Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ikinizede teşekkürler kusura bakmayın gec cevap için aracı 11000 anlaştık muhayene ve sigortasını ben yaptım bir kerede gecti buda demek oluyor bana 11800 mal oldu arac 140 bınde ve full olanı her seyi çalşıyor paron sıs lambaları harıc bugunde kendım söktum onlarla ugasıyorum sanırım olucak su ana kadar çok memnunum gören herkes çok begendi iyiki almışım diyorum yakıt malum lpg yok onuda ılerde taktırırım teşekkürler hepinize tekrar
  • araç güzelmiş inşallah hayırlısı olur
  • Merhaba arkadaşlar,

99 model otomatik euro civic otomatik arabama atiker lpg sistemi taktırıyorum.Benzinde 30-35 kr arası yakıyor kullanıma göre.Gaz sonrası 20 kr/km düşer mi sizce.

Birde, usta gaz kapağını tamponun arkasına gizlemektense arka tamponun sol yan köşesine tamponun üzerine yerleştirmeyi önerdi.Aracımı yeni aldım ve ilk aracım olduğu için bir gaz girişini tamponun üzerine yerleştirmek bizim araçlarda değer düşüklüğüne yol açar mı yada çirkin durur mu kararsız kaldım.Arkadaşlar fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.Aramızda tüp ile kullanan arkadaşlar bu şekilde önerir misiniz?Ustanın dediğine göre tamponun arkasına yerleştirince gaz dolumu zor oluyormuş(fiziki açıdan).
  • bende 97 model var, 3 ay önce atiker taktırdım memnunum, şehir içi kullanıma göre 18 krş(gaz 1.56 dan) yakıyor, şehir dışı da 16 krş yaktı. Sizinki yeni motor daha ekonomik olması gerekir. Gaz kapağını tamponun arkasına gizlesin, eğilip pompayı takıyorlar, bende hiç sorun olmadı şimdiye kadar.. Hatta; yaptırabilirsen(bi BMW 5.20 de görmüştüm) benzin girişinin oraya çektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurocv

bende 97 model var, 3 ay önce atiker taktırdım memnunum, şehir içi kullanıma göre 18 krş(gaz 1.56 dan) yakıyor, şehir dışı da 16 krş yaktı. Sizinki yeni motor daha ekonomik olması gerekir. Gaz kapağını tamponun arkasına gizlesin, eğilip pompayı takıyorlar, bende hiç sorun olmadı şimdiye kadar.. Hatta; yaptırabilirsen(bi BMW 5.20 de görmüştüm) benzin girişinin oraya çektir.

Benzin girişinin oraya muayeneden geçmiyormuş, izin vermiyorlar.Taktıran heralde muayene sonrası oraya alıyordur gaz girişini, tekrar muayene geldiğinde tampon arkasına çekiyordur.Bu şekilde düşündüm ama bizim araçların benzin girişi dar buna müsait değil.Bu arada gaz 1.56 dan demişsin.Ben 1.74 den alıyorum.
  • ÖNCELİKLE HERKESE BOL SELAMLAR ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILIYORUM 20 GÜN ÖNCE BENDE EURO HONDA SAHİBİ OLDUM İNŞALLAH MEMNUN KALIRIZ GERCİ BEN SÜREKLİ ARACLARLA UGRAŞTIGIM İÇİN SECENEGİM JAPON DU ODA NASİP OLDU ALLAH UTANDIRMASIN ALDIGIM ARAC 96 MODEL 220000 DE AMA HİCBİR SORUNU YOK DAHA ORJİNAL BİR ARABA BURADA SİZLERLE BAYLAŞMAK VE TANIŞMAK İSTİYORUM BEN KENDİM LPG CİYİM
    SAYGILARLA
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ANKARADAN 96 MODEL EURO CİVİC İLE ARANIZA KATILIYORUM ANKARADA BİRARAYA GELİP DİĞER ARKADAŞLARIMIZLA GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE
  • Selamlar...Yaklaşık 2 hafta önce 99 civicimi geniş kapsamlı bir servise soktum. 4 amortisörü de monroe ile değiştirdim.Bunun yanında aks körükleri, rotil vs. yenilendi. Aracı da zaten 1 ay önce almıştım. Fakat servisten çıktıktan sonra direksiyonda hissedilir bir sertleşme oluştu.Ustaya götürdüm tekrar rota soktu ve rotiller yeni olduğu için normal zamanla açılır dedi. bana mantıklı gelmedi. Araç yavaş giderken direksiyon çok sert( hidrolik değil gibi, servise girmeden önce daha rahattı) ve 110-120 km hıza ulaştığımda direksiyon hakimiyeti çok kötü çünkü bu hızda kıl gibi oluyor, yerinden çıkacakmış gibi boşalıyor direksiyon.Daha önce 1999 megan ile 220 yaptım ve hiç bu kadar zorlanmadım. şimdi ise 110 km den sonra direksiyonu sabit tutmakta zorlanıyorum ve daha fazla hızlanmaya cesaret edemiyorum. En ufak bir titremede sağa yada sola kayıyor. Arkadaşlar sizce bu durum normal mi yoksa servis sonrası ortaya çıkan bir sorun mu?

• feyleshof, direksiyonun biraz ağır olması tamam onu zaten biliyoruz.ancak yüksek süratlerde bu tarz bir şey nasıl normal olur ?iyi bir usta bul,aracını ona emanet et.istanbul'da isen ikiler honda'ya git.benim aracıma onlar bakıyor.sadece yağ değişimine gidiyorum.hiç bir sorunum olmuyor.
  • bu arada herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum.96 euro alan arkadaşlarımıza da kazasız sürüşler diliyorum.
  • tesekkür ederim spectaküler ben hiç araştırmadan oto pazarında denk geldi çok begendik aldık hiç detaylı bir araştırma yapamamıştım şu an çok keyif alarak kullanıyorum yedek parça servis durumunu hiç bilmiyorum sadece tadını çıkarmaya çalışıyorum ama yokuşlarda beni üzdü acaba ben mi kullanamadım diye düşünüyorum zamanla ögrenecez artık :-]
  • ama formda kimseler yok ben üye olurken buluşup tanışırım filan diye düşünüyordum diğer arkadaşlarla ama daha forum da kimse yok ki dışarı da nasıl buluşucaz bu da ayrı bir muamma :-[ ?
  • MERHABALAR. YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE ALDIĞIM 1996 MODEL 1.6 İLS OTOMATİK EURO CİVİC İLE ARANIZA KATILMIŞ BULUNMAKTAYIM. HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLERİM.

Euro Civic Kulübü

Euro Civic Kulübü

Euro Civic Kulübü

• yabuman,rampa çıkarken düşük vites,yüksek devir formülünü kullan.aracın şaha kalkacaktır.bu arada forum dediğin gibi çok tenha.ben her gün bir göz atıyorum mutlaka.
  • kronos 07 aracın gayet güzel.hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

feyleshof, direksiyonun biraz ağır olması tamam onu zaten biliyoruz.ancak yüksek süratlerde bu tarz bir şey nasıl normal olur ?iyi bir usta bul,aracını ona emanet et.istanbul'da isen ikiler honda'ya git.benim aracıma onlar bakıyor.sadece yağ değişimine gidiyorum.hiç bir sorunum olmuyor.

ilgin için sağol spectaküler, c.tesi başka bir servise gideceğim. İstanbul b.düzündeyim, ikiler honda nerede kalıyor?
  • Teşekkürler Spectaküler. Cümlemize kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Bilmiyorum yeri burası mıdır ama ilk sahibi olduğum 97 model eurocivic (Hatchback) satıyorum. İlgilenenler PM atabilir.
  • Merhaba
    Ben yeni bir üye olarak İzmirde otomatik euro civic arıyorum. Satan varsa görüşemk isterim
  • feyleshof kardeşim;ikiler honda bostancı oto sanayi sitesindedir.sana biraz ters ama şayet gelirsen 2. köprüyü geç devam et.bostancı köprüsünün üstüne çık.ilk sağdan sanayiye gir ve sor.hüseyin ustayayla görüş,benden de selam söyle.(ufuk-98 euro lacivert)
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.