Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makamcı SW

SEVGİLİ arkadaşlarım :Euro civicimi 13.500 tl ye sattım.. 1.6 ies a/t 99 - 2000 modeline bakıyorum...

Hayırlı olsun abi. Sizin araba gibi tertemiz bakımlı 99-00 model bile olsa bulabileceğinizi zannetmiyorum ama :) hayırlısı.
  • slm eurocular benim araç 96 14.i arkadaşlar xenon far taktırmak istiyorum fakat nasıl bişey taktırcam hiiç bi bilgim yok forumuda baya inceledim ama bulamadım yardımlarınızı esirgemesseniz sevinirim.:) h3 mü 4 mü ? 6000 var 8000 var baya çeşit var ağır bişey taktırıp beynine zarar vermekten korkuyorum:(
  • selamlar 12000 liraya kadar euro cıvıc düşünüyorum gazlı tercihim saygılar
  • selam oncelikle bende suan honda yok ama acıkca solım bende honda euro cıvıc almak ıstoyrum..ama nedense kımse bu arabayı alma dıyor ndeneı nedirrr
  • dostum kimseyi kafana takma peugeot 406 dedim yok yakar parcası subu opel dedim aman haa dediler laguna dedim hadiya dediler napcaz aga dedim gitcen hyundai palio reno nemiş ucuz az yakar parca sorınu yok eski kafa bunlar çek sen altına hondayı içine sinmişse elalemi bırak kısmetse 10 güne kalmaz alıcam hondanın bir modelini
  • bu arabaya biniş zevkini hiç bir arabaya değişmem. 96 eurocıvıc ıme hıyarın biri arkadan vurdu. işcilik hariç yedek parcaya 6000 kusur lira istiyolar. muhtemelen arac pert olacak. aracım 96 1,4 ies klimalı idi piyasa fiyatı nedir arkadaslar mutlaka ekpser dusurmeye calısacaktır fiyatı.Ekspere karsı fiyat konusunda nasıl davranmalıyım tecrubesı olan arkadslar lutfen yardımcı olsun.Tekrar euro cıvıc almak ıstıyorum ee tabii almısken dah yuksek bir model tercıih edeceğim.
  • abiler

2004 euro civic otm ile 2004 civic sedan otm yakıt tüketimi açısından bariz bir fark varmıdırı aralarında:?
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugün itibarıyla ben de bir 99 model honda 1.6 euro civic otomatik vites sahibiyim.İlk aracım ve arabalardan anlamıyorum.Üstatlar araç hakkında bilgi verirlerse memnun olurum. Örneğin ruhsatta 62.5 kw yazıyor motor gücü olarak. Bu modellerin 100 hp üzeri olduğunu okumuştum ilanlardan ama 96-97 modeller için sanırım.99 modellere özgü birşey mi bu merak ettim.62.5 kw kaç hp eder yazan olursa sevinirim.

Araç henüz 90 bin km de ve değişen yok temiz durumda.Henüz km başına yakıt sarfiyatını ölçemedim.Otomatik vites kullanımı hakkında arabayı aldığım çocuk çok doyurucu bilgiler veremedi. Örneğin,uzun yolda D4 de kullanırsın dedi.şehir içi D3 de kullanılması gerekirmiş.Bilen arkadaşlar D4 ve D3 de sürmenin farkını yazabilir misiniz.Aracı aldıktan sonra işe dönerken D4 de gazı kökledim ve 120 km/saat üzerinde devir 5000-6000 üzerine çıktı 140-150 km görürken yavaşladım.Devir giderek yükseliyordu.Bu durum normal midir? Dediğim gibi henüz acemiyim ve arabaya zarar vermek istemem.

Aracı kullandılça ve forumu okudukça sorularıma yanıt bulacağım ama ilk gün araca zarar vermeden sizden yardımlarınızı rica edeceğim.Şimdiden tşk.

• Hayırlı olsun arkadaş allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Kaça maloldu bende 2 aydır reno laguna,mazda 626 veya honda euro civic arasında gezeliyordum bi türlü ucuz ve güzel temiz az km yapmış bakımlısını bulamadım hondanın bakımlılarına 14-15 milyar gibi fiyat çekiyorlardı bide 97 ve 98 üstelik bende 19 eylülde izmitten 125000 km.de beyaz çok temiz bakımlı bi full mazda 626 aldım ilk defa mazda alıyorum daha önce reno11,ford taunus,proton gli hb,honda civic 1.4 sedan kullanmıştım inşaallah buda yüzümüzü güldürür 2000 motor olması beni korkutuyordu ama lpg taktırdım pekde öyle bi korkunç olmuyor yakıt şimdilik tam bi ölçümyapamadım ama,sizede hayırlı olsun fikir alışverişimiz olur zaman zaman....
  • Arkadaşlar selam...2005 -2006 model km fazla olmayan euro civicarıyorum ciddi alıcıyım ilgilenenler mail atabilirler..teşekkürler nezih_@hotmail.com
  • Merhaba, sağol sana da hayırlı olsun.Evet aracı tanıdıkça fikirlerimi paylaşırım.Sanırım forum çok aktif değil henüz sorularıma cevap alamadım.Bu arada aracı 12.750-TL ye aldım.Dediğin gibi 14-15 isteyen var ama satabilirler mi bilemem.Sanırım 13 bin normal fiyatı bakımlı olanlarına 1-2 bin fazladan istemeleri normal aslında.Aldığım şahıs 14 bin TL istiyordu.Satamayınca fiyatı 13 bin'e düştü.Yüzyüze konuşunca 250-TL daha düşürdüm.Bugün ikinci gün ve ilk izlenimlerim olumlu açıkçası.tek kafama takılan vites D4 de iken 100 km/saat hızdan sonra motorun sesinin artması ve deviri hız ile doğru orantılı 4000 üzerine çıkarması.Gazlamaya devam ettikçe devir 6000-7000 bulacak gibi.Bu durum normal midir merak ediyorum.Selametle,

quote:

Orijinalden alıntı: udibaro

Hayırlı olsun arkadaş allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Kaça maloldu bende 2 aydır reno laguna,mazda 626 veya honda euro civic arasında gezeliyordum bi türlü ucuz ve güzel temiz az km yapmış bakımlısını bulamadım hondanın bakımlılarına 14-15 milyar gibi fiyat çekiyorlardı bide 97 ve 98 üstelik bende 19 eylülde izmitten 125000 km.de beyaz çok temiz bakımlı bi full mazda 626 aldım ilk defa mazda alıyorum daha önce reno11,ford taunus,proton gli hb,honda civic 1.4 sedan kullanmıştım inşaallah buda yüzümüzü güldürür 2000 motor olması beni korkutuyordu ama lpg taktırdım pekde öyle bi korkunç olmuyor yakıt şimdilik tam bi ölçümyapamadım ama,sizede hayırlı olsun fikir alışverişimiz olur zaman zaman....

• feyleshof,öncelikle hayırlı olsun.motor devrinin yükselmesi hızınla orantılı olarak artar.zaten bizim araçlarımız yüksek devirleri sever endişe edecek bişey yok.ben çok daha üst devirleri gördüm.aracının 110 hp üstü olması lazım.ben de 98 1.6 düz vites var 116 hp.kazasız sürüşler dilerim.
  • arkadaslar eski aracim olan euro civic igimden kalma orjinal sol ön far var elimde isteyen olursa satabilirim..
  • selamlar 3 gün önce 11o binde euro civic aldım gösterdiklerım temiz dediler aldıgım gun 450 km yaptım iyiki almışım dedirten bir marka tek sıkıntısı farları zayıf geri herseyi mükemmel hepinize teşekkürler sayenizde okuyarak aldım
  • dalgalar hayırlı olsun.kazasız sürüşler dilerim.
  • hayırlı olsun dalgalar,güle güle kullan allah kaza bela vermresin,kaça alabildiniz 12000 tl ye kadar arıyorum demiştiniz de kaç model biraz bilgilendirirmisiniz...
  • Merhaba. Yaklaşık bir ay önce 96 model 1,4i ile aranıza katıldım. Aldığımda 146.00km'de idi tahminimce bir miktar oynanmış ama araç honda olunca çok fazla önemsemedim. Milano marka LPG takılı kullanıma ve trafik durumuna göre km'de 14-18 kuruş arası yakıyor. Daha önceden euro civic hakkında bilgim yoktu. Buradan okuduklarıma göre klasik sorunlar bende de var farların zayıf olması üçüncü stop lambanın olmaması gibi.
  • 2003 euro civic 70 binde TeleflexGFI lpg sistemi (internetten muhakkak araştırın) var camlara 3m film ve zenon farlar boya koruma ve derinlemesine kuaför mercedes bayisi mengenlerde yaptırıldı tertemiz

lpg ruhsata işli ve 1,5 yıl garantisi daha var. İlgilenenler 05326272406

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mossaa -- 5 Ekim 2009; 16:38:15 >
  • http://www.sahibinden.com/biniciye_cok_temiz_honda-10WQQaXQQ17370754WQQpXQQdisplayitem

Arkadaşlar Merhaba Severek bindiğim euro civicimi satmak zorundayım:(
    İlan yukarıdadır
  • arkadaşlar 98-99 eurocivic kaç tl yakar lpg dee..... lütfen yardım ilk arabam olucak inşşşş
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.