkçe kullanım kitapcığı olan var mı? eğer varsa ve bana e-maille (atakankim@mynet.com) gönderirlerse çok sevinirim..

ayrıca bizim araçların otomotik şanjumanına servisde ATF Z1 yağ konuluyor. aracın türkçe kitapcığında otomotik şanjumana mobil marka yağ konulur diyormuş bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
  • MERHABA ARKADAŞLAR, BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM.EURO CİVİC ALINCA İNTERNETTE BİR DOLAŞAYIM DEDİM VE BU SİTEYİ BULDUM.ÇOK GÜZEL BİR SİTE 1996 MODEL EURO CİVİC 1.6 ALDIM.İZMİRDE ÇAMKIRAN SERVİSE GİTTİM EXPERTİZ YAPTIRDIM.ÇOK İYİ İLGİLENDİLER.ŞİMDİLİK ARABAYI TANIMAYA ÇALIŞIYORUM.AMA KULLANDIĞIM KADARIYLA SÜRÜŞ KEYFİ GÜZEL BENİMKİNDE LPG DEVAR DAHA TAM ÖLÇEMEDİM.BİLAHARE YAZACAĞIM.YEDEK ANAHTARIM YOK.BUNUN İÇİN SERVİSLE GÖRÜŞTÜM.SADECE ANAHTARI GETİRTEMİYORUZ DEDİLER.DIŞARIDA ÇİPLİ ANAHTAR YAPTIRIN BİZ BURADA TANITIRIZ DEDİLER.BU ARADA KIRMIZI ANAHTARIM VAR.DAHA ÖNCE YEDEK YAPTIRAN OLDUMU ACABA HER HANGİ BİR PROBLEM ÇIKARMI BEN ESKİŞEHİRDEN YAZIYORUM BURADA BİLDİĞİNİZ İYİ BİR HONDACI VARMI CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM HERKESE KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLİYORUM BİR DE BU ARAÇLARIN ORJİNAL LASTİK EBATLARI NEDİR BENİMKİNDE 195/60/15 LASTİK VAR BU LASTİKLERLE DAHA FAZLA YAKIT HARCARMIYIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER BYEEEEEEE

• quote:

Orjinalden alıntı: powervtec

herkese kazasız ve keyifli sürüşler

Arkadaşlar elinde bizim araçların ( 97 ils otomatik 1.6 ) türkçe kullanım kitapcığı olan var mı? eğer varsa ve bana e-maille (atakankim@mynet.com) gönderirlerse çok sevinirim..

ayrıca bizim araçların otomotik şanjumanına servisde ATF Z1 yağ konuluyor. aracın türkçe kitapcığında otomotik şanjumana mobil marka yağ konulur diyormuş bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

ATF ile Mobil marka arasında fark yok. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notdream -- 18 Mayıs 2009; 11:40:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: topuk35

MERHABA ARKADAŞLAR, BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM.EURO CİVİC ALINCA İNTERNETTE BİR DOLAŞAYIM DEDİM VE BU SİTEYİ BULDUM.ÇOK GÜZEL BİR SİTE 1996 MODEL EURO CİVİC 1.6 ALDIM.İZMİRDE ÇAMKIRAN SERVİSE GİTTİM EXPERTİZ YAPTIRDIM.ÇOK İYİ İLGİLENDİLER.ŞİMDİLİK ARABAYI TANIMAYA ÇALIŞIYORUM.AMA KULLANDIĞIM KADARIYLA SÜRÜŞ KEYFİ GÜZEL BENİMKİNDE LPG DEVAR DAHA TAM ÖLÇEMEDİM.BİLAHARE YAZACAĞIM.YEDEK ANAHTARIM YOK.BUNUN İÇİN SERVİSLE GÖRÜŞTÜM.SADECE ANAHTARI GETİRTEMİYORUZ DEDİLER.DIŞARIDA ÇİPLİ ANAHTAR YAPTIRIN BİZ BURADA TANITIRIZ DEDİLER.BU ARADA KIRMIZI ANAHTARIM VAR.DAHA ÖNCE YEDEK YAPTIRAN OLDUMU ACABA HER HANGİ BİR PROBLEM ÇIKARMI BEN ESKİŞEHİRDEN YAZIYORUM BURADA BİLDİĞİNİZ İYİ BİR HONDACI VARMI CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM HERKESE KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLİYORUM BİR DE BU ARAÇLARIN ORJİNAL LASTİK EBATLARI NEDİR BENİMKİNDE 195/60/15 LASTİK VAR BU LASTİKLERLE DAHA FAZLA YAKIT HARCARMIYIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER BYEEEEEEE

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Dışarıda çipli anahtarı yaptırınca zaten tanıtmana gerek kalmaz. Çipe senin anahtarından Keyi kopyalayabiliyor yapan kişiler. Kırmızı anahtarını saklamanı tavsiye ederim. Yedek anahtarını mutlaka yaptır. KASKOnu da sakın ihmal etme. Arabanın yedek parçaları sıfır olarak servislerde bulursun ama çok pahalı. Bizim arabaların parçalarının yan sanayisi olmadığı için kaza sonrası ekonomik olarak sarsılırsın. Kaskosuz dolaşma derim. Lastiklere gelince çok kalın ve 15 inch olması yakıtta seni çok az zorlar. Fazla bir sarfiyata sebep olmaz anlıyacağın. Aracın otomatik vitesse zaten LPGyle ş.içinde 100 kmde 12-15 litre arası gaz yakacağından emin olabilirsin. Daha fazla yakarsa o zaman gaz ve benzin filtresi, hava filtresi ve bujilerine baktırmanı öneririm. Sevgiyle kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notdream -- 18 Mayıs 2009; 11:47:16 >

• notdream arkadaşım teşekkür ediyorum. bütün sayfaları baştan okumaya başladım.bitirince çok daha fazla bilbim olacağına inanıyorum bütün arkadaşlara kazasız hayırlı yolculuklar diliyorum
  • Arkadaşlar Ankara'dan selamlar. Bugün 1997 Euro Civic 1.6 ILS Gümüş gri, lpg li otomatik 145 000 km de aracın pazarlığını 12 500 e bağladım. Kaporasını verdim. Aracı cuma günü teslim alacağım. Resimlerini daha sonra eklerim. Bu aracın nerelerine baktırmam gerekir? Ankara'da bu işten anlayan iyi bir yer var mı? Cuma gününe kadar önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • aramıza hoşgeldiniz kazasız sürüşler dilerim.
  • Teşekkür ederim. Ben de hepimize kazasız sürüşler diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenihondacı

Arkadaşlar Ankara'dan selamlar. Bugün 1997 Euro Civic 1.6 ILS Gümüş gri, lpg li otomatik 145 000 km de aracın pazarlığını 12 500 e bağladım. Kaporasını verdim. Aracı cuma günü teslim alacağım. Resimlerini daha sonra eklerim. Bu aracın nerelerine baktırmam gerekir? Ankara'da bu işten anlayan iyi bir yer var mı? Cuma gününe kadar önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Hoşgeldiniz... Hayırlı olsun. Motoruna, ön takımlarına ve şasesinde hasar var mı diye baktırabilirsiniz. Kaportada çürük haricinde boyaydı, değişmeydi normal karşılamalısınız. 12 yaşında bir araç sonuçta ama sölediğim yerlerin mükemmel olması lazım. Triger değşimi bakımları yapılmış mı diye sorabilirsiniz? Acizane aklıma gelenler. İyi sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notdream -- 20 Mayıs 2009; 9:18:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yenihondacı

Arkadaşlar Ankara'dan selamlar. Bugün 1997 Euro Civic 1.6 ILS Gümüş gri, lpg li otomatik 145 000 km de aracın pazarlığını 12 500 e bağladım. Kaporasını verdim. Aracı cuma günü teslim alacağım. Resimlerini daha sonra eklerim. Bu aracın nerelerine baktırmam gerekir? Ankara'da bu işten anlayan iyi bir yer var mı? Cuma gününe kadar önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Hayırlı olsun. Ben de Ankara'da sizin aldığınız özelliklerde bir honda arıyorum. Darısı başıma artık. Aracınızın lpg'si sıralı sistem ise anlaştığınız fiyat gayet iyi.

• Önerilerinize uyacağım arkadaşlar. Lpg si sıralı sistem.
  • aramıza hoşgeldin, aracın hayılı uğurlu olsun, kazasız belasız günler dilerim, bende Ankara'dayım yaklasık 3 hafta once aldım aracımı, yardımcı olabılecegım bıseyler olursa seve seve yaparım,,,

ufak bir sorunum var arkadaşlar;

dün yaklasık 28-29 derece havada, klima açık, yoğun trafikte (sürekli dur-kalk) hararet göstergesi yarımla kırmızının arasına kadar çıktı ( 3 çeyrek) bu normal mi sizce, hemen klimayı kapatıp kaloriferin sıcagını actım ve yavaş yavaş yarının çok az altına kadar indi, sizce bir sorun mu var, yoksa 75,80 lere çıkması normal mi, 9 yıldır kullandığım focus un ki en zor şartlarda bile yarıyı hiç geçmezdi, acaba göstergeler arası fark mı var, yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • öncelikle hayırlı olsun bence en iyi si bir servise gidip expertiz yaptırman ben iki hapta önce izmirden aldım ve serviste baktırttım.120 ytl aldılar fakat her yerini inceliyorlar gördüğüm kadarıyla ama yinede senin kararın boya okadar önemli değil bence ayrıca kapı sacının değişmesi vb. önemli olan kazası varmı inşallah hayırlısı olsun kazasız sürüşler
  • minimalfreak;hararet ibresi motor ısındıktan sonra gelip ortada çakılır.değişkenlik göstermez.kırmızı çizgiye yaklaşıyorsa acil olarak servise gitmelisin.contayı yakarsan maliyet daha büyük olur.sevgiler.
  • Arkadaşlar ben 97 model euro civic 1.4 i Full olan aracımı başka bir araçla(reneult clio toyota coralla) takas etmek istiyorum.İlgilenen olursa benimle 0555 668 99 39 nolu telden iletişime geçebilirler.Sıralı sistem lpg ve çelik cant mevcutttur
  • quote:

Orjinalden alıntı: spectaküler

minimalfreak;hararet ibresi motor ısındıktan sonra gelip ortada çakılır.değişkenlik göstermez.kırmızı çizgiye yaklaşıyorsa acil olarak servise gitmelisin.contayı yakarsan maliyet daha büyük olur.sevgiler.

yardımın için tesekkurler, anladıgım kadarıyla hava ne kadar sıcak olursa olsun, klıma acık olsun, ibre yarıyı hiç geçmiyor sizinkilerde, hemen baktırmalıyım, 3 çeyreği gördüm çünkü :(

saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.