nicelaus dostum o parayı çıkma ayna etmez servis montaj dahil 275 ytl istiyor sen çıkmasını 200 e satıyorun aksaray'a git 80-120 ytl arası o fiyata sende kalır onlar kusura bakma ama sen fırsatçılık yapıyosun bence yanlış arkadaşım
Ya bunlar Aksaray'ın neresinde?
imç nin karşı tarafında alt geçidi geç ilk sağdan gir küçük langa caddesi araca film yaptırdım tüm araç 50 ytl haberiniz oldun kampanya yapmışlar
arkadaşlar aracımı satıyorum 1997 model euro civic 161.500 de araç bu hafta sonu 160.000 bakımını ayışığında yaptırdım ilgilenenler sahibinden.com da ilana bakabilir.14925487 ilan numarası budur.
quote:
Orjinalden alıntı: altugs
arkadaşlar bugün servisi aradım benim arabamın sol cam çıtası güneşten soyuldu çok kötü oldu onu değiştirmek için fiyat sordum 1 tane çıktaya 170 lira dediler ama bi güzelliği 1 günde getiririz dediler buna biraz olsun sevindim ama 170 lira bi çıtaya vermek koyuyo açıkcası
bende aldığımda aynı sorun vardı, araca pasta cila yaptırdığım usta sağolsun hepsini güzelce soyup temizledikten sonra nefis bir boya yapmış ve şu an kusursuz görünüyor (ücretsiz), o çıtalardaki filmler zamanla soyulup çıkıcaktır güneşten, benim tavsiyem uzun ömürlü olması için iyi bir kaporta-boya ustasına götürüp hepsini boyatman
quote:
Orjinalden alıntı: ucanlaz
imç nin karşı tarafında alt geçidi geç ilk sağdan gir küçük langa caddesi araca film yaptırdım tüm araç 50 ytl haberiniz oldun kampanya yapmışlar
6 günlük yoğun okuma temposu sayesinde bütün yazılanları okudum :) En nihayetinde bende aranıza katıldım arkadaşlar. Dün 97 model full ( Klima yok ) Oto. vites 1.6 bir euro civic'e sahip oldum. Araba 153000 km'de. Bir tanıdığım sayesinde aldım. Acil paraya sıkışan bir kişi satttı. 9000 TL verdim. Fİyat bana göre mükemmel. Araba gerçekten çok güzel. Konsolu ve yol tutuşu anlamında. Bundan önce yine Honda vardı. EX 93 model. Şimdi yine honda aldım. Araba sanırım bende bağımlılık yapıyor :)Herkese keyifli sürüşler. Bu arada yakın zamanda LPG taktirmayı düşünüyorum. Araba az yakmıyor çünkü :D
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi ben de uzun süre Euro Civic arayıp sonunda aşağıdaki Sedan Civic'i almıştım.
Arabamdan gayet memnunum ancak geçenlerde başıma kötü bir olay geldi. Nallıhan'dan Ankara'ya dönerken ceviz büyüklüğünde yağan bir doluya yakalandım ve kaporta üzerinde haliyle 20-25 tane küçük çaplı göçük oluştu. Uzaktan bakınca belli olmuyor ama yakından insanı epey rahatsız ediyor.
Bu durumu gidermek için vakum ve silikon yöntemi vs. tarzı şeyler yapıldığını duydum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Ankara'da nerede yaptırabilirim uygun fiyatlı? Teşekkürler.
Hareret problemi bende de yaşanmaya başladı :((
bhurky vakit kaybetmeden iyi bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. contayı yakarsan maliyet büyük olur.
quote:
Orjinalden alıntı: spectaküler
bhurky vakit kaybetmeden iyi bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. contayı yakarsan maliyet büyük olur.
Hiç sorma arkadaşım. Bugünde arabayı kullandım ve aynı şekilde hararet yükseldi. Allah'tan yoğun trafiğe girmedim. Ama yarın ilk iş hemen ustama götüreceğim. Tahmininizce neyden kaynaklanıyordur ? Arabanın fanı çalışıyor. Radyatörde su azalması yok ancak yedek depoda azalma söz konusu oluyor. 2 gün önce doldurdum sabah bir baktım boşalmış ? :(( Arabayı almadığım adam devir daimi yenilemiştim dedi.
dostum büyük ihtimal conta problemin var 250 - 450 ytl arası bi maliyet çıkacaktır. conta 80 ytl 2 termostat + müşir 25+35 80-100 işçilik kapak taşlama 80-150 arası
arkadaşlar dün egzozst cuya gittim ve orta ve arka susturucu bitmiş benim artık kaynak tutacak cyer kalmamış orjinal 13 senelik egzost sonucunda değiştirdiler 320 ytl verdim bilginiz olsun orta egzost 140 arka 160 ytl Allahtan katalizör sağlam çıktı : 850-1000 ytl arasıymış onun fiyatı birde far sorununa osram night breaker 55-60 w taktım baya güzel oldu hem beyaz ışık hem daha çok aydınlatıyor hepsşiburada dan aldım 15,50 ykrş + kdv x2 adet
Merhabalar,
Foruma yeni katıldım. İlginç bir yermiş burası :) Euro Civic alma niyetindeyim bu aralar. Bir ilan buldum, bu günlerde görüşmeye gideceğim, ilgili yazılar ararken burayı buldum. 30 sayfaya yakınını da okudum forumun ortasından...
dostum bu nasıl bir model anlamadım 1,6 diyosun 96 model ya ls dir yada es ama bunda klima yok airbag 2 adet yok abs yok ilginç ben daha önce buna rastlamamıştım 1.4 değil dimi bu bence sen bunu adamgibi bir servise getir ben her hafta istanbulda oto pazarlarını gezerim alınacak düzeyle 96-97 1,6 lpg li bir araç 11,500 - üzeridir. altındaki araç lar ya sorunludur yada bi kusuru vardır.
herkese keyifli sürüşler
bizim araçların kullanma kitabı olan arkadaş var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ucanlaz
dostum bu nasıl bir model anlamadım 1,6 diyosun 96 model ya ls dir yada es ama bunda klima yok airbag 2 adet yok abs yok ilginç ben daha önce buna rastlamamıştım 1.4 değil dimi bu bence sen bunu adamgibi bir servise getir ben her hafta istanbulda oto pazarlarını gezerim alınacak düzeyle 96-97 1,6 lpg li bir araç 11,500 - üzeridir. altındaki araç lar ya sorunludur yada bi kusuru vardır.
Merhaba,
Açıkçası forumu okudukça benim de kafamda bir sürü soru işareti oluşmaya başladı. Çünkü, pek çok benzer modelde hava yastığı, klima, sunroof gibi standart donanımlar bulunurken bu aracın ilanında hiçbirisi bulunmuyor. Sanırım, görmeden ilandan yola çıkarak birşey olmayacak. Gördüğümde de ilk iş bilgisayarlı teste sokmak. Ancak Ankara'dayım ben ve bu test merkezleri ile ilgili bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi acaba? Neresi iyidir? doğru düzgün herşeyini söylerler arabanın?
quote:
Orijinalden alıntı: fatihsicakyuz
Merhaba sevgili arkadaşlar.
Kendisini ilk bayan sahibinden 1999 yılında satın aldığımızdan beri keyifle ve severek kullandığımız, bizi asla yolda bırakmayan, hatta hatta kendisi uğruna bu forumu açtığımız (bkz. Eurocivic forum, ilk sayfa) “Karakız”ımızı, ne yazık ki satılığa çıkarmış bulunmaktayız.
Daha aracın “üzerine” satılık ilanı yapıştırılmadan önce konuyu buraya açıyorum.
Aracımız ’97 model 1,4 i. (MA 7 kasa) Çift hava yastığı ve sunroof’lu olan model. Aracın boyası orijinal olup, sadece tamponları boyatırken kalan boyayla yaptığım minik rötüşlar var.
Geçen sene 4 adet geniş tabanlı Michelin Energy lastik taktım (ki sonrasında en fazla birkaç bin km yapmışızdır). Ayrıca ön amörtisörleri yeniledim (Monroe marka) Aynı dönemde egzoz sistemi komple yenilendi.
Araç üzerinde USB destekli Sony Cd çalar, Sony Explode hoparlörler, BRC Marmara bölge müdürlüğünde takılmış olan BRC marka lpg kiti, CMS çelik jant, cam filmi, alarm sistemi, kontaktör ile çüçlendirilmiş 100 wattlık aydınlatma sistemi ve sesli+ekranlı park sensörü mevcuttur.
Uzak hatta çalışan bir denizci olduğum içim aracı sadece tatillerde kullanıyorum. Ben olmadığım zamanlarda hastane polisi olan babam pazar-alışveriş için aracı kullanıyor. Ya 160.000km yi yeni devirdik ya da 170.000 km.yi. Hatırlayamadım. Şu an Türkiye’de değilim. Aracımız gerçekten çok temiz. Birkaç kez alışveriş merkezlerinde “SATAR MISINIZ” notu bırakmışlardı. Umarım öncelikle bu forumdan, kıymet-değer bilen bir arkadaşa aracımızı teslim ederiz.
Ciddi ilgilenenler olursa babamlarla irtibata geçerek aracın detaylı fotolarını kardeşim aracılığıyla talep edebilirler. Her zaman internet bulma imkanım olmuyor. Ama sorularınızı sicakyuz@msn.com adresine yazabilirsiniz. Gemim 22 günde bir Türkiye’ye geliyor. Geldikçe cep telefonumdan kontrol eder ve cevap yazmaya çalışırım. MSN e eklemeyin, çünkü fırsatım olmadığı için MSN kullanamıyorum. Sizi kabul etmediğim gibi bir düşüncede olmanızı istemem.
Arabamız şu an Sakarya/Hendek’te. Ciddi arkadaşlar için anlatmak gerekirse İstanbul’dan 2, Ankara’dan ise 2,5 saat mesafede.
Araç için istediğimiz fiyat 12.500 tl.dir. Maksimum eylül sonuna kadar vade ya da mantıklı taksitlendirmeler yapabiliriz. Lütfen fiyatla alakalı olarak “çok istiyorsun etmez/az istiyorsun bir şey mi var” gibi genel yorumlar yapmak yerine bizime irtibata geçin.
Babamın cep telefonu numarasını da ekliyor, sevgiler sunuyorum... Fatih SICAKYÜZ
Hayırlı satışlar arkadaşım. Alanada, satanada şimdiden hayırlı olsun :)
fatih sıcakyüz kardeşim öncelikle bu foruma verdiklerin için çok teşekkür eder,hayat boyu mutluluklar dilerim.